Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 966 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb vs Rogerdaki o çarpışma nedir öyle.İki yonkou çarpışmasının üstünde bir çarpışma(çevreye etkisini tam görsek daha iyi olacak).Mangaka iki kralı resmen ayırmış oldu Shanks,Bm,Kaido dan.
 
1-

2-

3-

Son sayfada sol üstte görüldüğü gibi Oden hem kan çanağı olmuş hem de iki canavardan dolayı küçük dilini yutmuş. Oden'le Roger kıyaslamak nedir la?
 
Biz Marco ile Jozu amiral seviyesi, şimdi olsa Prime Ray ile kapışır dedik inanmadılar.

Vista Mihawk'a erteleyelim reis çektiriyor, WB pirates bu boru değil.
Şu flashbackteki eşleştirmeler ve dövüşlerle şu bölüme kadar çizdiği her şeyi çöpe atıyor???

Şaka gibi.

Koskoca Rayleigh'i, Gaban'ı ve diğer koca koca adamları o tayfa nasıl karşılıyor? Oda cidden sıvıyor.
 
Roger'ın yalvarması beni eğitle alakalı değil.

Ayrıca Ray sen Garp kadar ılık bir adamsın.

Bundan sonra bana WB, Ray fanı arkadaşlar gelmesin. Roger tayfasında sadece Roger'ın fanıyım artık. Momo adamın sakalıyla oynuyor ulan? Kaido Wanoyu tarumar ettiğin de neredeydiniz siz? Kaptanının oğlunu idam edecekleri vakit bile oturmuş şarap içiyordu. Tam kansız çıktı bu Rayleigh.
Ray'in haberi nasıl olacak ki? Adam çekilmiş köşesine gönül eğlendiriyor. Wano dış dünyaya kapalı ne olup bitiyor kimse bilmiyor. Oden ben kendim halledicem deyip çekmiş gitmiş.

Kaldı ki WB tayfasının Oden'in durumundan hiç haberleri yok muhtemelen. Oden haber ukaştırıp yardım isteyecekti ki haberi olsun. Yıllar sonra öldü haberi almış gidip intikam almamıltır orası ayrı mevzu.
 
Biz Marco ile Jozu amiral seviyesi, şimdi olsa Prime Ray ile kapışır dedik inanmadılar.

Vista Mihawk'a erteleyelim reis çektiriyor, WB pirates bu boru değil.
Mihawkın erteleme sebebi Vista değil. Sengokunun planı orada devreye giriyor ve smoka tashigi falan da alanı terk ediyorlar. Çünkü Akainu magma yağdırmaya başlıyor. O yüzden dövüşü erteliyor.
 
Bence hala daha en güçlüsü Roger en efsanevi o Roger WB eşit olabilir ama bi tık üstü gene Roger dır. Wb gibi biriyle kim kapışabildi marineforda geleni yarıp yolluyodu WB Roger günlerce savaştı diyor gerçi ben hala savaşın sonunu görmek isterdim birbirini yenselerde şu muhabbetler bitseydi WB yi sevme nedenimiz bütün gücünü gördük ölü haliyle dövmedi adam kalmadı Roger'ın gücünü görmek kim istemezki iki kılıç sallaması hop o güçlüymüş denildi ki boş laf WB Roger a saygı duyan adamlardan biri demekki sahtekarlıkla savaşacak biri değil gücüne saygı duyosan birinin gerçekten güçlüdür. Vs sonuçunu görmek isterdim açıkcası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık