Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956: Büyük Haberler

Bölüm Nasıldı?

  • Bölüm gibi bölüm.

    Kullanılan: 209 76.3%
  • Sıradan çinko karbon pil gibi bölüm.

    Kullanılan: 43 15.7%
  • Beklemeye değmeyecek bölüm.

    Kullanılan: 22 8.0%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana şu anda seride Akainu'yu teke tek dövüşte kesin yener dediğin bir karakter söyle?
Çift meyveli ve tüm tayfası yanın da olmasına rağmen karasakal topukları kaba etine vura vura kaçtı :) Hiç bir yonkou teke tek de ölümün eşiğine gelmeden akainuyu yenemez he benim gözüm de tüm yonkular = amirallerdir 1 amiral vs 1 yonkou sonucu olmayan bir savaş çıkar biri ölse dahi diğeri ölümün eşiğine gelir kolu bacagı kopar .
 
Ya kardeşim sen ucmuşsun gerçekten haterlikta...
Senin dediğin su sen gücünü görmedin varsayimlardan güçlü olduğunu söylüyorsun diyorsun kendin adamın nesini gordunde güçsüz diyorsun neye dayanarak sağ kol bu adam sen git seriyi baştan izle bence bu seride birçok şey gösterilmedi daha ama birçok şeyin gücünü tahmin etmemiz için bize kıstaslar verdi verildi.
Senin bu kıstasları görmezden gelip kendi kafandan yorumlaman doğru mihawk güçlü demek mihawk fanligi öyle mi :alkis::alkis::alkis::alkis:
Ben güçsüz demedim ben yonkou seviyesi değil dedim. Ne kıstası verildi ? dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanı var o kadar adam kendi ağızıyla diyor ki korsanlar kralı olmak beni geçmekten daha zor diyor korsanlar kralına en yakın seviyeler yonkoular ee bu adam yonkou da olamamış. Ben sana basit bir kaç soru sorayım sence katakuri vs mihawk kim alır ? aynı şekil de dof vs mihawk kim alır ?
 
Burada Kaido hakkında Tüm canlılar içinden en güçlü yaratık olarak ''bilinir'' olduğundan bahsediliyor. Bir söz vardı; sanırım şöyleydi '' Kavgaya gideceksen yanında Kaido'yu götür'' Beyaz Sakal hastalıklı ve sağlam bir şekilde yaşasaydı evet en güçlü WB derdik. Kaido'nun ne WB gibi bir etkisi var nede net bir şekilde yaşayan en güçlü adam olarak herkes tarafından kabul görüyor. Anlamadığınız şey şu; bu adamlar belli bir seviyenin üstü. Akainu yenilebilirde, yenebilirde. Net birşey söyleyemezsin. Şu Wano'ya Oda bir iki tane amiral çeksede şu tartışmalar bir son bulsa.
 
Son düzenleme:
Herşeyi gectimde bu WB tümen kaptanlarından İzo ne zaman ortaya çıkacak ? Wano da çıksaydı iyiydi
 
Çok basit ...
Amiral üstü seviye: Bir Amiralle yapılan savaşın berabere bitmesi olasılığının 0 olmasıdır.Berabere bitmeyecek yani. Galibiyet kesin
Evet..
Big Mom, Kaido ve Enel. Bunlar kolayca yener. Daha haki seviyeleri bilinmeyen tonla karakter var. Çok fazla meyvesine güvenen kaybeder diye Oda açıklamıştı zaten. Ace vs BB sahnesinde anlatılıyor. Akainu'nun ne hakisi ne de başka bir şeyi var. Meyvesine çok güveniyor bu da zaten direkt yenilme sebebi. WB adamı zaten öldürmüştü ama yazarlar sayesinde mangaya tutundu. Ölümünü bekleyen bir karakterden fazlası değil.
Enel mi? Lol.

Big Mom ve Kaido dikkat etsin ayrıca bakarsın kafalarında ve göğüslerinde delik açılabilir. Dünyanın en güçlü adamı WB'ye olduğu gibi.
 
Son düzenleme:
Ben güçsüz demedim ben yonkou seviyesi değil dedim. Ne kıstası verildi ? dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanı var o kadar adam kendi ağızıyla diyor ki korsanlar kralı olmak beni geçmekten daha zor diyor korsanlar kralına en yakın seviyeler yonkoular ee bu adam yonkou da olamamış. Ben sana basit bir kaç soru sorayım sence katakuri vs mihawk kim alır ? aynı şekil de dof vs mihawk kim alır ?
Kardeşim sen anlamiyormusun şunu adam en güçlü kılıç ustası buda demek oluyor ki kılıç ustası olarak geçen herkesten güçlü bu adam kafadan birkere.
Senin dediğin güç kıstasları neler diyorsun koskoca marinefordda okadar güçlü adam schi dururken neden mihawka saldirttirdi wbyle arasindaki güç farkına bakmaya?
Bu adam yonkou değil evet ama ilk 4yonkou ise bu adam 5.dir
Sen katakuri dof vs diyorsun herseyini gördüğün adamla kiyasladigin kişi daha adı silahı unvanı dışında hiçbir şeyini bilmedigin bir adamı vs attiriyorsun.
ve bu vsye sen kafanda gösterilmeyen mihawk bana göre sağ koldan güçsüz en fazla sağ kol diyip kafanda vs attiriyor dofa,katakuriye mihawka karşı kazandirttiriyorsun kafanda kurduğun şeylerle ondan sonra diyorsun mihawk fanları mihawki abartiyor nesi var vs vs.
Kardeşim abartan yok sen yeriyorsun adamı başkası karşında tez sunuyor ne gösterilmiş diyorsun.
Ben sana gosterileni söyledim güç kıstası olarak baz alabilcegimiz şeyleri aklıma gelenleri bidaha sıralıyim
1.shanks-mihawk duellolari bu düellolar ne zaman oldu bilmiyoruz ama wbnin kulağına gidecek kadar unlendilerse ikiside gucluyken olduğu kesin.
2.si adam sağ kol seviyesi olsa veya daha altı bir güçte olsa neden en ile arasindaki güç farkını görmek istesinki hedefi wb mi? Hayır peki arasında sağ kol yonkou farkı olsa neden gidip marcoya saldirmadida wbye attı slashi?
3.sü adam adaya gittiğinde yonkou adasına shankisin tayfasının tepkileri ve tirsmalari burda demişsin tirsanlar ezik felan diye bu ezik dediğin adamlar yonkou tayfasindan normal bir adamdan felan korkcak biri değillerdir emin ol oraya onları koymalarını sebebi tehlikeli bir durum olursa diye noluyor mihawk geliyor onlar korkudan altına saliyorlar, neden? Ben mantık kuramiyorum bunlar shankisin tayfasi yanındaki adamlar shansinda gücünü bilcek adamlar yani öyle her insandan korkmazlar bizim korkak usop bile luffynin gücüne güvenip çoğu zaman korkmuyor.
4.sü yine burda ciddi bir şekilde shanksın düello yapmaya mi geldin benzeri cümle kurması sence shanks kendinden güçsüz olduğunu bildiği arasında 2-3tik fark olduğunu bildiği bir adama düello teklif edermi shanksi hepimiz az çok biliyoruz gereksiz iş yapmicani ve karşısındaki onu çok zor duruma düşürmedikce savaştan kaçındığını.
5.si mihawkin zoronun hedefi olması bu arc yonkou arcindayiz olaylar geliscek ve luffy yonkouya girerse doğal olarak zoroda sağ kol alicak ben daha farklı senaryolar düşünüyorum da orası ayrı bu durumda yonkou arc bitince Zoro hedefine ulaşmış mi olucak en fazla sağ kol seviyesi olan mihawki geçmiş misyonu bitmiş mi olucak?(sana göre) bu ne demek oluyor o noktadan sonra Zoro hayalini gerçekleştirmiş sadece luffy hayalini gerçekleştirsin diye ona yardım edicek buda tayfamizin serinin ikinci karakterinin(seri luffy üzerinden döndüğü için ikinci adam dedim)misyonunun daha burdan bitcegini mi düşünüyorsun?
6.si mihawkin serinin başında bize gösterilmesi dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak tanıtılması ve bize kendisinin ağzından duyduğumuz cümle dünyanın en güçlü kılıcıyla hayatına son vericem diyor zoroya yani dünyanın en iyi kılıci mihawkda demek oluyor buda benim için onu üst sıralara yazmakta + bir destek daha oluyor
 
Herşeyi gectimde bu WB tümen kaptanlarından İzo ne zaman ortaya çıkacak ? Wano da çıksaydı iyiydi
Neko her ne kadar Marco için gitmiş olsa da eminim geriye boş dönmeyecektir. Tahminimce savaşın kritik anında görebiliriz Izo ve bir kaç Wb komutanını.
Savaş günü geldi onlar piyasada yok.
Bir de o gün dolunay var
 
Forumda çoğu kişi 7 savaş lorduna yakalanmaları için denizci gönderilmiş diyor yanlışınız var onları da artık korsan olarak aranan korsanlar olarak gördükleri için görüldükleri yerde yakala emri verilmiş sadece boa hancock yeri bilindiği için coby gönderildi diğerleri tesadüfen denk gelen denizciler tarafından etrafları sarıldı yoksa mihawk a o denizcileri gönderdikleri falan yok şöyle örnek vereyim nasıl ki luffy e özel birini yollayıp avlamıyorlarsa burada da aynısı söz konusu bilmem anlatabildim mi tatmin olmadım sanki anlatamadım :bilmem:anlayan ve hak veren diğer arkadaşlara en sade şekilliyle anlatsın :respect:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık