Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 960: Kozuki Oden Sahneye Çıkar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam güçlü orasını anladık (babasının dediğine göre, ve ülkenin başı olduğuna göre)
Onun dışında hareketleri troll. Zaten seride 3-5 kişi var sert mizaçlı, geri herkesin bi troll yönü var, farklı tepki gösterenlere şaşırıyorum bazen :flaugh:
 
Umarım sırf Zoro yok diye ķötü diyenler yoktur.Bence gayet güzel bir bölümdü ama ben en son sahnede Beyazsakal'ı bekliyordum açıkçası.

Belki sonraki bölüm ortaya çıkar
 
İnsanlar bölüm hakkında ne yorum yapmışlar acaba diye sayfaya girdim. Yine her hafta olduğu gibi birkaç kişi yorum yapmış olmak için yorum yapmış. Adamı gerçekten sayfadan soğutuyorsunuz.
 
Benim daha Pedro paranoyası devam ediyor :) Ark bitene kadar rahat rahat vay be adam ne efsane öldü süper karakterdi falan diyemiyorum resmen. Her an her şey olabilir.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Yaşıyor olsa bile hedefleri yonkou indirmek olduğu için Pedro en fazla 1 tane komutan altı indirebilir, komutan alması imkanı olmayan birisi. Savaşın seyrini değiştirmesi çok zor, anca Marineford'ta Jinbei'nin Luffy'i kaçırma durumu gibi bir durum ortaya çıkarsa o zaman işe yarayabilir.
 
Şimdi olay şöyle Kaido bir kahin tarafından Wanoda bir çocuğun doğacağını ve bu çocuğun dünyayı yok edecek güçte olacağını öğreniyor. Tabi o sıralarda Rocks olayları falan derken bununla sonra ilgilenmek zorunda kalıyor. Rocks dağılıyor Kaido Orochi ile anlaşıp Wanoyu yıkmaya geliyor. Bu sırada Dünyayı yok edecek çocuk ormanda oyun oynuyor ama sarayın yandığını görünce eve annesinin yanına doğru depar atıyor fakat yolu şaşırıp saraya gidiyor. Sarayda aylak aylak dolanırken savaşta olan Denjiro bunu görüyor bi tekme atıyor kinemon ve Kanjuronun olduğu yere gitsin de bunlar onu korusun diye... Neyse savaşmaya devam ederken arkasını bi dönüyor ne Kinemon var ne tuhaf çocuk... Denjiro bunu seneler sonra görüyor ve eğitmeye başluyor ama hala çocuk kalmış nasıl olduğunu anlamıyor. Ve o çocuk bugün yeşil saçlarıyla Kaidoyu ve Orochiyi yok etmek için Wanoda...
 
Koushirou Denjiro ya, net bence.
Gelemez Wano'ya, Zoro hocası adına yarışır artık.

E Kyoshiro nasıl bir ajan o zaman aga, hadi buyur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık