Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet hala en güçlü insan wb yaşayan en güçlü insan kaido gibi ünvanlar yüzünden güç düzeyini hesaplıyor zirveye koyuyor. Wb yaşarken dünyanın en güçlü insanı olabilir ama sadece bir ünvan bu yenilmeyeceği anlamına gelmiyor yaşayan en güçlü insan olabilir ama karşısın da ki rakip one piece dünyasın da ki diğer güçlerde daha üstünse örnek haki yada meyve uyandırma vs güçler de kendinden kas veya meyve gücü daha üstün olan birine üstünlük kurabilir . Evet dünyanın en güçlü adamı şuan ünvan olarak kaidoda var ama bu yenilmeyeceği veya yenilmediği anlamına gelmiyor ki 7 kez yenilmişti galiba yada 1vs1 de garp'ı yeneceğinin garantisi yok o yüzden ünvanlara takılmamak gerekiyor çünkü wb'nin meyvesi sayesin de dünyayı yıkabilecek güce sahip bir gücü vardı ama gel görki roger reis çiziği atmış tayfasını kaptanını durdurmuş gel görki kaido yaşayan en güçlü insan ama detayları olmasa da shanks durdurmuş . Bu yüzden dolayı ünvanlara takılmamak gerek .

Not : Yaşayan en güçlü insan olan kaido bm ile dövüşüp anlaşıyor yenemiyor yada bm tehdit edip tayfasının en güçlü adamına veya tüm tayfasını almadan wanoya kaidonun mekanına geliyor.
Kaido salak olmalı. Kairosekiyi falan da çıkardı.
 
5. perde eğitim olsa efsane olur. Alabasta, Dressrosa gibi yerlerde uzun süre geçiremediler ama Wano'da arc bitimi 1 ay kalmaları acayip yararlarına olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık