Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Korkusuz Karakter

En Korkusuz Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    142
O olayı anlamadım zaten Garp la Roger kapışıp dururuyor birbirlerini ölümün kıyısına getiriyorlar nasıl ayrılıyor bunlar acaba?
Rayleigh vs Kizaru gibi düşün. Neticesi olmayacak kapışma olunca bir noktadan sonra bırakıyor olabilirler. Bir de tayfaları, yancıları var bunların. İllaki bir yerinden giriyorlardır olaya. Biz sadece söylenenleri biliyoruz, nasıl olmuşunu tahmine dayandırırız ancak.
 
Tartışmasız açık ve net Roger.:cool:

Bireylere karşı durabilmek kolaydır.Ancak bir filo gemiye ve tüm dünyaya karşı durmak kolay değildir.Edd War savaşı adamın korkusuzluğunun göstergesiydi.Orda kim olsa bir duraklar ve geri çekilir.Wb bile.Meyve kullanıcıları zaten ne yapacağını şaşırır.

Fakat Roger hiç telaşa kapılmadığı gibi dışardan bakan birine komik bile gelebilecek şekilde sayısız gemiden birini batırma cüreti gösterebiliyor.

Ondan sonrada 2 numarayı

Wb - Shiki paylaşır.

Beyazsakal marinefordda öleceğini bile bile tüm denizcilere saldırarak tescillemiştir.
Shikide marinefordu tek basarak.Birde roger'a saldıracak kadar cesurdur tabii :D Ayaklarını kesmeside ayrı bir mevzu.


3 numara ise Doflamingo - Sama bana göre.Varsa şekliniz bizim saraya bekleriz demiştir adada kim var kim yoksa :rolleyes:
 
Genel olarak en korkusuz karakter Guts'tır.
One Piece'de ise onun izdüşümü Zoro'dur. Herkesi gücüne göre yorumluyorum. WB bi' zahmet gidip korkusuz olsun denizlerin en güçlü insanıyken.
Guts'ın neresi korkusuz yahu. :D Adam korkusundan deliriyor, berserker moduna giriyor. Wolfen Crest serisindeki Haguro ile Guts'ın tasviri bu açıdan tıpatıp aynıdır. İkisi de korkusunu öfkesiyle bastırıyor.


Bunun dışında WG serisinde Haguro, karşısında kurtadam görünce aynı anda hem ağlar hem de kahkaha atar.


Guts'ın şu haline bak bir de. Tamamen aynılar. :D
 
En aptalı en cesurudur her zaman. Aklı olanın mutlaka korktuğu, çekindiği şeyler vardır.
Luffy.
 
Tamamda cesur olmakla korkusuz olmak çok farklı şeyler.Bir şeyi yapmayı deneyecek kadar cesursundur ama yaparken içinde korku vardır.

Doğru dedin, cesur olmak için korkmak gerekir ancak ankette en korkusuzu soruyor ki o da Luffy'dir en aptalı olduğundan. Herhangi bir korkusu yok, yalnız kalmak dışında. O Smoker'dan veya Px'lerden kaçması tamamen etkisiz kaldığı içindir. Arkadaşlarını kıstırdığında ikisine de çekinmeden dalan biridir. Kutsal kavanoz hakkındaki gerçeği bilmesine rağmen düşünmeden dalması, Hükümete tereddüt bile etmeden savaş ilan etmesi onun aptallığının ve korkusuzluğunun göstergesidir.
 

Monkey :D Luffy

luffy, seride yaptığı bazı işlerin yarısını yapana efsane diyorlar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık