Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında aynı şeyleri yazıyoruz. :( Yanlış hatırlamıyorsam Kral balık Teach yonkou olarak anılmaya başlandı demişti. Şuan ne güçte bilmiyoruz ama Wb gittikden sonra en büyük korsan gücü Teach şuan.
Tam olarak değil aslında çünkü ben hala bir yonkou karşısında görmediğimiz sürece Teach'e tam bir yonkou'dur diyemeyiz diyorum sen ise şu an teach en büyük korsan gücü diyorsun.İleride belki de çok uzak olmayan gelecekte öyle olabilir hatta büyük ihtimal veriyorum Luffy'nin karşında bir Last boss olması için ama şu ana dönersek en büyük korsan gücüdür diyemeyiz dersen nasıl kanıtlarsın?
 
Yonkolar kendi bölgelerinde takılıp işlerini adamlarına yaptırdıkları için muhtemelen kendilerinin ödülleri yerinde sayıyor. Tek tük harekete geçerlerse artıyordur. Bu anlamda güç çıkarmak zor.

Roger bir şeylerin peşinde olan daha aktif bir adam gibi duruyor. Zaten Grand Line'ı fethettiği için ödülünün daha fazla olması doğal.

WB, yaşlı idi. Yonko olduktan sonra ara ara faaliyet gösterip ödülünü artırmış olabilir.

Mom, daha küçük yaşlarında beş yüz milyonu görmüş bir tip. Şu anda da 68 yaşında. Bu da arada bir seyler yapmış olabilir.

Kaido manyak olduğu için sık sık denizcilere tek başına dalan bir tip. Sadece denizcilere de dalmiyordur tabii. Misal intihar için atladığında karşısına novalar çıktı ve onları tokatladı. Bu gibi vesilelerle arada ödülü artmış olabilir.

Burada soru işareti olan Shanks. Bu eleman çok genç yaşta yonko olmuş. Yonko olduktan sonra çok aktif olmadıysa ve işleri adamlarına yaptırıp kendisi o arada parti yaptıysa -ki bu şaşırtıcı olmaz- bu ödül muazzam bence. Yani en az diye bakmayın olaya. Yaş ve bireysel faaliyet açısından baktığınızda Shanks en korkunç potansiyele sahip kişi olabilir.
 
Şu ödüllerin daha önce açıklanması gerekirdi diyen arkadaşlar akşamdan mı kalma acaba? Yani ne zaman açıklanmasını bekliyordunuz? Mesela 5.5 Milyar Beri ilk bölümlerde açıklansa Luffy'nin 1.5 Milyar berisine, Karasakalın 2.2 Milyar Berisine şaşırmazdık. Adam bir anda bu Korsanlar Kralının ödülü şu kadar demesi abes olur bir konuya bağlaması gerekiyordu Rox'lara bağlamış çok da iyi yapmış bence. Madem Rox'ların yaptığı etki bu kadar fazla bunu tutup da daha önce açıklaması saçma olurdu. Tam da Wano da iki eski üyesi bir araya gelmiş, böyle bir yerde bahsetmesi isabet olmuş. Ödülleri böyle aynı anda beklemiyordum. En azından Shanks'ın ödülünü Elbaf bölümlerine geçildiği zaman görürüz diyordum. Şimdi açıklanmış olmasında da bir mahsuru yok.
 
Oha bölüme bak. One Piece insanlık tarihinin gördüğü en mükemmel başyapıttır aksini iddia eden Torikocudur.
 
Rox bir D. ise Joyboy'un soyundan gelip atalarının intikamını almak için hükümete savaş açmak ister, bundan dolayı güçlü korsanları tayfaya katmak için harekete geçer.

Böyle bir şey olursa mükemmel ötesi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık