Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745: Kuş Kafesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi adıma konuşayım,siteye üye olalı bir sene oluyor ve ilk defa OP eleştirisi yapıyorum ve zibilyon tane tepki alıyorum

Neyse,arkadaş haklı daha fazla tartışmayalım,ama şunu da bil ki benim için de OP her zaman bir numaradır
Eleştirme diyen yok zaten.One Piece'i eleştirmek her okurun hakkı.Sadece yeri burası değil diyoruz.Bizim tepkimiz manga'nın çıkmadığı zaman eleştiri adı altında insanlara hakaret eden bebelere.
 
Sunny'nin çoktan dönmüş olabileceğini yani tayfanın Dresrossa'da bir yerlerde olabileceğini düşünüyorum.Çünkü kuş kafesi var,giriş çıkış yok yamulmuyorsam.Eğer gemidekilerin adada hala rolü varsa şu an adada olmaları muhtemel.
 
Buraya, merkezi kayalıktan tutun da onun etrafında etrafında sistematik şekilde dağılmış kulevari aşınma kayalıklara sahip, o kayalıkların üstünde açık bir şekilde görülebilen gözlemlenebilen(Flower Hill) bitki topluluklarıyla kaplı, bununla birlikte ayrıca kayalıklar tarafından civarı çevrelenmiş bir doğa fotoğrafı paylaşmıştım. Bu resim Dressrosa'nın sahip olduğu coğrafi yapının gerçek hayattaki yansımasıydı bir nevi. Beşeri faktörler sayılmadığında aradaki benzerlik bariz şekilde göze çarpıyordu.

Bu yüzden soruyorum, resmin kaldırılma maksadını öğrenebilir miyim?
 
Açıklamasız ve alakasız bir resim paylaşmıştım. Sen neyin peşindesin diye uyarı aldım.
Benim o resme açıklama yapmamamın sebebi, resmi görenlerin böylesi bir resmin neden bölüm yorumunda paylaşıldığını sorgulayıp resimdeki ayrıntıyı kendilerinin görmesini sağlamaya yönelikti. Bölüm yorumunda paylaşılıyorsa en azından sıradan bir manzara resmi olmadığı belli olmalıydı.

Gerçi haklı olan sensin, açıklama yapmak zorunlulukmuş, yeni anlıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık