Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350
Akainu ikisinin de içinden aynı anda geçer bence. Ace'in geçtiği gibi. Daha çok var ona. Luffy de bir sağ kol etmez o da ayrı bir konu.
 
Sabo Devrımcılerın Dragondan sonrakı ısmı. Lufyy yakında Yonko vs sı yapacak adam su hallerıyle beraber amıral alamazlarsa bıraksın gıtsın Dadan a tımsah avlasınlar. Aksı taktırde kadının emeklerıne yazık yoksa.
 
Katakuri ile dövüşü ona gözlem hakisinde ustalık, dövüş tecrübesi ve dövüş sonrası gelişimi olarak döndü. Üstüne üst düzey b. hakiyi öğrendi.

Sağ kol etmeyecek de ne edecek?
Ona sorsan daha Zoro'nun seviyesine anca geldi Luffy. O kadar dövüşten sonra anca Zoro seviyesinde ona göre, işte hayallerle yaşayanı Killer tırpanı ile uyandırıyor. :D Hala ayıkamadıysan bu tarz arkadaşların mantığını söyleyeyim Luffy güçlendikçe otomatik Zoro'da güçlenir ekstrem bir şey yapmasına gerek yok güçleniyor işte Dressrosa'da da Luffy ile aynı güçteydi Wano'da da.
 
Son düzenleme:
Oda şu an böyle bir dövüş çizerse ikili kazanır. Zoro ve Sanji'nin beraber Katakuri'yi yenebileceği gibi tıpkı. Ama işe Oda'yı çıkartıp bakarsak Akainu'nun alması lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık