Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsetmek istediğim nokta bölümde söylenen ile alakalı bir şeyin olmamasıydı. Ayrıca aynı tayfada olduklarının doğrulandığı kısmı kaçırmışım. Big Mom sadece eskisi gibi iyi anlaşalım dediğini ve Kaido'nun ona bir iyilik borcu olduğunu hatırlıyorum. Roger'ın One Piece'in sonuna etki etmesinden ziyade serinin temelinde yatan hikayedeki korsan olan adamın defalarca düşmanlarına hiç acımadığını hepsini ezip geçtiğini yani korsan gibi korsan imajı yarattığı adama aslında denizciydi en başta demek biraz temeli bozmak gibi geliyor bana.
Rogerın korsanlığa geç başlamış olması daha önce çokça tartışılmış bir konuydu. Bu yüzden eğer gençliğinde denizcilik yapmış ise bu durumu benim için açıklar. Ben çok takılmam bu duruma yani ama tabi ki senin düşündüğün gibi düşünüp memnun olmayanlar da olacaktır. Zaten kesin bir bilgi de yok hala varsayımlar üzerinden konuşuyoruz.
 
Garp fanlarının bayram günü,Shanks fanlarının matem günü... Garp haterı olarak çok şaşırdım Mangaka'nın Garp'a bu kadar altyapı yüklemesine,Shanks'ın fanı değilim ama sempati duyduğum bir adam en düşük ödüle sahip olmasını Kaido,BM ve WB kadar hükümete problem çıkarmamasına bağlıyorum ihtiyarlar ile görüşmesi de bunun göstergesi en güçlü yonkou olduğu konusunda fikrim hala sabit.
Diğerlerinin henüz yarı yaşında olmasına rağmen 4 milyar ödül almış Shanks yahu.Şu bilgilerden sonra en güçlü yonkonun Shanks olduğu %99 falan bana kalırsa.
 
Son gelen bilgiden sonra tek bir bölüm için yorumum.

Yok ebesinin nikahı rafteli de anlataydın :sapkali:
Benzerini özelden Smoker’a dedim :oleyo:

Oyle olsa Garpa da söyler.
Garpın bilmesi demek aynı yolda gideceği manasına gelmiyor. Garp dediğin adam Kutsal Ejderlere şerefsizler diyip onların oluşumunda çalışmaya devam eden birisi. O zamanın şartlarına bakıp Garp niye bu yolu izledi ona bakmak lazım.

Ace'in ödülü 550 milyondu Roger'ın 5 milyar 500 milyon :D Bunu da güzel düşünmüş.
Aynen.



Yalnız uzun ara sonra böyle hevesli yorumları okudum. Millet nasıl aç kalmış bu tarz bölümlere Wanoyu atlayılım direk Rox arkı gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık