Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 751: Amiral Fujitora, Sabo'ya Karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimbei çok büyük ihtimal bizimkilerle buluşmaya geliyor ve 21 bölümlük bi kapak hikayesi olacağını belirtmiş Oda burdan belki bu arc2ın 21 bölümlük ömrü olduğu sonucuna varabiliriz. Jimbei geliyor liseli aşığımız Barto da gelecek bence böyle bi fanlıkla kesin bizim tayfada yer alacaktır olmadı gemiye kaçak girer sonra bi cücede bence cepte o da büyük ihtimal Zoronun mavi saçlı cücesi olacak iyi bi ikili oldular ve küçük bi ihtimalde olsa Rebacca diyeceğim ama cık krallığa yeni bi kan lazım bide babasını bırakmaz bu kız ama Jimbei Barto cüce üçlüsü baya iyi olacak bizim tayfa için oh mis:flaugh:
Bastille'nin teke gitmesini çok yadırgamıştım bölüm çıkmadan önce lakin amiralde bi atak yapmış o esnada ama işte beyin bedava olunca sonuç böyle oluyor:D Ama Sabo baya tek attı la. Ve son olarak Dof ne çakal herif çok pis durum oldu Luffy için alan dar koruması gereken bi Law ve rakip Dof. ama bence kukla olma ihtimali vardır daha diğer iki hayvanını görmeden Dof sahaya inmez. Neyse öbür bölüm bay iyi olacak hadi hayırlısı umarım gidip Zoroyu filan göstermez biz devlerin mücadelesini istiyoruz:cool:
 
Oha ilk sayfalarda neler okudum öyle.
Sabo amiral seviyesinde değil denmiş.
En çok buna güldüm, Marco Jozu amirallere çizik atamamış.
Millet bir günde Sabo fanı olmuş.

Ben Sabo'nun neden en az amiral seviyesinde olduğuna dair cidden beş on tane sebep yazabilirim? Peki neden olmadığına dair sebep yazabilecek var mı?
Mera Mera No Mi'yi herkes küçümsüyor. Aokiji ve BB Ace i harcadı diye. Yahu zaten meyve bazında mera mera no mi yi harcayabilecek 2-3 tane meyve vardır. Ace şanssız ki hepsi ona denk geldi. Vs yaptığı heriflerden biri şu an denizcilerin lideri diğeri de yonkou. mera mera no mi yi bi kenara bırak Sabo denen adam meyveyi yemeden önce arenada neler yaptı. Resmen herkes unutmuş. Burgess i Diamanteyi oyuncak etti.

Marco denen adam üç amiralle de hakkını vererek dövüşmüştür, bunu hep savunurum, Ace faktörü olmadan tarafsız bir vs de kimse kolaylıkla, Kizaru Marco'yu harcar diyemez. Kimse Kuzan Jozu'yu harcar diyemez.

Kimse bi günde Sabo fanı olmadı. Sabo yaşıyor diyenlere ban atalım denirken bi sürü kişi green databook u sorhuluyodu sağda solda çeviri sbs kovalıyodu sabo ölmedi diye.
 
Bence Jinbe tekrardan Balıkadam Adası'na dönüyor. Adamın tayfada samimi olduğu bir tek Luffy var. Doğru düzgün tanışıklığı bile olmayan kişilere öyle hitap etmesi tuhaf.
 
Bence Jinbe tekrardan Balıkadam Adası'na dönüyor. Adamın tayfada samimi olduğu bir tek Luffy var. Doğru düzgün tanışıklığı bile olmayan kişilere öyle hitap etmesi tuhaf.
Usta adam arkadaşlarıma demiş yani bunu öbür tarafa demesi bence daha da tuhaf kaçar. Krala arkadaşım mi diye sesleniyor bu adam.
Barto'nun dediği gibi savaştıysan birlikte artık sen arkadaşsındır.
 
Arkadaş Garp dışındaki bütün kor amiraller cacık çıktı. Smoker önce vergoya sonra Dof a stres topu oldu. Bastille meyvesiz tek yedi. Şu Goro dedeler bi sahneye çıksada güç görsek.
 
Jinbei bizimkilerin yanına geliyor. Jinbei bigmoma bağlı ve şuan big mom ın luffygilin peşinden gittiğini biliyor, araya girecek af dileyecek luffy yerine yada aksiyon sahneleri boy gösterecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık