Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945: O-Lin

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 164 84.1%
  • Orta

    Kullanılan: 26 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shutenmaru jack seviyesinde desek, kyoshiro şuan shutenmarudan güçlü bir izlenim veriyor. Aslında bir düşününce:

Oden kaptan
Kyoshiro 1. Komutan
Kawamatsu 2. Komutan
Shutenmaru 3. Komutan

Zorlasak bir yonkou ekibi çıkar wanodan şu haliyle bile. Ryuma yaşasaydı ryuma kaptan Oden ise 1. Komutan olurdu. Ryuma dönemi baya baya sağlam bir wano varmış demek ki.

Kyoshiro bana göre 2. Komutan seviyesi çıkacak. Veya şu da olabilir.

Kyoshiro King seviyesi
Kawamatsu Queen seviyesi
Shutenmaru Jack seviyesi
Daha Denjiro var, en sona saklandığı için 9 Kın'ın en güçlü üyesi çıkabilir bence kendisi.
 
@Usoop san Yorumuna katılıyorum. Meyve gücü olarak denk gelmemesi gereken biriydi, Law. Ama o kadar kolay olacağını da beklemiyorum. Yani öyle bir senaryo olsa da şimdi olmaz. Oda 2 kere Hawkins'in gücünü göstermekten kaçındırdı. Artık biraz gücünün işlevini gösterir. Ondan sonra Law tokatlar. :D
 
Neymiş efendim, kaido sopa ile vurup tek atmış. Bigmomın ki farklı. Lan bigmomınki daha beter. Herifin kafasını tutup dünyaya vurmuş bunlar yere vurdu diyor. Ayıptır :D
 
O zaman şöyle diyeyim sana Alpa;

1- Luffy, Kaido öncesin de Kata'ya karşı performansını örnek verip Kaido karşısın da ilk dk da bu duruma düşmesini garipsedik diyorsun. O zaman seri başından beri Killer da aldığı darbenin kat kat kat daha fazlalarına dayanan Zoro'nun o darbe ile bayılmasından sonra altında bir olay arayıp garipseyen Zoro'culara neden laf edildi?

2- Zoro ile Kyoshiro sadece kılıç tokuşturuyorlar, senin de dediin gibii Luffy vs Kata ve Zoro vs Mr1 gibi yorulmanın ötesine geçmiş Zoro ile Luffy'nin performansları ortadayken Zoro'nun bir kaç kere soluklanması nasıl sorun oluyor?

3- Luffy, Kaido'ya üst düzey saldırılar yapıyor ama ona laf yok. Zoro sadece kılıç tokuşturuyor ama Zoro kötü gözüküyor bu nasıl iş? Çok merak ediyorum.

Edit: Son olarakta Zoro tek yedi de bizim mi haberimiz yok?
O hafta da dedim baya sasırtıcıydı diye. Eleştirilen nokta bayılmak felan değil. Diğer karakterlerde ( Luffy , Sanji) bu tarz durumlarda hiç acımadan eleştiren tayfanın, Zoro olunca direk senaryo diye savunmalarına laf giydirmekti. Yoksa seride ne olacağı hiç belli olmuyor.
 
En yapilasi olay. Kalbini de calsa bir işe yaramayacak çünkü. Hawkins in en işlevsel antisi oldu Law. Bizimkiler aynı duruma duşseydi durum vahim. Kimse birşey yapamazdı. Büyülenen herkes ölmek zorunda kalırdı.
Kalbi çalmasının bir işe yaramayacağı kesin değil bence.
Ortada bir darbe yok çünkü. Hawkins aldığı darbeleri vudularına aktarıyor.
Haki, logiaların etkisini kapatıp darbe indirmeyi sağlıyor. Law haki ile kalbini almaya çalışsa belki direk Hawkins'inkini alabilir.
 
Bu arada Zoro'nun olayı açık işte, tartışmanın bir manası yok. Allah ne verdiyse tam güç dalmış. Nefes nefese kalması onunla alakalı. Yalnız çakma Gin de harbi sağlam çıktı. Herif çok rahat karşıladı Zoro'yu.
O anlık tam gücünden bahsediyorsun değil mi yeşillim? Safları değiştirip Marimo'yu bana koruttun he :D
 
Bu arada Zoro'nun olayı açık işte, tartışmanın bir manası yok. Allah ne verdiyse tam güç dalmış. Nefes nefese kalması onunla alakalı. Yalnız çakma Gin de harbi sağlam çıktı. Herif çok rahat karşıladı Zoro'yu.
Evet tam güç ama haki kullanmadan 3 kılıçsız sahura bile açmadan hiç teknik kullanmadan kılıç tokuşturarak dalmış. Zoronun hoflaması yorgunluktan değil, sinirden. Herif burnundan soluyor. Luffy de kaido karşısında öyle soluyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık