Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 957 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger eskiden Denizci subayı olarak görev yapıyormuş.
Roger ve Garp denizciyken Roxu bir şekilde yener ama Roger Roxdan öğrendiği bir şeyle doğru yolu bulur ve korsan yolculuğu bu amaçla başlar ki bu mevzu da D. ile ilgili bir mevzu olsa gerek. Buna benzer bir senaryo bekliyorum an itibari ile.
 
Rogerin bilinen bir meyvesi yok ama karanlık yami yami no mi rogerin meyvesi çıkmasın teachta bu yüzden o meyveyi bulursa korsanlar kralı olacağına inandığı için o meyveyi arıyordur (buldu yani )
 
Shanks 4 milyar milyor ne? Luffynin tek attığı balığa kolunu kaptırdı. Belliydi en ezik olduğu. Gücü yetmiyor bi wb ye gidiyor bi dünya hükümetine... -.-
 
Gençlik zamanları. Reis o zamanlar merak etmiyordur.

Bu arada kesin değil diye buraya atayım.

Rox looks a lot like Roger, although it's unconfirmed if they're related. They have the same moustache and smile. His full name isn't revealed. Blackbeard's bounty is 2,247,600,000 (I think we already knew this?) When Garp teamed up with Roger, he was actually a bounty hunter. This fight is how he was recognised and picked up by the marines. Roger and Garp were VERY young at this point, and it was long before Roger would become PK. We get a sneak peak at "something" Roger had that made him so powerful. It's called his "greatest treasure" and we only see a silhouette of it. Coby has reported to Marine HQ about the yonko alliance. Sakazuki says he'll take care of things himself and calls for a ship to be prepared. Shanks also hears of the alliance news through his contacts and says to set sail.
Saka da yola çıkıyorsa harbi cümbüş var demektir
 
Eski flasbacke takılmamak lazım bence Oda sonradan planlamış olabilir bu durumu, zaten Rox da tepeden inme girdi seriye. Rogerın uzun süre East Blueda korsan olarak takılması da denizcileri bırakmasına neden olan şeyle aynı olabilir. Yani denizcileri neden bıraktığı aydınlanırsa mantıksız duran bir yer olmayabilir.
Oda defalarca One Piece'in sonunun başından beri aynı olduğunu söyleyen biri. One Piece hikayesinin temelinde yatıyor denilebilecek bir adamın hikayesini sonradan değiştirmesi fikrini doğru bulmuyorum. Rox olayı dediğin gibi damdan düşer gibi geldi bir anda fakat Oda'nın bunu sadece Roger'dan önce de birileri vardı gibisinden ortaya sürdüğü kanaatindeyim. Fakat spoilerlar yabancı forumlardan geldiği için oradaki insanlar genelde bu şeyler için biraz fantezi kurmaya meyilliler. Hatırlarsan eski spoilerlardan birinde Big Mom ile Kaido aynı tayfadalarmış ve Big Mom Kaido'yu denizcilerin elinden kurtarmış gibi bir şey de demişler ve yalanlamamışlardı. Bölümde ise öyle bir şeyin bahsi bile geçmedi. Bu da onun gibi bir spoiler gibi geliyor bana bir kısmı doğru bir kısmı fantezi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık