Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Bence Kimimaroyu fazla hafife aliyorsun. Lee ve Gai tekme durdurdu diyorsun da adam hasta halde Lee ve muhtemelen Kazekage olan veya birkaç güne olacak Gaarayi tek alıyordu. Son WB gibi aksaması ile düştü.

Lee neyse de Gai'nin tekmesinden etkilenmeme etkili bi hareket tabii. Kisame,Jiraiya (filler degilse) gibileri ucuruyordu adam. Katılırım o artı özelliğine :good:

İkisiyle de teke tek dövüştü zaten İkisinin aynı anda saldırdığı bir iki atak var, onun dışında ikisiyle de teke tek dövüşüyor. Lee dövüşü bir noktadan sonra sadece izliyor kumun üzerinde.

Yani 2v1 gibi bir durum yok. Son kemik ormanı atağı zaten kafa karıştıran, onu da son dermanıyla yapıyor gardını indirmişlerken.

Kazekage dediğin adam olayın 10-15 gün öncesinde chuunin Sasuke'ye, Neji'yi zor yenen Naruto'da tahrik oluyor işi katliama çeviriyordu.

YAni kage levelinden epey bir uzak. Ha, yüksek jonin vb denilebilir.

2 high jonin>1 high jonin düz mantık. Ki Haku için P1 Kakashi üstü diyor Zabuza. Tamamen söylemlerden yola çıkarsak işimiz yaş.


Ama Kyuubi çakrası salmış Naruto'yu hacamat etmesi zaten Gaara-Lee-Neji levelinden yukarıda olduğunun göstergesi. Benim ona zaten lafım yok.

Adam Ses 4'lüsünü döve döve adam ediyor hasta halinde. Küçümsemiyom. Büyük ihtimal sağlıklı olsaydı ve yaşasaydı SM Naruto ayarı bir şeye dönüşürdü.
 
Akatsuki vs Jinchuurikiler

Zetsu yok
Pain'in yalnızca Deva Path bedeni yanında
Gaara War Arc
Naruto KCM1
9'a 9 kadro

Mekan: Ölüm Ormanı
Mesafe: 55m

Sizce hangi taraf alır?

@Dr. Hiluluk @FistofLove @Aiden
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Akatsuki vs Jinchuurikiler

Zetsu yok
Pain'in yalnızca Deva Path bedeni yanında
Gaara War Arc
Naruto KCM1
9'a 9 kadro

Mekan: Ölüm Ormanı
Mesafe: 55m

Sizce hangi taraf alır?
Naruto ve Bee sayesinde Jinclere yakınım. Fakat NAgato'nun ölen akatsukilileri rinne tensei ile geri getirebileceğini düşününce sanırım Akatsuki alır.
 
Abi tekrardan guy vs madara yı izledim sanırım anime tarihinin benim için en etkileyici tekmesi hatta en etkileyici sahnesi
Madara'nın Göğüs kafesini kirabilen tek adam. Yani Guy'ın o ozelligi en cok zorlayan oldu. Tabi RS Mode'nin Sinirsiz yenilemesi olmasa orda kesin gitmis gozuyle bakardim ama o Mode karsi kimsenin sansi yok.

Bu tekme en can alıcı noktasıydı savunmasız ve yenileme olmayan birini direkt o anda oldurebilecek bir saldiri.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık