Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Mihawk İddiaları

Mihawk, Wano'ya Gitti mı?


  • Kullanılan toplam oy
    353
Boş konusulmada ustlerine yok bazilarinin. Birini kurtarmak icin verilen kol ile birini gecememeyi ayni tutanlar var. Gel de gülüp dalga geçme. :S
 
Mihawk'ın o botuyla Wano şelalesinden tırmandığını düşündümde şimdi... :D

Yok ya, gitmemiştir bence. Adını duymuştur ama yeltenmemiştir. Yonkou bölgesi sonuçta, işgalden önce gitti desek o zamanda çok genç oluyor. Oden sıkıntı çıkarırdı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Vista>Balık>Shanks :D

Bunlar laf olsun diye konuşmayı adet edinmişler. Shanks balığa kol verirken bir şey yok, Choppi BM'nin saldırısını durdururken bir şey yok, Jinbe Bm'yi uçururken bir şey yok... Mihawk'a sıra geldi mi rerero rererö! İnsan azıcık utanır yav.

Kardeşimmm! Balık gibi kıvranmayın artık :) Wano'yla birlikte kılıç ustaları klasman ve güç olarak arşa çıktı. Daha doğrusu bizim yıllardır ifade ettiğimiz seviyeleri göze sokulurcasına onaylandı. Bundan sonrası için akıllıca bir politika izleyin de daha fazla rezil olmayın. Bu ne huymuş arkadaş. Adamlar gördükleri, duydukları şeyin aksini savunmaya devam edecek kadar müptelası olmuş düşüncelerinin :hoo: Neyse devam. Vista Mihawk'ı durdurdu hadi :at:

:fool:
Bir gün bu da son bulur :d
Bana göre ve serinin mantigina göre değil. Fakat kaç tane hatali bilginin geçtiğini saymadigim Vivre Cardlara göre evet. :respect:
Vivre Cardlar timsahtan yana olsa nasıl da coşardın, Mihawk olunca işin rengi değişiyor tabi :D
 
Şimdi çok ciddi bir şey sorucam. Enma Kaido'ya hasar verebilen bir kılıç. Bu kılıcı dünyanın en iyi kılıç ustası olan Mihawk kullansaydı; Kaido'ya ne kadar hasar verebilirdi? Mihawk için Yonkou seviyesi diyebilir miyiz????
 
Gelse neyi tartışacak ki ? Mihawk, Baratie Zoro'dan korktu deyip kılıç ustaları bu serinin adamı değil çatısı altında kılıç ustalarında haki olmadığını savunan bir adam gelip de hangi yüzle ne tartışacak ? :oops:
Nickinde samuray olan biriyle bu konuyu tartışmak istemiyorum ama o konuda sonuna kadar haklı. Seri kılıç ustası serisi değil. Fantezi yapmaya gerek yok . Luffy elinde katana taşımıyor. Zoro ana karakter değil. Zoro her zaman Luffy'nin ayakçısı olacak bir karakter. Diğer türlübir seri istiyorsanız blade of immortal Rurouni kenshin falan okuyun derim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık