Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Takanome en çok hakkı yenen karakter.
Mihawk seviyesiz o yüzden hakkı yenemez onun.. :(
Ben öyle yapmıştım. Foruma yeni kayıt olduğumda dofi fanları çok abartıyor diye düşünüyordum ama sonra kılıççıları görünce dofi fanlarına ne kadar ayıp ettiğimi fark etmiştim.
Adamsın zaten senden zerre şüphe etmedim. Halbuki Kaidou ve WB savaşsa Zoro daha büyük çıkar öyle bir ortam. :D
 
Ben eski Sanji faniyim. Bilen bilir diyeceğim ama sitenin en aktif üyelerinden biri değilim :D.

Her neyse senelerce Zoro ya uyuz oluyordum. Zaman atlamasindan sonra Sanji Balik adam adasinda, Punk Hazard da falan aşırı gözüme batmaya başladı. Franky nin ön plana çıkması, Brook un baya husyeli bir karakter haline gelmesi derken tayfa genel olarak Monster trio cizgisinden çıktı zaten.

Seriye sanırım 6. Kez baştan başladım. Okuyorum okuyorum Oda da zamanla başlayan bir Zoro fanligi var, kaynağını ve nerde başladığını belirtemem belki Arlong Bark tır. Ama var bu çok belli. Adam nerde şekil şukul hareket var Zoro ya yaptırıyor.

Arlong un Zoro nu parçalanmış bedenine bakip şok olması ve böyle bir adamin ciddi sıkıntı yaratacagini hissedip öldürmeye çalışması, Zoro vs Das Bones, Zoro ve Kaku, Zoro ve Ryuma. Zoro nun bu üçlüyle diyalogları. Kuma tarafindan bütün acının içine zerk ettirildigi sahne.
Mihawk in önünde diz çöküp "kaptaninin hayali için kendi hayalinden vazgeçmesi" ve Rivalına hocam ol diye yalvarmasi. Bu sırada babunlardan dayak yemesi. Karakterin psikolijik olarak zayiflatilip tekrar güçlendirilmesi. Dragon slayer olması. Şu Wano bile bambaşka gidiyor. Adamda acayip Vagabond vibe ı var.

Bilenler bilir geçen haftalarda Bigmom vs Luffy, Kaido vs Zoro olsun bu arc bitsin demiştim. Mangaka bana bunu aşıladı.
Adamin aşırı Zoro fanligi yüzünden Sanjiden soğumuştum. Bu aralar yine Sanji nin comic relief havalarına son vermeye zahmet etti Oda cigimiz. Küçük bir super hero yapti Sanjiyi. Hoş monster trio havalari aliyorum tekrardan.

Şu aralar Oda nın aşırı Luffy fanligi yüzünden Yonkoulardan sogudum bu arc. Adam Luffy yi o kadar balli pozisyonlara sokuyor ki. Bu sirada Bigmom yarin akilli haliyle geziyor. Kaido ayrı kafayi kırmış i ayri geziyor. Ölsün lan bunlar. Denize falan düşsünler. Ama denizde de ölmüyorlar.

Kıssadan hisse falancanin filancanin fanliginda bir sıkıntı yok. Oda nin fanboylugu sıkıntılı. Oda Luffy ve Zoro ya o kadar özeniyor ki zaman zaman baska herseyden sıkılıyorsan. Bu adam Buggy ve Blackbeard i Shanks tan iyi işledi. Kime ne diyebilirsin ki o noktada? Adam kendi sevdigi karakterleri işliyor. Hemde O kadar iyi işliyor ki geri kalan her şey kum firtinasinin arkasinda kaliyor. Tıpkı Croc boy gibi
 
Tayfanın sarı lalesini zaten sevmiyordum ki fanları daha da soğutmuştu.Lütfü'de aynı şekilde.

Sevdiğim halde fanları yüzünden soğudum tek karakterde Croco'ydu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık