Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlin'in vücudu zaten doğuştan insan üstü. Daha küçük bir çocukken Dev tekledi bu kadın. Meyvesiz, Hakisiz, Prometheus'suz ve daha küçük bir çocukken bunları yapabilen Linlin Queen'i çok da rahat tekler.
Yanında ruhunu verdiği hiçbir yardımcısı yok. Zeus hâlâ Nami'de, Prometheus ortalarda yok. Bir tek Napoleon duruyor.
Sonraki bölüm görücez. Teklemiş mi ne yapmış. Teklemişse tamam dicem.

Bence Tombe'nin demek istediği ve benim de fikrimin bu yönde olduğu mevzu şu:
Şimdi Luffy meyve yemeseydi sadece hakiye eğilim gösterip şu an bulunduğu düzeyde olurdu. Ya da Garp meyve yeseydi o yönünü de geliştirmesi gerekeceği için hakisi şu anki halinde olmayacaktı.
Kaido, Teach ve Beyazbıyık'a baktığımızda bu adamlarda saldırı yeteneklerini arttıran meyveler var fakat Linlin meyvesi görülebildiği kadarıyla Yonko civarındaki karakterlere etkisi olmayacak düzeydeler. Buna rağmen Koca Ana yonko olmayı başarmış biri. Yani sadece hakisiyle buraya geldiğini düşünebiliriz.
Öteki mevzudaysa haklısın hakisiz(görünmez haki veya koka) Queen yener.
Sadece hakisiyle buralara gelmiş olsa gözlem hakisi de sağlam olurdu. Ama BM gözlem haki fakiri. Yonkoular içinde gözlemde en kötüsü, o kesin. Sadece silahlanmayla da nereye kadar ?



Bu travma Sanji'ye ömür boyu yeter :hhh:
 
Kendi tekniği önemli değil. Tekniklerin kapışmasını istiyorum sadece. Hem sınırları zorlayacak hemde gözlere bayram ettirecek bir dövüş. Mükemmel olurdu.
Aynen ben de kılıç dövüşü istiyorum Zoro adına. Umarım olur. Teknik konussun ama kendi teknilleri ile :mincika:

Ashura ya Luffy ya Zoroya düşecek. O da dovusebilir Zoro ile ufak da olsa ihtimal.
 
Sonraki bölüm görücez. Teklemiş mi ne yapmış. Teklemişse tamam dicem.



Sadece hakisiyle buralara gelmiş olsa gözlem hakisi de sağlam olurdu. Ama BM gözlem haki fakiri. Yonkoular içinde gözlemde en kötüsü, o kesin. Sadece silahlanmayla da nereye kadar ?



Bu travma Sanji'ye ömür boyu yeter :hhh:
HAHAHHAHAHAHAHAHA
 
Bu bölümü ben daha çok sevdim lan 944'e göre. Demek ki İspanyol çevirmen ile zevklerimiz farklı. :/ Sanji fanı olduğumdan ve Big Mom'ı sevdiğimdendir belki.
 
Big Mom'in Quen'e vurmasi baya hos olmus ama tekledigini sanmam. Bana sanki normal vurmus gibi geldi Kaido'nun Luffye vurmasina gore. Kaido direk teknikle vurdu, Koca Anaysa normal vurmus gibi geldi. Bolum ciksinda anlariz gercekligi.
 
Ben demek istediğini anladım. BM meyvesiz de yonkou seviyesinde olurdu. Ama bu farklı bir şey. Karakter zaten o potansiyeli taşıyorsa yonkou olur. Bu, zamanında tartışılan şu konuya benziyor. "Garp meyve yeseydi Tanrı olurdu". Yok öyle bir şey. Karaktere biçilen seviye ne ise o karakter o seviyeye gelir. Meyveli/meyvesiz, hakili/hakisiz. Yani demem o ki Bm'nin meyvesiz de yonkou seviyesine gelebilecek bir karakter olması Bm'nin şu an meyve kullandığını ve meyvenin ona hatırı sayılır bir güç sağladığı gerçeğini değiştirmiyor. Biz Bm'yi değerlendirirken meyvesinden bağımsız olarak mı değerlendiriyoruz ? Hayır. Yani meyvesini çıkarsan da yonkou gücünde olur demek farklı bir şey meyvenin kendisine güç sağlaması farklı bir şey.
Öncelikle bura anlattıklarına bir şey demiyorum. Doğru ve katılıyorum.

Haki meselesi de aynı. BM, hakisiz 10 puanlık vuruş yapıyorsa hakili 20 yapar. Senin demene göre BM hakisiz de 20 puanlık vuruş yapar. Başka bir örnek vereyim. BM, Kaido'nun hakili olarak attığı bir yumruğu hakisiz atabilir mi ? Sana göre atabilir çünkü BM haki ve meyve olmasa da yonkou gücünde ? Öyle bir dünya yok ama.
Haki bir katkı sağlamıyor mu o zaman ? Dediğin buna geliyor. Hakiyi, gücü artıran bir unsur olarak değerlendirmemiz lazım. Yine senin demene göre BM haki de kullanmasa meyve de kullanmasa yonkou gücünde olduğu için bunları kullanması aslında gereksiz. BM, Shanks ya da Kaido'yla savaşırken hadi hakisiz savaşsın bakalım ne oluyor ? :rolleyes:
Gelelim bu kısma aslında burada cevabı son kısımda kendin vermişsin ama orayı en son bağlayacağım noktada değineceğim. Haki tabiki güç sağlıyor. Meyve de güç sağlıyor. Ben zaten kişilerin güçlerini değerlendirirken bütün bunlara göre değerlendiriyorum. Ama bazı durumlara bunlardan bağımsız da bakabilmek lazım. Koca Ana meyve ve haki gücü olmadığı zaman tabi ki gücü daha az olur ama ben bu noktada diyorum ki yine de Queen'den güçlü olur. O zaman diyeceksin ki bu güçler nerede işe yarayacak ona da başta dediğim gibi sen anlatmışsın. Diğer yonkoulara karşı. Meyve ve hakisi onu diğer yonkoulardan ayıran şey oluyor haki ve meyve asıl orada farkını ortaya koyuyor. Yine bunu son bir örnek verip kapatıyorum. Kaidou Luffy'e nasıl tek attı? Meyve+haki ile mi meyvesini kullanmadı bile. Yonkou niye yonkou güçlerinin bir kısmını kullanmayıp tek atabildikleri için yonkou. O zaman meyvesi olmayan Shanks ne olacak? Olay bu. Hea bana sorarsan bölümü görmeden tam bir şey diyemem ama Queen kalkacaktır ama değişen bir şey olmayacak Ana yine yapıştıracak çünkü siklet farkı var. Babalıkta da aynı durum var. Savaş alanında ne handikaplarla nasıl dövüştüğü neler yaptığı belli. Forumda bir çok kişinin yonkou olacak adam dediği Akainu Beyazsakal'ı en zayıf anında bile yenemiyor. Kizaru Weevil için ne diyor Babalığın gençlik hali gibi bu değerlendirmeyi meyveye göre yapmadığına göre demek istediğim şey anlaşılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık