Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Rocks İddiaları

Kim kimi koparmıştır?


  • Kullanılan toplam oy
    188
Hımm şimdilik aklıma bir iki şey geldi ama tatmin edici iddialar değil. Aklıma güzel bir şey gelince yazarım. Ama tarafımız belli. Onu dememe gerek yok sanırım. Rogerlar sittin sene yedi sülale gelseler o tayfayı yenemezler. Ölümüne 2vs1.
 
İki Fotoya bakacak olursanız gölgelendirme aynı üstte ki foto da ki tüm devrim ordusu komutanları 2 tane amirale karşı vs atıyor altta ki foto da 1 denizci 1 korsan 4 rocks tayfası üyesi ile vs atıyor açık :D



 
Gelişim gücünü kafalarında tam kuramayan kişiler için 2 v 4 mantıksız olabilir. Fakat mangada özellikle söylendi ki şuanki Kaidou ve Linlinin birleşmesi daha korkunç bir olay. Güncel Kaidou ve Linlin >Rocks yani. Rocks 2 yonkoluk bir güç değil. Sadece Barçanın 2007 kadrosu gibi parlak gençleri toplamışlar işte. Kaidou Dof gücünde falan desen o yaşta,Linlinde hadi Luffy gücünde falan olsun Roger için fazla birşey değil bu ikili.
Yani şunu düşünün sadece. Atıyorum şimdi Aokiji vs Akainu oldu, Akainu kazandı diyelim. Sen o vsye Aokiji tarafına arc başı Luffyyi eklesen ne değişir yani. Çok az birşeyler değişir.Terazi çok az oynar.
Yani Ordaki vs aslında Xebec ve WB vs Roger + Garp tarzı birşey. Rogerda beklenilenden çok daha güçlü birisi
 
Diğerlerini boş verin. Sadece 4v2 adam akıllı dövüşmüş ve Garp-Roger hem kazanıp hem Xebec'i aldılarsa ne derseniz uyarım.
 
Bir de bu olay 5v1 çıkıyormuş, Xebec'i araya aldıkları bir görüntüymüş. Kaya korsanları da Xebec'i indirmek istiyormuş, güçleri yetmiyormuş falan. Garp ile Roger ile birlik kurmuşlar sonra. :hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık