Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Bir şey değişmiyor.Sizin gibiler onu yakalayamaz muhabbeti gayet yeterli.Roger'ın gücünü gördükten sonra dehşete düşmüş bir adam Shiki.
Shiki kraldan daha kralcı. Kendinden güçlü herkese köpek oluyor. Ayrıca sizin gibilerden kastın denizciler. Düşüncesizce nefret söyleminde bulunuyor.

Tamam soksa ölür de kolay kolay sokabilecek mi? Orasi da var, ben sokamaz demiyorum;gozlemi olmayan Wb'ye bunu kolaylikla yapan birisinin,gozlemi zirvelerde olmasi beklenen kisiye karsi bu kadar kolay yapmasi sacma. Akainu'u Wb'ye tutumunu Shanks'a karsi gosterse Shanks'in Max 5dk'lik isi olur.
Tabii ki sokamaz ilahi hakisi var. Fakat Beyazsakal'ın vücudu mesela ilahi haki olmasa bile nasıl dayanıyor magmaya. Utanmasa Akianu'ya "diğer kolunu da sok" diyecekti. Shanks baya insan bir adam hakisi yetenek sağlam adamlar baya canını yakar acı çektirir Shanks'a.
 
Rayleigh WB dengiyse otomatik Garp'tan güçlü oluyor zaten xd.
Garp = serinin zirvesi Roger ile beraber.
Sağ kolu Rayli Sağ kol WB ile.
Oden de Big Mom ile.
tayfanın çaylağı Shanks de diğer tayfanın çaylağı Kaido ile

:gamyon: Şu ayaklı poligon sahası WB'nin balonu patladı. Garp ile Roger ile kıyas edilmemeli
 
Bir şey değişmiyor.Sizin gibiler onu yakalayamaz muhabbeti gayet yeterli.Roger'ın gücünü gördükten sonra dehşete düşmüş bir adam Shiki.
Garp da zamanında roger ile beraber çarpıştı.Dehşete düşse o zaman düşerdi ki shiki ego suna da yenildi garp-sengoku ya karşı :D Garp ın yeri ayrı bunu mangaka daha nasıl çizsin söyleyin mail atalım cidden.
 
Big Mom ve Kata'yı kesin alır.xd



Roger'ın kendisi demiyor mu yaw. :) Onun sözü önemsiz mi?
Roger WB ile kapışırken de ölüm eşiğine gelmiştir.Roger ile Garp'ın hangi zamanlarda kapıştığı bile belli değilki ayrıca.

Birini birinci kişi söylüyor, diğerlerini ikinci/üçüncü kişiler. Kime inansam bilemedim.
İkinci,üçüncü kişiler dediğin o zamanların amirali,Garp'ın yakın arkadaşı Sengoku yalnız.Sıradan bir denizci anlatmıyor yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık