Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 750: Savaşın Yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri kalkmasının sebebi, saldırıyı net almaması, bunuda K.hakisine bağlıyorum, diğerlerinden farklı olarak sıyrıldı karı, Hakubayı çok abarttınız
Yahu bayıldı, kalktı işte. Kafasına darbe aldı mı, aldı. Kaskı düştü mü, düştü. Kısa süreli bayılıyor Rebecca, eğer bayılmadan sıyrılsa Hakuba tekrar saldırırdı.
 
Şu söylediklerinden sonra bence violet gelir tayfaya.Acıda çekmiş zati yıllarca. Bir tek eksik hayal yok ama oda bulur bir şeyler :good:


Burayı da yeni fark ettim. Çok iyi :hhh:

 
Geri kalkmasının sebebi, saldırıyı net almaması, bunuda K.hakisine bağlıyorum, diğerlerinden farklı olarak sıyrıldı karı, Hakubayı çok abarttınız
Abartılmış değil.Saldırısını anca Sabo seviyesinde biri görebiliyor.Barto göremiyor bile.Aynı şekilde gruptan Bartolomeo gibi çıkıyor.Hatta ondan çok daha fazla hakederek çıkıyor ama mangaka Rebecca faktörünü devreye sokuyor.Rebeccanın en iyi olduğu alan ona öğretilen üzere k.haki.Rebecca diyerek küçümsemeye çalışıyorsun ama küçümseyebilmen için rebeccanın saldırıdan sıyrılıp hemen ayağa kalkması gerekirdi.Hakuba formu işini bitirdiğini düşündüğü için hamle yapmıyor.Daha sonra da uykuya dalıyor.Tamamen senaryo.

Sabonun dediği gibi rebeccanın kurtulması tamamen şans değildi.Ancak hakubanın tekrar saldırmaması şanstı.Asıl şans oradaydı.Rebecca ne öldü ne ayakta kaldı süründü işte.Daha sonra zorlukla kalkınca lider olarak çıktı.


Cavendish son beşe kalsa aynı barto gibi Diamanteyi tutacak yani.Hatta fazlasını bile yapabilir.Bartonun saldırı gücü düşük.O yüzden küçümsemek yanlış.
 
Alpamis

Orada da dediğin gibi ayrı bir vurgulama var, buna zaten herhangi bir itirazım yok. Ben farkedersen Kuma olayını genel olarak değilde Zoro üzerinden değerlendiriyorum. Zoro orada pek tabii ölebilirdide yani ama Zoro'nun öyle bir hamleden sağ çıkabilmesinde yapılan vurguyu görmezden gelemem :mincika:
 
Zoro bile dayanamayabilirdi yani ölseydi bence abez kaçmazdı. Bir karakterin cidden öleceğini düşündüğüm ender yerlerden biridir :D
 
Yarın sınavım var dışarı çıktım bi dolaştım tartışmalardan uzak kalmışım bana laf sokmuşlar tartışma da soğudu :(
 
Bu arada Dorobo Neko sevdim seni zoro yu yüceltmiyosun bakalım ilerde de umarım aynı görüşleri paylaşırız :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık