Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Kılıç "Ustalığı" Karmaşası

Seride Kılıç Ustalarının Yeri Nedir/Ne Kadar Önemlidir?


  • Kullanılan toplam oy
    86
Luffy de Monetin kar küresinden çıkamıyordu. Monet > Luffy midir ? :)

MFde güç denklemini mangaka yer yer verdi. Aokiji Buz Dağı yapıyor, WB kırıyor, Mihawk kesiyor.
Aokiji = MF WB = Mihawk

Mihawk MFde aradaki güç farkını ölçelim derken kendisinin WBden ne kadar güçlü olduğunu test etmek istiyor ancak Jozu araya giriyor. Jozu araya girmese sonucun ne olacağı belliydi zira. :)

Mihawkın slashini eleştiren arkadaşların aynı hassasiyeti WBnin depreminde de göstermelerini bekliyorum. Aynı mesafeden WB deprem sallayarak hiçbir halt yiyemedi. Ne platforma zarar verebildi ne de çelik duvarı aşabildi. :)
Kairosekiyi niye çelik yaptın la? :)
 
Mihawk sağ kol olmayan Vista'ya tek atamıyor . Üstüne üstlük düellodan , ertelemekten falan bahsediyor . Kaido sağ kol seviyesinde ki Luffy'e tek atıyor . Mihawk İmparator seviyesinde ? . Ya MF hatalı bir arc ya da Mihawk İmparator seviyesinde değil . Düz mantık :ehe:
Mihawk, Vistaya saldırmadı. Vista önüne çıktı sonra geriye doğru ayrıldılar. Ortada gerçekleşen bir dövüş yok.
 
Ben dövüştüklerini söylemedim . Ama Luffy'yi kesmesine engel olmayı başarıyor sonuçta . Engel olmasına izin vermeden tek atmalıydı .
Vista "One Piece'e en yakın" korsan tayfasının kılıç ustası. Bu adamı öylece tekleyip geçecek birisi yok. Luffy'nin Kaidou olayına çok fazla anlam yüklüyorsunuz, seride amiral ve yonkou'ların vurup öldüremediği, tekleyemediği tonla adam var. Yonkou ve amirallere salça olabilmiş tipler de var gayet o seviyelerde olmayıp. Luffy yerine Katakuri ya da Marco olsaydı daha uzun bir dövüş çıkartabilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık