Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz taşı meyveyi mi kapatıyordu kenks :S ben bi türlü karar veremiyorum, bi diyorum kapatıyor olması lazım, bi diyorum ya kapatmıyorsa. Mesela Law deniztaşı ile kelepçelenince veya vurulunca öncesinde yaptığı şeyler de iptal mi oluyor :S Mesela birine kol bacak takmış diyelim güçleriyle, ne oluyor mesela bu yaptığı özel kesişler normale dönüp yarım bedenlerden, uzuvlardan kan mı fışkıracak :S Meyvenin yaptıklarını iptal eden bi bilinç yitirme vardı galiba Sugar'ın olayı. Fakat o da garip mesela :S Luffy de suya düşüp su yutup nefessiz kalınca bilincini yitirmişti ama meyve bedeninde aktifti ve sünebiliyordu. Belki de burda da bi ayrım var. Sugar, Law ve Bigmom'ın güçleri kendi bedenleri dışına yayılıyor, şeyleri etkilyor ya acaba gerçekten bu şeyleri etkileyen güçler -ki belki uyanış da buna dahildir- bilinç kaybı ile mi ancak son bulabiliyor, bunda etkilenen şeyin canlı olması, ,iradesi olup olmaması ne kadar önemli :S O yüzden mi Napolyon ayık değil falan. Noluyor olm.
Law değil de olayı Sugar olayı gibi düşündüm. BM denizde iken Nami vs Orochi oldu ise homieler yine devam ediyordur tabii.
 
Ya meyvenin bedenle "bir" olması yüzünden etkilemez. Ama bu dedigim sadece bedensel paramecia icin gecerli.
Tamam, senin meyveyi istediği gibi kullanamaz örneğinden gidersek, Bigmom ruhundan bir parça koparıp Pro ve Zeus'u yaptıysa kairoseki Pro ve Zeus'u deaktif yapmamalı, çünkü bedenine bağlı değil ruhuna bağlı parçalar oluyorlar. Ayrıca kendi bilinçlerine sahiplerdi, bu da sadece BM nin emrinde olmadıklarını gösterir, yani meyve ile tam hükmü yok BM'nin bu canlımsılara. Aynısı Law için de geçerli denebilir, bi atın bacaklarını bi adama koyduktan sonra Law değil monte edilen adam bu bacakların hakimi oluyor :T o yüzden Law bayılsa da attan bozma adam yoluna devam ediyor olur xD

Law değil de olayı Sugar olayı gibi düşündüm. BM denizde iken Nami vs Orochi oldu ise homieler yine devam ediyordur tabii.
Bilemiyorum, bakalım bu bölüm napolyon görünecek mi :T
 
Oda , Zoro'nun aleyhine senaryo hakkını kullanmıştı. Şimdi buradan alınan eksiyi Luffy lehine kullandı. Sağol Zoro sen olmasan Luffy ölmüştü. Vallaha büyük adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık