Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou-amiral arası fark büyük. Bu yüzden yonkouların sağ kolları amiralleri karşıyabilecek ve yenebilecek güçte. Hee kimisi yenilir kimisi yener. Amiraller arasında da dövüş olsa kimisi yenilir kimisi yener. Bana göre Kata amiral yenemez ama Marco ve Beckmann yener. Yonkouların hayvanlıkları aldı başını gitti/gidiyor. Yonkou ve amiral arasındaki güç farkına en büyük örnek Luffy. G4 amiralden kan alır ama aynı g4'e Kaido kafa atıyor. Üstelik adam gücünün yarısından fazlasını ortaya koymamışken. Adamda ne yarı zoan ne de haki savunması vardı. Ee daha nasıl bir fark bekliyorsun bilmiyorum :hoo::hmm::bilmem:
Öncelikle seride bunu öneren hiçbir şey yok.

Sen ilk yorumunda ne dedin ona bir bak. Ben ona cevaben dedim zaten amiral ve yonkou ile dövüşebilirler diye. Amiral Yonkou'yu bana göre alamaz. Ama Amiral=Yonkou diyen adama bir şey diyemem, çünkü daha önce dövüşebildiklerini gördük.

Ama amiral ve yonkou'ya üstün gelmek başka bir şey. Sağ kollar onu yapamaz diyorum ben sadece. Dövüşebilirler. Şu ana kadar işlenen 2 yonkou var, tekiyle amiraller gayet dövüşüyordu. Öbürünün de zaten ağırlığı artık bir amiralin ki kadar değil okuyucu gözünde, gag karakter gibi bir şey oldu.

Sağ kol seviyesi diyebileceğimiz 2 en güçlü meyveye sahip Teach amiralden kaçıyordu.
Amiral koca bir Yonkou tayfasını karşısına alabilecek kadar gözünü karartabiliyor -ha yener yenemez mesele o değil, ama demek istediğim kendilerini Yonkoulardan altta görmüyorlar.- Hiçbir amiralin Yonkou karşısında triplere girdiğini görmedik.

Shanks, Kaidou, BM bunların bir amiralle aksiyonlarını görmedik, ha görseydik ve eze eze galip gelselerdi senin dediğine katılabilirdim. Ancak şu an için "yonkou amirali ezer," savını öneren hiçbir şey yok seride.

Luffy'nin Kaidou'ya hezimeti ise savaş tarzından kaynaklanıyor. Hiçbir amiral o duruma düşmez çünkü onu yapacak kadar salak değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık