Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu niye karşısına geçsin? Adamın görevi var "Dof'u dizginlemek" Rosinante Dof kadar deli, manyak değil ki. Dof'a havadan meyve her şekilde imkanı sağlamış Trebol.

Adam görevli zaten diyor ben hiç konuşmuyorum diye. Yani sizinle beraberim de demiyor size karşıyım da adam takılıyor onların yanında. Ortada ihanetlik bir durum yok aksine Dof babasına kardeşine karşi acımasız. Yani ihanet etti dediğiniz kardeşine meyve yedirip kendisi için ölmesini istemek ne oluyor? :D
Law konusunda da aklını çeldilermi Croco, senidemi kaybettik? :(
 

Üye silindi 1004

Öyle tabi. Özellikle Sanji de bu sorun daha çok belli oluyor. Zeff'in, Judge gibi sarı saçlı olması da kesinlikle bir rastlantı değildi.

Mesela Punk Hazard'ta Kin'emon çocuğumu kurtarmak istiyorum dedikten sonraki bakışı çok manidar.

undefined
Judge'dan sonra Zeff'i bile nasıl benimseyip sahiplenmiş. Ki anladığımız kadarıyla sürekli dövüyormuş Zeff bizimkini. Fakat özünde iyi bir adam olup aşçı olması ve sahip olduğu her bilgiyi Sanji'ye aktarmak istemesi olayı yoğun bir baba oğul ilişkisine dönüştürmüş. Tayfa içerisinde baba konusunda en problemli olan kişi Sanji. Cidden acayip hassas gösterdiğin görseldeki gibi. Usopp'un da muhtemelen korkak olmasının sebebi babasız büyümesi. Luffy'nin Shanks'ı bu kadar sahiplenmesi babasız büyümesi. Zoro hariç herkesin family issuesu var zaten. Dojo keşiş eğitim tarzı gibi bir şeyle büyüdüğü için aşmış direkt aile muhabbetini.
 
Law konusunda da aklını çeldilermi Croco, senidemi kaybettik? :(
Law konusunda derken?
Law pek ilgimi çeken bir karakter değil.

Dof manyaktı da bunun sorumlusu en başta kimdi? Babası iyi birisi olabilir ama katıksız bir maldı. Hiçbir hazırlık yapmadan Dof gibi birisini bambaşka dünyayla tanıştırdı. Kaldı ki Dof annesi öldükten sonra kayışı iyice koparmaya başladı. Dof'un bakış açısından bakarsak her şeyin sorumlusu babası... Annesinin katili de o, her şeyi kaybetmesinin de sorumlusu o. Trebol gibilerin yaptığı baskı da babasını öldürmesin de etkendi. Neyse, benim demek istediğim Dof bir katil olsa da her şeyi sadece ona yıkamayız. Yaşadığı şeyler kesinlikle normal bir şey değildi. Ailesinin ve yaşadıklarının kesinlikle etkisi vardı.

Kardeşinin suçu ise kendisine kucak açan Sengoku varken Dof'u direk şeytan diye ötekileştirmesi. Sengoku'dan belki de yardım istese Dof asla bu kadar ileri gitmezdi. Net bir şekilde Rosi babasının intikamı için Dof'un kuyusunu kazmaya çalıştı. İyilik ayakları bahane. Bu yüzden hem babası ve annesine hem de bulunduğu denizci kurumuna da ihanet etmiştir. XD



Öyle tabi. Özellikle Sanji de bu sorun daha çok belli oluyor. Zeff'in, Judge gibi sarı saçlı olması da kesinlikle bir rastlantı değildi.

Mesela Punk Hazard'ta Kin'emon ''çocuğumu kurtarmak istiyorum'' dedikten sonra ona attığı bakış çok manidar.

Sana hiç katılmıyorum bu konuda. Dof baştan buyana kötü kişiliyete sahipti sadece belli noktalarda tetiklendi o kadar. Rosinante ondan küçük olmasına rağmen daha aklı başındaydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık