Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Enel vs. Portgas D. Ace

hangisi kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    132
Boş moş yok.

Adam ne Ne diyor bakınız ?


You may be smoke, but, I'm fire.

We're too evenly matched to settle this now.
 

Üye silindi 1004

Öz haline vurmak?

2019 yılında genç yaşta haki açmış, WB'nin 2. tümen komutanı ve Roger'ın oğlunun haki bilip bilmediğiyle ilgili tartışacaksak hiç vakit kaybetmeyelim.
Tartışmaya gerek yok çünkü Ace'in hakisi yok. Olsaydı zaten Akainu'yla yumruk tokuşturduğu an "AYY KOLUM" diye yerde ters dönmüş velet gibi kıvranmazdı. İstediği kadar meyve hiyerarşisi olsun eğer Ace'in hakisi olsaydı kolu yanmazdı.
 
Adam alabastada Haki göstermedi diye haki bilmiyor diyoruz da .Bu odanın hakiyi kurguya çok geç sokmasının hatası. Ace'in konumunu ve kral haki gösterimini de hesaba katarsak (çocukluğunda gösterilen). Ace'in silahlanma ve gözlem hakisinin günümüz OP koşullarıyla bilmiyor olması imkansız gibi bir şey.

Zaman atlaması sonrası Tashigi bir kaptan idi ve haki ne biliyordu, kullanıyordu vs. Aynı Tashigi'den daha güçlü bir kaptan olan (belki de o dönem en güçlü kaptan olan) Smoker zaman atlaması öncesi haki göstermedi. Zaman atlamasındna hemen sonra gösterdi. Benzer bir fırsat Ace seviyesinde birine geçse o da gösterecek elbette. Bu adam silahlanmayı, kokayı taa baştan tasarlamış olsa Shanks'In kolu gitmezdi :D


Bu sebeplerden ötürü Ace'in konumunda birinin günümüz OP standartlarına göre haki bilmiyor olması imkansız. Yarın bir gün kokalı bir Marco, Vista, Jozu vs dövüşü görünce daha iyi anlarız.

Ace yeterince hızlı değil diyenler. Enel, daha G2 keşfetmemiş Luffy ile cebelleşiyordu. Ace'mi yavaş kalacak ?

Valla Ace'i hiç sevmem ve hep kendi denyoluğundan öldüğünü düşünmüşümdür. Ama Enel gelip daha iyi şeyler yapana kadar değil Ace, Vista falan edemez. Etmemesi de en azından serinin dengelerinin ve hikayesinin hayrına olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık