Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 952 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu yapan bir kişi varsa, daha fazla gömülüyor. :/ Cidden Calgara, Noland ve Ryuma için balon demek nasıl bir mantık merak ediyorum. Her dönemin kendi efsaneleri oluyor işte. Bundan 40 sene Rox diye bir oluşum varmış. Ondan önce Ryuma, onlardan önce Noland falan. Joy Boy'a kadar gider bu.
Benim yazdığımla bunun alakası yok yalnız. Verilen şeyler üzerinden tahmin yürütmekle, hiç verilmeyen bir şey yüzünden tartışmak. İkisi aynı mı? :D
Yo alakası var. Çünkü genelde öyle abartilara karşı böyle yorumlar geliyor.:D
 
Orta panel :D Tanrı dendiği için böyle


Arturun dediğine göre BM ve Kaido offscreen imiş güya.
Aynen tanrı dendiği için olabilir:D
Zoro’nun direkt benimle aynı tepkiyi vermesi çok hoşuma gitti:D

Bak buna üzüldüm işte:( Kaido vs Bm’yi queen’in ağızından duyacağız herhalde kötü oldu:/
Yani zaten Ryumaayı bu kadar büyüten bir tek bu forum Zoro bile bir tarafına takmıyor. Zaten neden taksın gebermiş gitmiş.
Zoro genel olarak pek takmayan birisi ama direkt kılıç tanrısına sırtını çevirmesi ayrı bi hoşuma gitti:D Ryuma’ya ilgi duymasından korkuyordum ki Oda bunu engellemesi iyi oldu.
 
Babanuki niye yaşıyor Oda?:mad:
Şu arctan sonra adı geçmez la Ryuuma’nın.Calgara,Norland,Kyros gibi bulunduğu arcın balonu işte.Bu arc’tan sonra esamesi okunmaz.Şu silah kaçakçısından başkada gevezelik yapan yok zaten karakter için.
Aga Ryuuma çok daha önemi bu saydğın isimlerden. Birincisi One Piece öncesi bir one shot mangasının ana karakteri, sonrasıbda Calgara filan bir arc gözüküp sonrasında önemini yitirmişken Ryuma Thriller barktan beri ara ara ön plana çıkıyor ve üstelik en çok konuşulacağı dönemler daha gelmedi bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık