Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 951: Tantana

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım nokta şu neden bunca zamandır savaşmadılar ki ? 4 yonkou da kabuğuna çekilmiş sanki bir şeylerin olmasını bekliyor gibi. Wb ölmeden önce de öyleydi. Kimse kimseye bir sıkıntı olmadan dokunmuyor, dokunmak istemiyor. Ee one piece hayali noluyor peki amaçları raftele ulaşmak değil mi bunların fakat hiç kimse bu zamana kadar hamle yapmadı. 1000 küsür bölüm olacak fakat bir tane savaş görmedik ciddi aralarında. Bence kesinlikle bir kaç tane olmalıydı. Çok saçma abi bu bölüm dikkatimi çekti bu olay.
Bunlar eski topraklar, savaşırlarsa büyük kayıplar vereceklerini biliyorlar. Büyük ihtimalle iki yonkou da ölümcül yaralar alır, karşılıklı saygı çerçevesinde ilerliyor ilişkileri. Teach de o kafada, Akainu olayında gördüğümüz üzere ama daha güçlü olduğunu bilince çekinmez...

Canları sıkılınca da böyle diss atıyorlar birbirlerine işte:oleyo:
 
İlk kez ciddi bir şekilde İmparatorların kapışmasına şahit olacağız gibi duruyor.Tabii içimden bir ses Kaido ile Mama'nın ittifak yapacağını da söylüyor.
 
King ateş halkı gibi bir ırktan olabilir mi ? Normalde sahip olduğu meyvenin ateşle bir ilgisi yok çünkü bildiğim kadarıyla.

Sanji'lerin kurtardığı samuraylar Franky'nin tamir ettiği Ashura'nın gemilere binecek. Bu kısım güzel olacak :good: Yalnız Onigashima son savaş için çok küçük bir ada. Sadece Kaido bile o adayı yok edebilir. Orda 3 yıkımcı+Ashura gibi adamlar da olacağı düşünülürse Wano'nun ana adalarında da ayrı ayrı dövüşler olmalı. Yani Onigashima'daki yıkımcılar büyük ihtimalle tekrar Wano'ya dönüş yapacak ve yapmalı da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık