Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haki irade ile ilgili değil mi?

Kendi hakisini başkasının bedenine aktarmak karşısındaki kişinin iradesini bastırması anlamına gelmez mi?

Bu şekilde direkt hasar vermektense hakisi ile rakibinin hakisini kırıp direkt vücuda darbe indirmeye olanak sağlamaz mı?
Başkasına haki aktarmıyor, kendi hakisini başkası etrafında şekillendiriyor.
 
Gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan DnS. Çok kalp kıracak Amiraller Amirallerimiz<3
Marco'nun gücünü tam olarak işleyemediğini ve gücüne daha sonra tekrar değineceğini söyleyen bir mangaka var. Herifin gücüne tam değinilmemiş hali 3 amiral tanklayıp iki meyveli Bb'yle dövüşüp sağ çıktı. Gücünü tam manası ile görmeyi merakla bekliyoruz :rolleyes::gamyon:

Beckmann için gücü Shanks'la karşılaştırılabilir dendi. Gücü yonkouyla karşılaştırılan bir sağ kol ne ayarda çıkar ? Yonkou çıkmaz elbet ama gücü Shanks gibi serinin ağa babalarından biriyle karşılaştırılıyorsa o adam amiral eder arkadaş :rolleyes:

Shiryu'ya gelelim.
  • Mangakanın güçlü olmak isteseydim Bb tayfasında olurdum dediği tayfada.
  • İki sene önce Magellan'a denk ve ondan daha tehlikeli olarak nitelendirilip Bb tayfasını "halletmesi için" gönderilen adam.
  • İki sene önce haki kullanan nadir karakterlerden.
  • Görünmezlik meyvesi var.
  • Zoro'nun rakibi. Buraya bir parantez açayım. Zoro'nun ne seviyede görüldüğü umurumda değil ama Shiryu'nun en iyi ihtimalle Zoro'nun bir arc sonraki rakibi olacağı düşünüldüğünde Shiryu'nun amiral seviyesinden aşağı olması mümkün değil :) En az amiral hatta. Zoro'nun gücü belli, bu arc sonu alacağı p-up'lar ve geleceği seviye belli...
Vs. Vs.
 
@Densetsu no Samurai
Meyvesinden dolayı kum torbası görevi gördü sadece. Gücüne daha sonra değinse ne değişecek? Oda Marco'yu daha güçlü seviyede çizeceğini söylemedi. Sadece üstün körü geçtiği için göstermediği özelliklerini göstereceğini söyledi. Hadi söylediğin gibi olsun ne fark eder? Amirali biraz daha tutar en fazla. Amiral dengi adam gerekirse bunlarla 10 gün dövüşebilir demektir. Marco 1 gün dayansın dişimi kırarım.

Shiryu'ya gelirsek... Bırak en azı, en fazla amiral bile olamaz. Sen bu arc'ta Zoro King'i yenip onu aşacak gözüyle baktığın için sana öyle geliyor sadece. :/
 
Luffy'nin kullanmaya çalıştığı Haki türü, akan hakiye şekil vermekle alakalı. Bu kullanımı ilk olarak Rayleigh yaptı. Hakisi ile Keimi'nin boynunu kapladı ve kız patlamadan zarar görmedi bu sayede. Aynı kullanımı geçen bölüm Luffy yaptı. Hyogoro'nun boynunu hakisi ile kapladı ve elleri ile tasmayı kırdı. Tasmaya müdahele etmek de bıçakların çıkmasına neden oluyor çünkü. Akış Hakisi denen bu kullanım, savunma ve saldırıyı aynı anda yapmaya olanak sağlıyor. Bu tür kullanımı ise Sentomaru'da gördük. Eliyle haki patlamaları yapıyor, aynı zamanda saldırı almıyordu. Luffy de bunu yapmaya uğraşıyor. Yine de koka ile birlikte kullanıma hakisi yeter mi, emin değilim. Su yakmıyor sonuçta bu. Dördüncü Vites'in yediği hakiyi düşünürsek, Akış Hakisini sadece bitirici vuruşu yapmak için kullanması gerekir.
@RedTeroR Şu cümle sana bir yerden tanıdık geliyor mu? Çünkü gelmesi gerekte Ferit :D
 
Bu arada Luffy bu yeni haki türünde kokaya kıyasla çok çok daha iyi bir iş çıkarabilir. Öyle bir ihtimal var. Kokanın aksine bu patlamalı hakide vücudun etrafına dağılmış haki kullanılıyor. H.hakili kişilerde de fazlasıyla haki olduğunu biliyoruz. Hatta uyuz Bellamy bile Luffy'ye devasa seviyede hakisi olduğunu söylemişti. Yani ortada bir potansiyel olduğunu varsayarsak bu potansiyeli silah haline getiren Luffy çok güçlü saldırılar çıkarabilir.

Sadece bir tahmindi. Görelim bakalım işin aslını.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık