Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kılıç dışında hangisi şans? Adam kılıçları daha iyi kullanmak için antrenman yapmıyor mu? Görmek istemeyen görmez bunları. Aynen Luffy en çok hak ederek güçlenen kişi. Muhteşem bir karakter. Gıdım gıdım güçleniyor. Bir günde geleceği görme, bir günde gelişmiş silahlanma hakisi gibi güçleri kazanmadı. :/ Zaman atlaması öncesi de sürekli antrenman yapıyordu zaten. Muhteşem bir karakter. Adeta bir Rock Lee gibi azmin ve çalışmanın cisimleşmiş hali.

Bu arada mangayı inkar etmiyorsan aç bakalım. Mr.1 dövüşünde neler olmuş. ;) Hani şu Hyogo'nun tehlike anlarında güçlenme ile ilgili söylediği söz aklına gelecektir. Bakalım aydınlanma mı yaşamış karakter. :/
Kılıçları daha iyi kullanmaya çalışmak ile şans yoluyla kılıç sahibi olmanın alakası ne? Bu seride her çok çalışan karakter şans yardımı ile isimli kılıç sahibi oluyor mu? Alakasız noktadan giriş yapmışsın.

Zoro'nun elinde 3 tane isimli kılıç var değil mi? Bakalım nasıl almış;

-İlk kılıç miras yoluyla. Bunu inkar etmezsin herhalde.
-İkinci kılıç zaten mangada söylendiği gibi şansının sayesinde.
-Üçüncü kılıcı da Ryuma kendisi veriyor.

Gelelim Luffy kısmına. Luffy'nin bir günde geleceği görme, bir günde silahlanmada gelişmiş haki kullanmasına laf etmişsin de Zoro'nun Mr.1 dövüşü ne kadar sürdü acaba? Hesaplasak 1 gün çıkar mı? Ya da birkaç saat falan mı çıkacak. 1 güne laf eden adam, birkaç saatlik dövüşte kazanılan power up'ı bana hak edilmiş power up gibi sunuyor...
 
Tekrar eski filo amirali başa geçer. Sengoku böyle bir durumda sorumluluktan kaçacak bir tip değil. Ace intikamı seride o kadar yer kaplamıyor bence. Özellikle bir devrimci için kardeşinin intikamından çok daha önemli konular var. Oda bir şekilde senaryoyu oturturdu. Capon dostumuza güveniyorum bu konuda.
Mf'de alayının gücü kısıldı yalnız. Denizciler ve Yonkoular arasındaki güç dengesini farklı yorumluyoruz sanırım.
Akainu ile dövüşmek başka onu yenebilmek çok başka şeyler yalnız. Lav uyanışı ve top tier haki kullanımı ile Saka çok sakat bir rakip. Öyle uçarak, kaçarak, üstüne kum püskürterek durdurabileceğin biri değil bence. Bunu en net Kuzan ile olan dövüşlerinin sonucuna bakarak görebilirsin. Saydığın bütün özelliklere en üst seviyede sahip bir adam Kuzan. Anti, uçabilme, üstün bir meyve kullanımı, üstün bir haki kullanımı, savaş tecrübesi vs uzar gider liste. Ama o bile uzuv bırakmadan çıkamamış o adadan.
Marco iyidir, hoştur. Belki de Yonkoular ile dövüşmeye en müsait sağ kol. Ama o kadar.
Olmayacak şeylerle konuyu zorlama bence. Sengoku istifa edecem demiş. Bunun altında yatan sebep zaten yeni nesille marine/hükumet arasındaki hesaplaşma gerçekleşsin diye. Luffy ya da Sabo, Ace'in içinden geçen Akainu varken Sengoku'ya mı nefret besleyecek ? Olacak iş değil.

Ace'in intikamı tabi ki aktif bir mesele değil. Son savaşa kadar da olmayacak. Ama zamanı gelince gündem olacak bir mevzu; o kesin.

Meyve uyandırmamış Marco'yu zarar veremeyen amiraller meyve uyandırmışına nasıl zarar verecek acaba ? :) Amiraller zaten hakiyle değil meyveyle dövüşen adamlar. Meyveleri de Marco üzerinde etkisiz :bilmem:
 
Bak Kata vs Luffy saçmadır kabul zaten bende o kadar hak ettiği bir dövüş olarak görmüyorum ama lütfen şunu da kendinize söyleyin artık Zoro'nun 2 yıl önceki tüm dövüşleri şuan ki Luffy vs Kata'dan ilerisi değildir dayak ye allahına kadar ölümüne zorlan karşı adamda iki çizik ya var yok sonra bir flashback ile adam yen sana hangi vs yi hatırlattı şimdi bu aklına gelen ilk vs'yi söyle
Mr.1 vs Zoro :gamyon:

Yalnız Mr.1 vs Zoro'da dış etmenler sıfırdı o yüzden Kata dövüşü kadar göze batmadı. Kata dövüşü arc'ın ana etkinliği olduğundan baya yayvan tutuldu o yüzden tadı kaçtı, çok fazla gereksiz etmen işe dahil oldu. O dövüş bir beş bölüm sürse şimdiye kadarki en vs olabilirdi.
 
Ben kendi başlarına kaptan olsalar alacakları ödülleri sıralayayım. Perospero'nun 700 milyon olması ilk oğul olmasındanda kaynaklanıyor, ama yinede epey güçlü adam aslında. Snack'ten güçlüdür muhtemelen.

Olası Yonkou adamı olmadan Kaptan olarak alacakları ödüller bana göre şunlar ( Daha detaylı yazacak olursam )

Perospero : 500 milyon
Snack : 450 milyon
Oven : 400 milyon
Tamago : 300 milyon
Pekoms : 200-230 milyon ( Bu adam bana göre low )

Jinbe ise schilikten yeni ayrıldı ve 400'den sonra zor artması gibi etkenlerden dolayı düşük olabilir biraz. Yinede ödülü makul gibi görünüyor. Snack level birisi muhtemelen Jinbei, yonkou komutanı değil sende abarttın. Pedro, 1 milyarlık adam gibi anlatmadı onu ya o kadarda abartma bence. Jinbe'nin kendisi diyor Katakuri'ye '' Ödülü 1 milyar! Çok güçlü! '' diye. Jinbe'nin kendisi kabul etmiş milyarlık adamı, kendisi o ligin adamı değil.

Edit : Ayrıca Pedro bariz güçlü Tamago'dan. Herifi kesti kesti durdu habire, daha kaç kere kesmesi gerektiki, bariz güçlüydü Tamago'dan o arkadaş. Perospero gibi adamdan kol aldı sonuçta fırsatı yakalayınca.
438 ödülü zamanında ödülü eskiden donduğu için verilmiş olabilir.O yüzden yavaş artıyordur belki.1 milyar üstü diye övüyordu 1 milyar diye değil.Evet sağ kol ligi olmadığı buradan çıkarılabilir gibi duruyor ama koca ana karşısındaki performansı da ortada şimdi o kafa karıştırıyor.Mom orjinal korkutucu halindeyken farklı his yaydığını söylemiş Queen.Jinbei bana göre uçtu falan ama kendini iyi savundu.Smoothie bile arkasına bakmadan anasından kaçıyor.İşte bunlar baya bir kafa karıştırıcı.
 
Mr.1 vs Zoro :gamyon:

Yalnız Mr.1 vs Zoro'da dış etmenler sıfırdı o yüzden Kata dövüşü kadar göze batmadı. Kata dövüşü arc'ın ana etkinliği olduğundan baya yayvan tutuldu o yüzden tadı kaçtı, çok fazla gereksiz etmen işe dahil oldu. O dövüş bir beş bölüm sürse şimdiye kadarki en vs olabilirdi.
Bilemem Zoro için neyse Luffy içinde oydu o versusları ben pek mantıklı bulmuyorum Kata seviyesine direkt çıkartmaya çalışmak Luffy'i olmadı korkuyorum ki bu arc
 
Ben 3 dediysem sen 1 anla işte. :p
Çok saçma bir meyve yedi ya.

Gözlem ile algilanirsan, Katakurinin uyanışı falan derken gereksiz bir meyve

Ha HxH gibi Mutlak Görünmez olursan da bu adamın Kaido ve BM dışı yenemeyecegi adam kalmaz. O topa Oda girmez sanırım

Öyle saçma bir dengede kendisi. Keşke egzantrik şeyler yedirdeydi
 
Kılıçları daha iyi kullanmaya çalışmak ile şans yoluyla kılıç sahibi olmanın alakası ne? Bu seride her çok çalışan karakter şans yardımı ile isimli kılıç sahibi oluyor mu? Alakasız noktadan giriş yapmışsın.

Zoro'nun elinde 3 tane isimli kılıç var değil mi? Bakalım nasıl almış;

-İlk kılıç miras yoluyla. Bunu inkar etmezsin herhalde.
-İkinci kılıç zaten mangada söylendiği gibi şansının sayesinde.
-Üçüncü kılıcı da Ryuma kendisi veriyor.

Gelelim Luffy kısmına. Luffy'nin bir günde geleceği görme, bir günde silahlanmada gelişmiş haki kullanmasına laf etmişsin de Zoro'nun Mr.1 dövüşü ne kadar sürdü acaba? Hesaplasak 1 gün çıkar mı? Ya da birka. saat falan mı çıkacak. 1 güne laf eden adam, birkaç saatlik dövüşte kazanılan power up'ı bana hak edilmiş power up gibi sunuyor...
Luffy çalışmanın ve azmin cisimleşmiş halidir. ;) Her gün antrenman yaparak o güçleri bileğin hakkı ile elde etmiştir. :good: Gıdım gıdım güçleniyor hep. :ühü:
 
Bak Kata vs Luffy saçmadır kabul zaten bende o kadar hak ettiği bir dövüş olarak görmüyorum ama lütfen şunu da kendinize söyleyin artık Zoro'nun 2 yıl önceki neredeyse önemli olan dövüşleri(Kaku,mr1 ve ryuma bunlarda çok büyük güç artışları oldu) şuan ki Luffy vs Kata'dan ilerisi değildir dayak ye Allahına kadar ölümüne zorlan karşı adamda iki çizik ya var yok sonra bir flashback ile adam yen sana hangi vs yi hatırlattı şimdi bu aklına gelen ilk vs'yi söyle
Dostum Zoro açısından da abartı varsa kabul edebilirim de, gidip Luffy en çok hak eden kişidir. Gıdım gıdım güçleniyor gibi bir cevap gelirse mübalağa baş vururum. Tek Luffy hak etmiyor veya en çok hak eden kişi o değil. Hepsinin kendince haklılıkları ve gerekçeleri var. Suit mesela Sanji'nin doğuştan hakkıdır. Veyahut Zoro kılıcı şansa alsa bile asıl güçlenme nedeni küçüklüğünden beri yaptığı antrenmanlar sayesindedir. Luffy'yi öveceğim diye diğer karakterleri değersizleştirmeye gerek yok.

Şu söylem çok mu mantıklı Luffy gıdım gıdım güçlenmiştir. :/ Nasıl gıdım gıdım güçleniyor yav. Diğerleri nasıl hep havadan güç alıyor?

Aynen öyle kardeşim. Manga onaylı, görebilirsin bunu.
Aynen öyle. Oda tasdikli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık