Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 962: Daimyo ve Uşakları

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kişi içinde Kawamatsu'nun hayvan ikiliye freaky demesi çok güzel bir ayrıntı değil midir? Hahaha:
E. Oda böyle şeyleri çok iyi beceriyor ya!
 
Abi Oden'in başına bunlar geldiğinde Roger ölü, Rayleigh emekli olmuş(bu herif Ace'in ölümünü şarap içerek izliyor, gidip Oden'e yardım etmesini mi bekliyorsun? hahaha), Roger'ın tayfadna olup da tespit edilenler tek tek yakalanıp idam ediliyor, Shanks zaten bebe.
Kendisinden değil tayfasından bahsediyorum zaten bunu dedikten sonra da Rayleigh'in şampanya patlatmasına vurgu yapmıştım. Belli olmaz ne bok yiyeceği hesabı. Shanks'ın da güncel halini ele alıyorum o da şu an gayet gidip yardım edebilir Wano halkına. Ya da geçmişte bunun için çabalamış olabilir. Bana duyarsız kalmaları saçma geliyor belki bu tarz ekşınlar oldu biz bilmiyoruz açıklanır ilerde.
 
Oden muhtemelen Çiçek Başkenti'nde idam edildi. Kaido ile savaşırken bir şeylere karşılık teslim oldu ve Orochi tarafından üzerine birçok suç isnad edilerek idam edildi. Kaledeki savaş sırasında Toki'nin Oden'in bazı adamlarını geleceğe gönderdiğini biliyoruz. Oden'in ne amaçla teslim olmuş olabileceği muamma tabii. Belki Toki'nin gücünü kullanabilmesi(eğer zaman ya da hazırlanma şeyi varsa) için dikkatleri üzerine çekme, belki geri kalanların kurtulması için Kaido ile anlaşmıştır.... gibi.
 
Olay süre meselesi değil. Daha kısa sürelerde gösterilip insana dokunan tayfalar da gördük. Anlatmak istediğim oydu. Tayfa örneği bu anlamda yanlış bir örnek oldu.

Bilemiyorum belki sıkıntı bendedir ama şu bölümden ben herhangi bir şey alamıyorum. Şahsi fikrim; Wano'nun Japonlarla bağlantılı olmasından dolayı Oda'nın Wano'yu farklı ve ilgi çekici göstermeye çalışayım derken bazı şeyleri zorladığı yönünde. Kaş yapayım derken göz çıkartıyor gibi geliyor bana. Hani Oden muazzam ya dedirtmek için bazı şeyleri biraz zorluyor gibi. Misal Zou'daki Oden tanıtımı fena değildi. Ama şimdi bakınca...
Hımm, sen tayfa dediğin için öyle söyledim. Yoksa beğenmeme sebebin başka olabilir tabii. Ben beğeniyorum şahsen.
6 yaşında genelevlerde takılan, elalemin karısını kızını kaçıran, milletin omu görünce hayvanlarını saklama ihtiyacı hissettiği, cenazeleri kazanına ateş olsun diye kullanan birinden bahsediyoruz.
He 8 yaşında da kumar oynuyordu kendisi bir de. :artiz:
Cenaze olayı hariç hepsi dedikodu işte. Cenaze olayında da niyeti ateş olarak kullanmak değildi aslında. Kendince veda ediyor. Adamı şahsen tanıyor. Oden sadece insanların ne düşüneceğini umursamıyor. Adamı da söylüyor zaten.
Ayrıca, iskelet de halinden memnun gözüküyor. :D
 

Üye silindi 1004

Kimilerine düğün olurken hayat kimilerine cenaze oluyor heyhat!!! Oden hiçlikten zirveye ulaşırken, Garp'ın yumruğunu yiyen karaktersizler ordusu dünya dominasyonundan olmuş.

#Orochiazbileyapıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık