Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957: Zirve

Bölüm çok iyi değil miydi be :D


  • Kullanılan toplam oy
    361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ortada şöyle bir durum var. Savaş Lordlarının artık yeniden korsan haline gelmesi seride bir noktada bu isimlerin korsan olarak bir şeye direkt etki edecekleri anlamına geliyor. Kelebeğin kanat çırpışı misali.

Kısacası ilk aklıma gelen, bugün yeniden korsan sayılan bu isimlerin hepsi ya da bir kısmı bir topluluğun parçası haline gelecek ve bu büyük bir savaşta büyük bir koz olacak.

Elbette bunun Luffy’e yarayacağını tahmin etmek çok da zor değil. Şuan yeniden Rocks toplanıyorsa, onları bu sefer tekrar gömecek bir yeni KK önderliğinde bir topluluk oluşmasının adımlarını görüyor olabiliriz.
 
Ortalık karıştı düzen bozuldu agalar :)) Önce Im çıktı kral olarak şimdi rocks çıktı güçleri ödülleri ortaya çıktı..
Şimdi aklıma geliyorda kaido kide söylediği söz o aptallara söyle bunun bir korsancılık oyunu olmadığını luffy nasıl bir güç alacak indirecek bunu xD
 
20 yıl sonra shogunun düşeceğini söylediğine göre ve 20 yıl sonraya bizimkileri gönderdiğine göre biliyor olma ihtimali var galiba. Bunu daha önce hiç sorgulamamıştık valla. Sadece 20 yıl sonra wanoda bir savaş olacağını bir şansları olabileceğini düşünmüş olabilir.
Toki'nin gücünü kesin bilmiyorum ama 9 gölgeden 20 yıl sonra gelip bu Shogunun işini bitireceğine söylüyor. Şimdi bu 9 gölge kim? İhtimaller 9 kın olabilir. Ama Balık Adam adasındaki falcı kadından anladığım kadarıyla tanıdığı kişiler olsa yüzünü göreceğini düşünüp 9 kını bilirdi. Tabii gizlemiş olma ihtimali de var. Eğer gerçekten 9 kın çıkarsa, Toki gaza getirmiş bunları kumar oynamış meyvesinin geleceği bilme ihtimali çok zayıflar.Bu 9 kişi Luffy ve tayfası da olabilir. Ki zaten bu aralar bütün kehanetlerin odak noktası bizimkiler. Her ne kadar bütün işi bizimkiler yapmasa da galibiyet onların eseri gibi lanse edilecek. Big Mom olayı gibi. Veya bu 9 kişi 9 lider olabilir.
1)Kinemon ve 9 kın
2)Luffy ve tayfası
3)Law ve tayfası
4)Killer ve tayfası
5)Hawkins ve tayfası
6)X Drake ve yanındakiler
7)Hyo amca ve takipçileri
8)Kyoshiro ve adamları
9)Gecko Moria ve tayfası
Tabi bu 9 gücü değişik şekilde de düşünebiliriz. Ama en akla yatkını sonuncusu gibi
 
Dün aklıma gelen bir fikri paylaşayım.
Linlin ve Kaidonun daha önce aynı tayfada olmasında bir sıkıntı yok. Zaten bir çoğumuz bunu bekliyordu. Burada sıkıntı Kaido ve Wb nin aynı tayfada bulunmuş olması.

Kaido tayfada henüz miço ve kendisinden yaşça bariz büyük, babacan olduğunu bildiğimiz Wb ile tanışıklığı var. Bu koşullarda kabaca baktığında Kaidonun, Wb den nefret etmesi için bir sebep gözükmüyor. Zaten Kaido ilk çıltığında Wb için “nasıl ölebildin” diyor.

Peki Kaido mf savaşında neden arkadan girmeye kalktı? Belki de bize söylenen bilgi yanlıştı? Belki de Kaido zaten husumeti olduğu hükümete girişmeye ve Wb ye desteğe gidiyordu? Shanks bu durumda cidden hain taraf olabilir. Ya da basitçe korsanların hüküm sürdüğü bir gelecekten sıyrılmak istedi. Sebebini bilemem ama burada Shanksın denizcilerin kıçını kurtarmış olma ihtimali ciddiye alınacak bir seviyeye gelmiştir.

Yani sorum şu Shanks gavat olabilir mi?
Gavattan da öte.Ne olduğunu biliyorsun ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık