Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Ay tam manyak, Enton kaplı Susanoo'ya uçan tekme atıyor.


Evet, Kakashi olmadan bulmaları zordu çünkü hem analiz yeteneği üçünde de yoktu hem de Kakashi direk kantırlıyordu.

Kakashi'nin Kamui'si Hebi Sasuke'nin her şeyinden üstün, ama sorun şurada bundan ikiden fazla sıkamaz. Ha Kakashi bunları iyi kullanır. Ama Hebi Sasuke WAr Kakashi liginin altında değil bence.
Doğrudur aslında bahsettiklerin ben War Kakashi'nin daha önde olduğunu düşünüyorum Kamui'yi bir kaç kez atabilmesinden ötürü. Bir yerden sonra hatta Kakashi Kamui'si ile uzay zamana da girmeye başlayabiliyordu.

Çakrasını iyi kullanması lazım işte Kakashi'nin. Yoksa bahsettiklerine karşı değilim aslında.
 
https://comicvine.gamespot.com/profile/whitebeard/lists/strongest-naruto-chars/68638/

Adult Gaara, Prime Onoki'yi ve P1 Edolarıyla Orochi'yi Killer Bee ve 3. Raikage'nin üstüne aldım. Tabii yakın karakterler, ama 1v1 baz alındığında Gaara, Onoki ve özellikle p1 Edolarıyla Orochi'yi öldürmeleri çok zor.

Onoki Jinton'u ile büyük hedeflere karşı avantajlı. 3. Raikage tank olsa da Jinton'a yapacağı bir şey yok. Gaara ise Bee ve 3. Raikage'nin her türlü atağını kum zırhı ve hava hakimiyetiyle devre dışı bırakabilir. Orochi'yi ise yanında iki hokage edosu ile zapt etmek çok zor, bijuu damayı ise atlatabilecek yolları var.
 
Sizce hangi zamanlar(mesela Sasuke vs Itachi'deki Sasuke, Naruto'nun o zamanını yener) Naruto Sasuke'den veya Sasuke Naruto'dan üstündü? Ayrıca ikisi ne zaman Kakashi'yi geçti?

Kyuubi çakrası ve Ems dahil edilmeyecek.
En başta sasuke üstün.

Chuunin antrenmanı için jiraiya naruto’ya devasa chakrasını kullanmayı öğretince naruto’nun gücü inanılmaz arttı. Rasenganı da öğrenince naruto sasukeyi geçmiş oldu.

Naruto kyuubi chakrası sayesinde kurbağa çağırabiliyordu. Onu katmazsak rasengan bilen naruto çok çok az farkla üstündü. Çatıda dövüştüklerinde Sasuke’nin hız, sharingan ve katonu naruto’nun klonlarını nötrlüyordu. Rasengan vs chidori’de rasengan daha iyiydi ve rasengan 2-3 kullanım limitine sahip değildi. Ama sasuke hastane yatağından yeni kalkmıştı o yüzden yorumlamak zor.

Sasuke’nin kıskançlık sebebi geride olmaktan ziyade naruto’nun gelişim hızıydı. Kendisi 10’dan 15’e çıkmışken naruto’nun 5’ten 14-16’ya çıkmasına sinir oldu o kadar. Kim üstün net değil burda (kyuubi ve mühür dahil değil).
______________

Sasuke orochi mührünü kullanınca iş değişiyor. Ama naruto ona karşılık kyuubi kullanınca naruto yine daha üstün geliyor. Klon kullanmamasına rağmen ezerek dövdü.

Sasuke dövüşte 3 virgüllü sharingan açtığında ise sasuke yine üstün oldu teke tekte. Mührü bile kapattı kyuubi chakralı naruto’yu döverken. Bu noktada klon kullansa belki denk dövüşürdü naruto.

Ama onun yerine 1 kuyruk açtı. Bu modda chakradan yeni kollar çıktığı için sharingan takip edemedi bunu. Okuyacak kas yok çünkü. Sasuke ezilecek gibiyken full mühür yapıp eşitledi yine.


Kısaca part 1’de durum şu:

rasenganlı naruto=chidorili sasuke (rasengan>chidori dersek naruto üstün)

Kyuubi chakralı naruto=3 virgüllü sasuke

1 kuyruklu naruto=Tam vücut mühürlü sasuke

İkisi aynı anda power up almadığı için biri üstün oldu kısa süre ama diğeri eşitledi hemen.
____________

Part 2’de sasuke baya üstün. İlk gördüğümüz hali yüksek ihtimalle kakashi’den üstün. Sasuke ms alıp delirmemişti burda. Baya akıllıydı ve güçlüydü.

İtachi’yi yenmesine ihtimal bile veriliyorsa kakashi’yi geçtiği net zaten. Sadece amaterasu, kamui, tsukiyomi gibi güçler sıralayıp karşılaştırmak biraz anlamsız bu seride. Genel olarak ninja özellikler çok yüksekti itachi ve sasuke’nin.

Kakashi ms kullanmayan itachi’ye karşı bile bişey yapamıyordu. Adamı takip etmek imkansız gibiydi. Sasuke bu itachi’yle dövüşebiliyor. Evet itachi istese öldürebilirdi ama ms kullanarak anca yapabiliyordu bunu. Orochi ortaya çıkana kadar elinden geleni ardına koymadı.

Sasuke part 2 başında kendi gücüyle kakashiyi geçmişmiydi tam emin değilim. Ama geçmemişse de mühürle ve orochiyi de emince kesin geçmiş oldu.
______________________

Naruto sennin mod öğrenene kadar sasuke’yi yakalayamadı. Ama öğrendiği zaman hebi sasuke’yi geçmiş oldu.

Direk zetsu veya obito söylemişti bunu. Naruto paini aldıktan sonra sasuke’ye “muhtemelen şuan senden güçlü” demişlerdi ve sasuke “umrumda değil” demişti. Tabi bu susanno’dan önce.

Sasuke susanno kullanırken sage moda eşit gibiydi. Sage mod’un 5 dk limiti var ve frs atarsan daha da çabuk bitiyor. Sasuke de danzo’ya karşı tam güç susanno kullanmadığı halde 10 dk açık tutamadı.

Naruto ikisi bu haldeyken sasuke’ye “dövüşürsek birbirimizi öldüreceğiz” demişti. Çarpıştıklarında hissetmiş gibiydiler. Obito da sürekli naruto’yu sasukeye bırakacağını söylüyordu. Yine farklı zamanlarda p-up aldıkları için biri diğerinden üstündü bi süre. Ama susanno=sennin moddu en son.

Kısaca part 2:

Sasuke>>naruto
hebi sasuke>>>naruto
Taka sasuke>>>>naruto
Sage naruto>>taka sasuke
Sage naruto=susanno sasuke
_______________

Büyük savaşta kcm=ems gibiydi. Naruto chakrasını bölme riskini alıp clon yapsa belki değişirdi ama teke tek dövüşte kcm chakrasıyla yapmadı hiç bunu. Savaşta clon dağıttığında da kyuubi izin verdi diyeydi(sonradan açıklandı).

Juubi karşısında kcm=ems gibiydi. Biri frs atarken diğeri kagutsuchi’de uzmandı. İkisinin de chakra sorunu yoktu bu tekniklerle.

Sasuke perfect susanno’yla kurama mod’a denkti muhtemelen (tam emin değilim bundan). Ama naruto sage mod ve kurama mod’u birbirine katınca sasuke geride kaldığını gördü. Rikudou’dan güç almadan önce naruto baya üstündü bu yüzden.

Rikudou güçleriyle ise sasuke rinnegan kullanmayı bilmiyordu daha. O yüzden düz power up alan naruto daha üstündü doğal olarak. Sasuke bikaç ay rinnegan antrenmanı yapsa muhtemelen eşit olurlardı yine.
 
Asıl efsaneleri unutmuşum.

''Kaido Hashirama'yı yener''

''Naruto evrenindeki en güçlü karakter (Ki o karakter 6 tane gezegen yarattı) Jinbei kadar güçlüdür işte.''

''Vergo >>> tüm Naruto karakterleri toplamı''

:hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::hhh:

O kadar komik ki. Hele de One Piece hiç bir zaman ada seviyesini geçemeyecekken.
Dressrosa gibi küçük bir adanın yanında bulunan küçücük bir ada olan Green Bit'in sahilinin bir bölümünde delik açan meteor ile koca çöle düşen meteor'u kıyas ediyolardı. Buradaki enteresan olay op'un güçlü gösterilmeye çalışılması. Şu forumda gerçekten anlam veremediğim olaylardan biri de budur. Op'u daha çok seversin tamam ama daha güçlü diyerek sidik yarştırmanın anlamı ne. Bence komik olmaktan daha çok tuhaf bir durum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık