Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 952 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ejder topları, yakala onları şarkısını armağan ediyorum Luffy'ye. Zira ark sonu öyle yapacaktır. Başka türlü zor.
 
Mangada gözükmeyen her şey mangaka onaylamadıkça fillerdır. Big Mom ile Kaido dövüşüyor. Ama nasıl dövüştüklerini anime senaristleri söyleyemez.
Mangaka illa ki ne yapılacağından bahsediyordur. Mesela Zoro'nun seppuku sahnesinde sadece katili biçiyordu mangada animede oradan nasıl kurtulduğunu gösteren detaylar vardı. Mangakanın illaki fikirlerine başvuruluyordur.
 
Arkadaş ortamda Luffy gibi k.hakisi olan kimse olmayınca böyle insanları vuruyorlar. Daha Wano girişinde silah doğrultanı tak diye indiriyordu reyiz. Bi bakıyoruz ne Zoro ne Kawamatsu bu kalibrede değil.

mişın akomplişt, Luffy fanlığı deaktıveydıt.

Korecesini google translate mis gibi çeviriyor bu arada, bugün okuyacam ulan bu bölümü diye kafaya takan varsa okuyabilir.
 
Lan şu seri valla zaman kaybı aylardır bakmıyorum bile bi bu bölüm spoylırına baktım bakmasaydım iyidi.
 
Yeşilçam dadılarına benzeyen Ryuuma fanboyu çok sıkmaya başladı. Geber git kodumu lalesi yalandan oyalıyor Zoro'yu. Oda, Wano'daki karakterleri tasarlarken Nioh mob ve bosslarından esinlenmiş. Bu gereksiz görünümlerinin bende başka açıklaması yok. Kaido vs Linlin gene yalandan bir iki minicik çizikle geçiştirilmiş. Oda'nın "bakın bir şeyler olduğunun kanıtı vsyi çizmeye gerek yok yeaa" temalı 50.hareketi. Alıştık.

Chopper ve sihirli bandajları mevzusu da oyunlardaki sağlık ikonları gibi. Ne yaparsan yap karakterin iyileştiği göstermek için hep aynı ikon yanıp söner. Bakın tıbbi bir şeyler oldu ayağı o bandajlar. Ama artık bu seride, hiçbir katkısı ve faydası olmayan önemsiz ve sapına kadar onun bunun çocuğu olan karakterleri öldürmenin zamanı gelmedimi Oda? Mesela kurtulan mahkumlar, Udon'daki Queen'in amelelerinin hepsini gebertseler şimdi çok güzel olmaz mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık