Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum, kesinlikle o hakiyi kullanabilmeliydi. Luffy birazcık çalışma ile öğreniyorsa potansiyeli yüksek h.hakili ve yonkou sağ kolu olan adam da öğrenmeliydi. Bunca yıllık korsan bir de. Luffy imkansız ve uzun süreler gerektiren bir şey öğrenmedi sonuçta.
O zaman diğer tüm sağ kolların da geleceği görmeleri lazım bence :D Gördüklerini de hiç sanmıyorum.King,Marco,Shiryu garanti görmüyor.Bir ihtimal Beckman görüyordur.Ki Kata Luffy'e silahlanmayı aşan şeyler vardır diyordu galiba.Bence ileri düzey gözlem bu teknikten daha nadir bir şey.
 

Bu arada Wano'da hakiye ryu (ejder) birşeyi ismi verildiğini görmüştük ki Hyo Amca ilk bu aurayla tanıttı bize.

Şimdi yukarıda da Chinjao, Sai'nin tekniğine Ejder tirnagi matkabı gibi bir isim takıyor. (Daha güzel bir isim de bulunabilir çok düşünmedim.)
 

Bu arada Wano'da hakiye ryu (ejder) birşeyi ismi verildiğini görmüştük ki Hyo Amca ilk bu sırayla tanıttı bize.

Şimdi yukarıda da Chinjao, Sai'nin tekniğine Ejder tirnagi matkabı gibi bir isim takıyor. (Daha güzel bir isim de bulunabilir çok düşünmedim.)
@twei ile konuşmuştuk galiba. Wano ''akış'' anlayışına göre kullanırken Kano'daki kişiler ''titreşim'' anlayışına göre kullanıyor olabilir.
 
Katılmıyorum, kesinlikle o hakiyi kullanabilmeliydi. Luffy birazcık çalışma ile öğreniyorsa potansiyeli yüksek h.hakili ve yonkou sağ kolu olan adam da öğrenmeliydi. Bunca yıllık korsan bir de. Luffy imkansız ve uzun süreler gerektiren bir şey öğrenmedi sonuçta. Hoş olmadı bu durum.

Sorun o değil bilen yok üst düzey bilgi.Shanks nasıl yonko oldu sanıyorsun bu tarz haki kullanımları biliyor.Birde efsane Ray biliyor.Wano da dışa kapalı.Eee kim ne bilecek ?

İşe yarayacak tek kişi görünürde Smoothie. :/
Kafes senaryosu ya işte.Herkesin kafese bir omuz atması gibi çoluk çocuk anaları için omuz atacaklar Kaido için Oda'nın olmazsa olmazı bu işler.Pek adil davranmıyor hikaye gereği.

Şimdi yıkımcılar bir şekilde yenilecekler bunlar da iş yapacak elbet ama bizim müttefikler olmasa beceremezler o işi.Durduk yere övülecekler o yüzden ona eminim.Teke tek görmeyeceğiz görürsek de zayıflatılmış hallerine göreceğiz şanı şöhreti de forumda koca ana tayfası kapar kesin.Ne de olsa yine öncesi es geçilir.
 
Baksana zincirli hali bile korkutuyor ki ilaç veriyor :hhh: Ah ya. Valla çok rahatsız ediyor şu durum :ühü: Bir de Onigashima'da Kaido karşısında görelim
Anayı böyle görmek cidden üzücü:( ama Oda o zincirleri kırılmaları için takmıştır öyle rezil durumda bırakmaz anamızı. Aynen kaido’nun tepkisini bende merak ediyorum.
Kata'nın elini kaplayan şey haki değil mochi.Mochinin uyanmış halini öyle kontrol ediyor Katakuri.Kata'da advance b.haki çıkmasına da gerek yok ayrıca bana kalırsa.Gözlemi çok üst düzey zaten.Ki şu an gözüken ileri düzey gözlem,ileri düzey silahlanmadan daha nadir.
Aynen rayleigh zaten gelecek konusunda açıklama yaparken en güçlüler arasında geleceği görenler de olacak demişti. Buradan ileri gözlemin çok daha nadir bir şey olduğu belli oluyor. Şimdiye kadar nadir gözlemi fujitora-rayleigh-katakuri gibilerinden gördük
sadece. Hepside çok güçlü karakterler.
 
Tehlikelisiiiiiiiiinnn :fool::D
Her ne kadar paslansam da elimden geldiğince açılan ortalara vurmaya çalışıyorum işte kendimce. :fool:

@Millennium Wizard
Hmm belki de bilinmeyen bir teknik diyorsun yani öyle mi? Bu açıdan düşünmemiştim. Olabilir.

@Miyata Ichirou
İleri derecede gözlem bence de daha iyi bir özellik. Ona şüphe yok. Yalnız arada fark var. İleri derecede gözlem dediğimiz şey; bilinen k.hakinin ileri seviyeye taşınmasıdır. Potansiyeli olan yapar bunu. Bu patlayan haki ise farklı bir teknik esasında. Yani ortalama bir karakter bile bunun üzerine çalışırsa yapabilir her türlü. O yüzden bunu geçelim. :D @Millennium Wizard mantıklı olabilecek bir şeyi söyledi. Belki de çok az insan tarafından bilinen bir haki tekniğidir bu.
 
Bi hakiyi Wb'nin eliyle deprem oluşturduğu zaman vurmamış haline benziyor. Muhtemelen aynı hasarı veriyor diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık