Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947: Queen'in Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin 2. adamı;


Kaidonun 2. adamı;
Luffy > Kaido

Jinbei > Queen

tşk.

Suşiye saygı duyucaksınız lan dhfkldhfasklasdf
Şimdiye kadar iki tane isimli saldırı yapan iki farklı yonkou gördük.

Bunlardan biri Jimbei'ye diğeri Luffy'e saldırdı isimli saldırılarıyla.

Biri paket oldu diğeri geri gelip yonkou'yu uçurdu.

Jimbei baya yükselişe geçti :respect:
 
Biri 10 000 metreden atlar başım ağrıdı der, diğerinin kafasına Queen düşer başım ağrıdı der :oleyo2:

O değil de bu hakiyi Kaidonun bilmemesi gibi bir durumda fena s.çar mangaka. Shanks ın bildiği belli Sakazuki olayından.
Hyo dayı trollüğü bile kurtaramadı yalnız bölümü :/

Edit: Son sayfa son panelde Luffynin zaten serbesttim lafı biraz kafa kurcaladı
 
Yalnız şu tekniği BM, Kaido ve WB gibi yaratıkların bilmeme ihtimali var.
Böyle akış işi falan pek uğraşacak tipler değiller. Ki ihtiyaçları da yok. Bir ihtimal Oden bu teknikle Kaido'nun canını yakabilmiş ise merak edip sordurmuş olabilir ama ilgisini çekebileceğini sanmıyorum.
Bu teknik mi bilmiyorum ama Koca Ana luffy e karsı buna benzer birsey yapmıştı. Haki cekme tartışması dönmüştü, bununla alakalı olabilir.
 
@Historia
Bu da benden sana gelsin :rolleyes: :p
Size yılın sposunu verim mi.. quenn BM aldı ya şimdi götürüyor.. Büyük ihtimalle sanjii ile karşılacaklar... sonra BM sanji yi hatırlıcak ve çok kızacak.. sonra sanji sana o pastayı ben yaptım dicek.. işler orda kopacak yine istersen yaparım dicek.. tabi bunlar ne zaman olacak biliyormusunuz.. sanjii quenn i indirdikten sonra.. yada tükenmiş vaziyetteyken BM uyandığında.. sonrasını siz kurun işte kafanızda... hadi eyw... :sapkali::sapkali:
 
Wano'da akış ismiyle geçiyor olabilir bu teknik. tıpkı hakinin Ryou olarak geçmesi gibi. Amirallerin bildiği yerde onlarında bilmesi gerekiyor. Gerçi belirttiğin gibi ihtiyaçları var mıdır? Bize şu anlık önlem alınamaz gibi geliyor, ancak karşı bariyer ile bir şekilde savunan çıkabilir. İşlendikçe değeri çok düşmese bile şu anki kadar önemli gözükmeyebilir.
Yılan kardeşlerin durumundan sonra zaten baya çöpe çıkarılmıştı ama son bölüm verilen anekdot biraz işleri değiştiriyor gibi. Tabi ilerleyen süreçte muhtemelen kalbur üstü her Wano'luda görüneceği için itin bir taraflarına sokulacaktır.
Bu teknik mi bilmiyorum ama Koca Ana luffy e karsı buna benzer birsey yapmıştı. Haki cekme tartışması dönmüştü, bununla alakalı olabilir.
Haki çekmekten ziyade orada Queen'in son bölümde yaşadığı drama benzer bir şeyler de olabilir. Shanks dışındaki Yonkouların bu tekniğe ihtiyacı olmadığını düşündüğüm için böyle bir şey beklemiyorum onlardan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık