Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947: Queen'in Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumar belki de Luffy'yi geride ve özgür bir şekilde bırakmaktır. İlerleyen bölümde oldukça başarılı gibi gözüken bu planın esasında Luffy unsuruyla ne kadar büyük bir zaafa sahip olduğunu ve bu sebeple de bir kumar olduğunu görmüş oluruz.
Adam Luffy'yi umursamadı bile. Böyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum.
 
Adam Luffy'yi umursamadı bile. Böyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum.
Öyleyse planının işe yaramama ihtimali ve sonrasında başına gelecekler aldığı riskti denilebilir. Zaten kafalama daldıktan sonra BM'nin onu tanımasıyla birlikte girdiği yusuf yusuf hâli de bunu işaret ediyor. Şanslılar ki Oda duruma el attı. :oleyo2:
 
Başta kumar yazdım, ancak kumar olarak görülecek bir hamle yoktu bölümde. Planın da uygun bir başlık olacağını düşündüm.
Big Mom'ı o şekilde etkisiz hale getirebileceğini düşünmesi kumardı. Zira Big Mom'ın aklı yerine geliyor ve aurası degisiyor. Queen altına ediyor öyle görünce. Adamları öldük diye düşünüyor... Ama kumardan kazançlı şekilde çıkıyor Big Mom uykuya dalıyor.
 
Luffy'nin yer aldığı bir bölümden böylesine sıkılacağımı tahmin etmezdim.

Big Mom'ın devre dışı kalma şekli berbattı. Demek ki Kaido vursa ölecek kadın. Tamam senaryo da çook saçma lan.

Luffy orada kaldığına göre artık önümüzdeki bölüm kurtulsa iyi olur çünkü baymaya başladı hapis. Luffy'nin tek ata ata gidip Kid, Killeri Hyo, Kawamatsu ve diğer mahkumlarla kaçmasını istiyorum. Aksi kabul edilemez ve bölümün sıkıcılığını arttırır.

Queen'in tek ya da iki yememesi iyiydi. Hep diyorum Luffy'de Kaido'dan yemezdi. Bu aynı Blueno'ya hiçbir şey yapamayan Luffy'nin Enies Lobby'ye vardıktan sonra Blueno ile g2 açmadan da belli süre başa çıkması gibiydi.

Ya da şu:
Göreceksiniz Kaido ile son karşılaşma geldiğinde Luffy ilk başta yine Gear 4 ile belli bir süre dövüşecek ve sonrasında peş peşe sert darbeler yiyince Gear 4 farklı bir formuna ya da Gear 5'e geçecek. One Piece klişesidir zaten.

Ve Sanji ile Zoro tarafını görmek istiyorum. Eğer Luffy tarafı gibi vasat şekilde devam edecekse hiç uzamasın bizimkiler oradan ayrılsınlar. Zoro ve Sanji son gözüktüğünde neredeyse hiçbir şey olmamıştı. Zoro ilk başta Kyoshiro ile kapışmış, sonra Hyori'yi kurtarmıştı. Sanji ise Drake ile kapışıyordu ama sırf çizilmek için çizilmiş bir dövüştü ve sonrasında Zoro ile Hyori'yi görünce salak salak kıskanmıştı. Yani adamın Page One ile dövüşünü çizmiyorsun da bunu mu çiziyorsun? Drake ile kapışmalarının da sonu gelmeyecek zaten. Yarıda kalacak. O yüzden farklı bir yöne dönmesi ve ya bitmesi daha iyi olur o tarafın.

Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünü tekrar bir arada görmek istiyorum.

Nekomamushi, Jinbe ve Big Mom tayfası da olaya müdahil olmalı. Ortam şenlensin. Ve Marco'nun mesajını da alalım artık.

Flashbackleri çok sevmediğim için Oden flashbackini çok merakla beklemezdim ama işin içinde Roger ve WB var. Marco var. :) Kaido ve tayfasıyla kapışmalar var. O yüzden meraklanıyorum.

Kawamatsu'yu çizmemiş olabilir mi bu adam? :( Sanırsın Kaido, Roger filan lan bu ne gizem.

Bu arc çoook iyi dövüşlere ve olaylara sahne olacak ama Oda bazen bu konuda şüpheye düşmeme neden oluyor. :(

Rayleigh'i gördükçe üzülüyorum. Ulan bu hakiden nasıl bahsetmezsin? :( Aslında asıl kızılacak kişi mangaka. :mad:
 
Luffynin 2. adamı;


Kaidonun 2. adamı;
Luffy > Kaido

Jinbei > Queen

tşk.

Suşiye saygı duyucaksınız lan dhfkldhfasklasdf
 
Sorarlar adama herhangi bir yonkouyu zincirleyip yanında gezdirecek kaç adam adam var diye? Bu duruma senaryo diyenler genelde Zoro fanları olacaktır..Queen BM yi paket etti götürüyor kendince tek atışlık bir plan yaptı ve bu plan çalıştı..Adam tırsıyor çünkü karşısında ki hayvanın aurasının farkında, düşmanın neler yapabileceğinin farkında en azından,bazıları gibi gel bakalım yonkou diyip şekül şükül yapmıyor biraz bu yönden bakmak lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık