Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japonya'daki okuyucular Big Mom'a bile saldırınca hemen soru yağmuruna tuttu. Oda muhtemelen bir daha kadınlarla agresif etkileşime sokmaz Sanji'yi. One Piece içerisinde de zamanla bazı şeyler tabu haline geldi. Sanji'nin kadınlarına dokunmaması bunlardan birisi. Tayfadan biriyle Sanji o duruma düşse bile başka bir karakter mutlaka müdahale eder.
O da bir alternatif. Önünde sonunda o duruma ya girmez ya da kurtulur.

Peki Zoro, ya Wado'dan vazgeçecek ya da tayfadan biri ölecek. Hangisini yapardı?
 

Üye silindi 1004

O da bir alternatif. Önünde sonunda o duruma ya girmez ya da kurtulur.

Peki Zoro, ya Wado'dan vazgeçecek ya da tayfadan biri ölecek. Hangisini yapardı?
Zoro net Wado'dan vazgeçerdi. Sonuçta bu adam hayalinden vazgeçip adamın botlarını yalamadı mı?
 

Üye silindi 1004

2 yıl ara ciddi anlamda sadece Brook'a yaradı.

Luffy tamamen aptal bir karaktere dönüştü. Bu kadar aptal değildi bu çocuk.
Zoro gibi bence müthiş bir karakter tamamen odunun tekine dönüştü.
Sanji ise burun kanamasından dövüşemez hale geldi.
Chopper da aynı şekilde gittikçe aptallaştı ve iyicene peluş oyuncağa döndü.
Robin derinlikli bir karakterdi, o özelliği yerine yüzeysel bir fan servise dönüştü.
Nami'nin ilk zamanlardaki haliyle şimdiki hali arasındaki farkı anlatmaya gerek yok.
Franky gibi muazzam bir karakteri yaratığa cevirdi bence.
Usopp...
- Luffy'nin beyin ölümü gerçekleşti toprak atmak lazım. Haraket eden bir beden sadece o.

- Zoro'ysa içler acısı durumu Sanji'den bile daha kötü. Geçen bir arkadaş Zoro'nun ayak bileklerinde eden dikiş var, hatırlayamadım diye sormuş. Birden dank etti "bizim Zoromuz sırf canı sıkıldığı için kendi ayaklarını kesen bir manyaktı. Sonra donmadan önce poz falan vermişti" dedim. Herif şu an kalas ve ruhsuz. Ryuma'nın kılıcı verirken bile herhangi bir duygu durumuna girmiyor. Kılıcı vermesi sıkıntı değildi bence fakat hiçbir fikri veya hissiyatı yok. Mihawk gibi iki boyutlu aptal karikatürize bir kılıç ustasına dönüştü. Sırf Mihawk'la vakit geçirdiği için ona benzemesi resmen Oda'nın tembel yazarlığı. Mesela Zoro yine kasıntı biri olsaydı fakat kendine has bir kasıntı olsaydı ben ikna olurdum. Fakat olan şey resmen şu "Mihawk'la iki sene geçirince ona benzedim. Çizmesini yalayınca huyları da bana geçti".

- Sanji rezalet oldu zaten keşke ölse bizzat gider kendim gömerim. Sanji sapıktı fakat burun kanama klişesine sahip değildi. Manga/anime dünyasının en adi, en alçakça erkeklik gösterme şekli olan kadın görünce burun kanaması. Rezalet. Paçoz paçoz seriler bile artık burun kanaması yapmamaya çalışıyor. Oda kendini akıllı sanıyor tabii bu özelliği travesti adasından sonra ekledi. "Normalde kadın görünce böyle şeyler yapmazdı fakat iki sene kadın görmeyince böyle oldu" diyor aklınca. Rezalet, cinsiyetçi ve transfobik bir adam Oda.

Üstüne Sanji üzerinden Robin krizi yarattı. Düğün macerası boyunca Sanji'yi at Robin'le değiştir aynı şeyler tekrar olmuş. Luffy'nin değer verdiği kişi ele geçiriliyor. Ele geçirenler üst düzey tehlikeli ve durdurulamaz. Luffy mekanı basıp ortalığı yıkıyor adamını geri alıyor. Arlong zamanı bunun kralını yaptın sen. Lobby'de bir daha yaptın. Sonra Ace üzerinden bir daha yaptın. Ha!! Ace üzerinden yaptığının sonucu çok başka oldu ona lafım yok. Sanji üzerinden niye tekrarlıyorsun? Sabo'yla Vivi'nin başı belada tekrar yapacaksın bu rezilliği belli zaten. Nami-Robin-Ace-Sanji-Sabo-Vivi diye döngü kurmanın ne anlamı vardı? Sanji'yi kurtarılacak hale ne düşürüyorsun. Sırf Sanji'yi bu hale düşürmek için karakterin, karakterini iki paralık ettin. Fanlar bile "Oda hacı ne oluyor hşşş?" yaptı. Sanji milletin kırmızı çizgisiydi. Artık üstü çizilmiş bir çöp. Kutu kolaya falan girmiyorum tümüyle ucuz ucuz kısımlar bunlar. Kutu koladan medet umanın kutusu dağılsın.

- Chopper üzerinden aynı peluş bebek geyiğini devam ettirmesi alçakça. Law'a denk bir doktor fakat alay konusu. Sal şu geyiği artık sal.

- Robin'e acayip üzülüyorum. Gökyüzü adasında Nathan Drake, Indiana Jones ve Lara Croft gibiydi. Şimdiyse evimizin körpe geyşası gibi takılıyor. Bu kadın yıllarını okumaya vermiş. Tek başına bir sürü suç örgütü çökertmiş. Bu kadına bir iki ajanlık numarası yaptırarak tatmin edemezsin bizi Oda. Bir sürü karakter yaratacağına olanları düzgün kullan. Evde hazır malzeme varken sürekli dışarıdan yemek söyleme.

- Nami nispeten iyi fakat cinsel obje olması iyice kabak tadı verdi. Günümüzün mangakaları bile artık kadınları böyle cinsel obje gibi göstermiyor. Mikasa'ya bakıyorsun adamın çenesini kırar. Daha bir sürü örneği var tabii. Ha sertleşsin geleni geçeni dövsün demiyorum fakat bu kadın şişme bebek değil Oda. Sanji'ye tokat muhabbetinde az buçuk gösterdin duygularını. Fakat bu kadın bundan fazlasıydı. Her gittiği yerde muazzam hırsızlık yapardı. Nerede Nami'nin o kıvraklığı?

- Franky hilkat garibesine döndü. Sonra Oda'ya Franky'i çizmek zor gelmeye başladı karakteri figüran yaptı. "Ehe ehe ben gemi yapıyorum ehe" diye geziyor artık. Vücudunu orantısız bir hale getirmek nereden aklına geldi? O omuzlarındaki kames toplar nedir? Gerek var mıydı öyle toplara? Franky tayfanın en girişken üyelerinden biriydi. O girişkenlik gitti gemi bekliyor, gemi yapıyor. Nerede girişken Franky? Gittiği yerleri keyifle gezer rahatça insanlarla etkileşime girerdi. Ayrıca Robin'den sonra tayfadaki en kültürlü kişiydi bir dolu bilgi bilirdi gittikleri yerler hakkında. Şu an bomboş.

- Usopp en az değişen kişi hala aynı neredeyse. Çok tebrik ediyorum kendisini.

- Brook muazzam bir karakter oldu ona lafım yok. Övmeye doyamam.
 

Üye silindi 1004

Yav ondan basit bir şey mi var, bunlar konuşmayı bilmiyor mu? Korsan olmasını istemiyorum dese onlar da ona göre yetiştirirdi. En kötü Crocus'un yanında takılırdı.
Shanks böyle bir şeyi dinler mi? Elalemin çocuğunu korsan yapmak için kolunu verdi Shanks. Ray desen yine aynı kafada. Crocus dışında birine emanet edemezdi ama yine korsan olurdu. Korsan damarı olan birine gitmesin istememiş çocuk. Şerefiyle denizci olsun istemiş Roger suç mu?
 
Shanks böyle bir şeyi dinler mi? Elalemin çocuğunu korsan yapmak için kolunu verdi Shanks. Ray desen yine aynı kafada. Crocus dışında birine emanet edemezdi ama yine korsan olurdu. Korsan damarı olan birine gitmesin istememiş çocuk. Şerefiyle denizci olsun istemiş Roger suç mu?
Şanks tabii ki dinler. Neden dinlemesin, kaptanının son isteği? Hatta ondan önce kararı Ace'e bırakırdı. Ray ise onu öyle bir gizler ve korurdu ki denizciler hiçbir şey yapamazdı. Koskoca Rayleigh bu adam.

Roger irade özgürlük gibi kavramlarla kafayı bozmuş biri asıl, benim oğlum şöyle böyle yetişsin kafasına girmez. Luffy ne kadar düşünürse böyle bir şeyi Roger da o kadar düşünür işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık