Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun alakası şu.Komutanlar Kaido'nun gücünü övdüğü Luffy'nin g4 formu ile başa baş dövüşüyor.Tabii ki de alakası var.Kaido Doffy'nin gücünü beğenmiyorki keşke daha güçlü olsaydı diyerek yakınıyor.
Bununla ne alakası var.Kaido o lafı veletler diyerek söylüyor.Adamın ikisinin ortak çalışmasına gücünün yetmediğini düşündüğü için.Hiç kimse de diyemez istediği komutan gelsin Luffy + Law beraber üzerine toprak atarlar.


Tek g4 darbesiyle nakavt olan kraker mi başabaş dövüştü.Ona başabaş değil kaçak dövüş denir.İki tarafın da işine geldi öyle bir dövüş.Luffy g4 kullanmadı bile adama formdan çıkıp durmuş.En son kullandı dövüşün sonunda ve herifi uçak gibi anasının yanına uçurdu dövüş sonlandı.

Boundman için konuşuyorsan Katakuri de o forma başabaş dövüş şeklinde karşı koymuş değil.Özel yeteneğini kullandı darbe almadı öyle kurtardı darbe alarak başabaş dövüş çıkarmış değil.Darbe aldığında halini gördük en son kardeşim nasıl yenilmiş anlıyorum diyordu devam etse yenilecek yani.Özel yeteneğiyle durumu kurtardı ve karşılık verebildi.Buna başabaş dövüş diyorsan hani belki olabilir ancak tartışılır.Luffy adama vuramadı o yüzden g4 boundman kat kat daha güçlü bile olsa bir önemi yoktu.İlk yarıdaki Smoker'a vuramaması gibi.

Başabaş dövüşü Snakeman için iddia edebilirsin anca.


Kaido'nun büyük güç demesi de g4 boundman formundan üstüste darbeler alıp canı yanarak yere yıkılmasından sonra oluyor.O darbeler üzerine adam o lafı söylüyor haliyle.Gerçekten de kendisini devirebilecek birşey büyük güç sayılır.
 
Goroseileri kandırmak için çok meşakkatli bir yol izlemiş paşam. Hem geçen konuşmada daha önce de birbirleriyle bir iletişimleri olduğunu gösterir nitelikte. Yani buradan bu ilişkinin uzun süredir sürdüğünü anlayabiliriz.
Wb'yi uyarmayıp gidip direkt BB'nin kellesine oynasaydı Wb diğer kolunu da alırdı......
Kaldı ki ona ne dediğimiz şeyleri gidip büyüklerine anlatması da biraz çelişki. Bir korsan tarafından fena korkutulmuş ki Krallar Toplantısı'nın bitmesini bile beklemeden Mariejois kapılarına dayanmış. Bu hali buradan bakınca zavallıca geliyor.
Mf'a giriş yaptığı bölümü ilk izlediğimde hönkürmekten ev arkadaşlarımı uyandırmıştım...... Axxx
Bide ne söyledi de, Luffy'yi bile hedefler arasında yer aldı? Shanks gelmese ışık söndürme olayı olacakmış gibi gözükmüyordu. :bilmem:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık