Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Big Mom sahnesine bakıp bakıp gülüyorum ya. Kadın o kadar ağırlığına rağmen sıçrayıp havada yumruk atmış ya la. İnanılmaz gerçekten. Bir de kadının yüz hatlarından bu olaydan zevk alıyormuş gibi anlaşılıyor. Çok güzel bir sahne.
 
Reis kapmış kızı ben o resmi kaçırmışım.Sanji ahahaha süper. :D hasetinden çatlayacak herhalde.Ne düşünüyorsunuz @RedTeroR @Densetsu no Samurai @Mr.Bushido Zoro bey ne yapıyor böyle bu kadar çapkın mıydı ? Yalnız ben buna benzer bir sanji sahnesi beklediğimi söylemiştim aynen de çizdi sırf bu yüzden bile bölüme iyi verebilirim.
Sanji'nin kaderi bu. Zoro karşısında her zaman, her yönüyle ezilmek... :bilmem::D
 
Buradaki çoğu kişiyi Ana'yı yanlış değerlendiriyor. Bu kadının meyvesi ona fiziksel anlamda bir kombat gücü sağlamıyor. Kadında doğuştan gelen aşmış bir fiziksel güç var. Psikolojik olarak çöküntü yaşamadığı sürece aşılamaz bir haki zırhı ile korunuyor. Saatlerce yemek yemediği için bir deri bir kemik kalmasına rağmen Jinbe gibi bir adamın en güçlü saldırısı kadını anca iki metre geriye götürdü. Hiçbir zarar veremedi. Sinek öldürmek için elini sallayınca beton zemin parçalandı.

Şu an aklı yerinde olmasa bile sadece dış yönlendirmeler ile bu kadına bütün Wano'yu yok ettirmek mümkün. Queen falan hikaye yani. Queen, Ana'ya zarar vermeyi hayal bile edemez. Onun dengi olarak görülen Luffy en güçlü formuna geçip Kaido'ya girişti. Hasar almayı bırak, adam ah bile demedi. Aynı adamın Wano'ya sokmamak için elinden geleni yaptığı birinden bahsediyoruz.
+100
 
Hani bildiğin çocukluk dostlarını yalvarıyor sana yardım et diye. Ustan gözünün önünde katledildi. Bu biraz fazla geldi bana. Samuray falan beklesin de olaylara çok fazla kayıtsız kalıyor. Üstelik mekanını da ateşe verdiler yine tık yok:/ sona doğru zaten katılacaktır bunu hepimiz biliyoruz ama bu süreç içinde büyük bir trajedi yaşanırsa veya biri daha ölürse “sen şimdiye kadar neredeydin” derler adama.
İşte onun aynısını Ashura dedi zaten. Siz bu kadar yıldır neredeydiniz, diye. :D Bence de abartıyor ama asi işte adam, yapacak bir şey yok. :/
 
Bu biraz da Queen ve fiziksel olarak çok iyi olan meyvesinden yola çıkarak girdiğim beklenti. Dövüşleri devam eder mi bilmem ama eğer devam eder de Queen Bm'den meyvesiz hakisiz dayak yerse Bm'yi küçümsemiş, Queen'i gözümde büyütmüşüm derim :sapkali:
O zaman daha da açayım dayak da yemez. Dayak yese de etkisi olmaz. Çünkü kadının fiziksel sağlamlığı ne hakisinden ne meyvesinden doğuştan. Aynı Luffy vs Kaidou gibi.
 
Şu seride şunu bir türlü anlayamadınız en güçlü olmak veya birinden güçlü olmak demek kazanacağın manasına gelmiyor. Örnek mi Kata vs Luffy. Ki zaten ben Koca Ana ve Kaidouyu aynı siklette görüyorum. Beyazsakal da Dünyanın En Güçlü Adamıydı ama Roger onunla başabaş dövüşebilen tek kişiydi.
Başa basa dövüsebilmek ve kendini gosterebilmek arasinda çok fark var. Ayni kulvarda olabilirler ama demek ki bir tık ust ki Kaido bu ünvana layik görülüyor. Korkmak eylemi boyle degil. Hatırlarsanız BM , "eski gunlerde ki gibi olalim,birbirimize iyi davranalım..." diyor. Elinde bir koz var ki Kaido cekiniyor. Yoksa Kaido korkacak degil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık