Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 952: Hiyori ve Kawamatsu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Wano'daki herkes akraba falan mı acaba? Tiplere bak :artiz:

Ayrıca Kaido ve Mom niye kapışıyor anlamadım. Kaido'nun Mom'ı öldürme niyeti olsa bunu kadın zincirliyken pekala yapabilirdi. Hadi onu borçlu hissettiği ya da kendine yediremediği için yapmadı, şimdi niye yarı zoan formunda dövüşmüyor? En güçlü hâlinin insan formu olduğunu sanmıyorum. O hâlde amaç ne? Ayrıca ölmek isteyen bir adamın denizcilerin elinden kurtarıldığı için borçlu hissetmesi garip geliyor.
Denizci meselesi uydurma, sahte spoiler. Daha açıklanmadı geçmiş ilişkileri.


Dövüşme sebepleri ciddi bir konu değildir. Olsa zaten Kaido çözdürmez ve direkt öldürürdü. Bunlar kaba saba iki eski tanıdık gibiler. Aralarında sürtüşmeler olan iki kişi.
 
arkadaşlar öncelikle bölüm güzeldi lakin buradaki yorumları bir inceledim neredeyse türkçeyi unutuyordum bir inceleyin lütfen :at:
 
Enel ve Sentomaru'daki simge bu Cho ablada da var

Hee. Ben de gördüm de artık bir numarası olduğunu düşünmemeye başladığım için salladım. Gerçi Sentomaru'nun şöyle bir olayı var:
He is the first character in the series to have his name written in kanji, rather than katakana or hiragana (barring aliased people like the three admirals). This characteristic is later shared with those from Wano Country.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık