Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 956 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçeği Devrimciler bilse yeter bize ne tüm dünyadan adamlara da haber yollayamadığına göre ya durumu kötü yada yakalanmış diyorum. Bunca zaman örgütte olan adam haberleşme tekniğini unutmamıştır herhalde.
Yine hafızasını kaybetmiştir. Bir de bayıl istersen Sabo. :(
 
Olaylar olaylar... Ençok shici sisteminin bırakılmasını sağlayan silahı merak ediyorum. Bu şey her neyse mihawk'tan bile güçlü olabilir mi ? Ah vegapunk sen yokmusun sennn :respect:
 
Hancock yine göz kamaştırıyor güzelliğiyle ama lafının arkasında ne kadar durabilecek göreceğiz.
 
Mihawk'unda aslında çok bir zararı yok sanki adasında takılıyor gibi genelde. Yinede başı boş olmasını istememişlerdir herhalde. Weevil'ın gücüne yapılan vurgu için öyle dedim, bir amiral gönderilecekse Shicbukailer arasından ya Mihawk yada Weevil'e gönderilir gibi geliyor bana.
Weevil shichi iken bile müdahele etmedi marine, Marcolari temizliyor adam. Ona denizci yollanmaz. Hancock koamiralleri yer. Ona da Buster Call islemez.

Mihawk da Shankse mi gidiyor acaba :hmm: Smoker, Dalmatian gibi koramiralleri yer Mihawk. 5 10 kişi olsa bile.

Umarım 3 4 bölüm Wanoya geçmez ya.
 
İki amiral ve en az iki tane sağlam dövüşebilen (amiral adayları) denizcilerin olduğu ortamdan Kuma'yı kayıp vermeden çıkarmışlarsa bu meselede aslan payı büyük ihtimalle Sabo'nundur. Çok büyük olay. Dövüşlerin şiddetinden ötürü arkadaşlarından ayrı düşüp paçayı son anda kurtarmıştır Sabo. Baygın olabilir bir başkası kaçırmıştır belki tedavi ediyordur vs. Ama şöyle bir şey var, envai çeşit haberleşme cihazı var, vivre kart var bu evrende. Bu adamlar denizcilerle birlikte bilgi ağı en geniş olan oluşumun üst düzey komutanları ve buna rağmen fake haber yiyorlar. Has sektör be gençler. Bölüm çıksın da şu muhabbetlere daha detaylı bakalım.

BB herhalde haberin gazıyla Sabo'nun meyveye çökmeye gidiyor. Ulan ne mera meraymış be. BB'de vizyon olsa ne yapar ne eder Marco'nun meyveye çöker mera mera nedir arkadaş en üst düzey logiaların yanında olayı ne ki bu meyvenin? Gereksiz efor. Gerçi devrimciler 4 - 5 adamla o ortamdan çıkmış ve aralarında Dragon yoktu. Bunu biliyorsa beleş mala neden çökmeyeyim demiş olabilir.

Mihawk'a gönderilen ekibi gören denizcilerin gemi marangozu yetkililere ana avrat sövmüyorsa bir şey bilmiyorum. Hancock'un tavrını sevdim, olması gereken o. Mihawk'a bir amiral (Akainu hariç hepsini yer de en azından denemiş olursun adam akıllı), gacılar adasına bir amiral, BB'nin veledi zinasına bir amiral desen shicler anca bitecek. Denizciler bu kadar efor niye sarf etsin şu anda? O riske değmez o yüzden çok kafaya takacaklarını sanmıyorum. Buggy'e de bir şey olmaz Oda ona gülündüğünü düşünüyor.

Sword enteresan bir detaydı. Ama Oda, allasen Drake'in lideri olduğu oluşumla nasıl gaza geleceğiz la biz az biraz yardımcı ol. Ajanlarından biriydi deseydin çok daha güçlü elemanlar çıkma ihtimali olduğu için heyecanlanacaktık oysa ki.
 
Shichibukailer'in hepsi kurtulacak mı acaba? İçlerinden biri paket olabilir gibi. Yoksa denizcilerin yaptığı her şey boşuna olacak. Hancock?
 
Gerçeği Devrimciler bilse yeter bize ne tüm dünyadan adamlara da haber yollayamadığına göre ya durumu kötü yada yakalanmış diyorum. Bunca zaman örgütte olan adam haberleşme tekniğini unutmamıştır herhalde.
Bir sebepten ötürü haber gönderememiş olabilir. Hükümet haberi dünya için yapıyor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık