Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins Law'a karşı bir kozu olması için böyle bir şey yapmış olabilir. Taraf değiştirmek istiyordur ama güvenliği için de böyle bir şey yapmıştır.
 
Kyoshiro geçen shogunun köpeğiyim demişti ama bence köpek filan değil, rahat adam sadece. Mesela Zoro'ya asla ben Shogunun köpeğiyim dedirtemeyiz. Kyoshiro aslında shogunu sevmemesine rağmen onun köpeğiyim diyorsa ben bunu rahatlığına bağlarım. Kendisine böyle diyen adam başkasının dediğini de takmaz.

Yaniii, ben çok sevdim Kyoshiro'yu.
 
En son gösterilen (Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı ve muhtemelen Linlin çocukluğundan beri sahip olduğu) hakiyi mi kastediyorsun yoksa koka mı?
Zira bence koka basmadan da evire çevire döver.
Luffy'nin öğrenmeye çalıştığı silahlanma hakisine kimsenin doğuştan sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu, üzerine çalışılması gereken bir haki şekli. Zaten Bm'den şimdiye kadar böyle bir haki kullanımı görmedik(yapar yapamaz orası ayrı) Dolayısıyla kastettiğim haki şekli koka.

Ölmedi, ölmez de zaten. Oda kolay kolay eleman öldürmüyor. Queen'i bir süre için aksiyon dışına itti sonuçta.
Öldü mü derken Queen bitti mi, bilincini mi kaybetti, kemikleri mi kırıldı, ne oldu yani demek istemiştim. Belki bir panel sonra kalkacak Queen ? Tek attı, devre dışı bıraktı havalarına girmek için erken diyorum ben sadece.

Ne? Linlin'in meyvesi ona savaşta büyük bir avantaj sağlamıyor ki. Amiral gibi kişiler üstünde ruh çalma işlemini de yapamaz zaten. E haki serinin temelini oluşturuyor, bunu aradan çıkarmaya çalışman tamamen deli saçması.
Okuduğunu bir anla önce de ondan sonra hararetlen :artiz: BM haki kullanmasın demiyoruz. Siz B, Queen'i hakisiz meyvesiz susuz sabunsuz döver iddiasını desteklediğiniz ya da ima ettiğiniz için hakisiz, meyvesiz BM Queen'den tokadı yer dedik.

Kadın ateşe, buluta, yıldırıma ruh verip hayvan gibi saldırı gücü katıyor kendine. Meyvesi kendine nasıl büyük bir avantaj sağlamıyor ? Git WCI tekrar oku ya da Bm'nin Prometheus-Zeus'u nasıl kullandığına bak. Kara düzen yorum yapma.

Bu kadın yerin altından yürüyor ve nice darbeler yedi ve zerre hasar almadı. Kendi ruhundan oluşan zeus’dan direkt darbe alıyor yine bir şey yok.
Kadına tek çizik bile atamadılar. Luffy g4 ile vurdu kadın gülerek durdurdu. Queen sahnesinden anlaşılıyor ki ana gücü zeus ve promotheus değilmiş. Ana gücü fiziksel gücü ile savunmasıymış. Bazı karakterler meyveye bağımlıdır bazıları değildir. Bm ne dayanıklılığı ne de fiziksel gücünü meyveye borçlu direkt yapıştırdı yok etti queen’i.
G4'ü gülerek durdurdu evet. Ama haki de kullanarak.

Zeus ve Prometheus ana gücü demedim zaten ben de. Ama büyük bir saldırı gücü olduğu gerçeğini kimse görmezden gelemez.

Queen meyvesiz ve hakisiz Bm'yi yener demiyorum. Ama çok dayak yer. En azından güç unsurlarını bir kefeye koyduğumuzda yemeli.

Hakisiz meyvesiz BM
Hakili meyveli Queen

Fiziksel güç konusunda ise şunu diyim. Queen tabi ki bir BM olamaz bu konuda. Lakin seride meyveye dayalı fiziksel gücün en zirve noktası Kaido ve adamları. Fiziksel güç konusunda bu adamların ortaya koyacağı gücü küçümsememek gerekir görüşündeyim.

Sana bir spoiler vereyim mi? Koca Ana meyvesizkende hayvan gibi güçlüydü ve yine yonkou seviyesinde olacaktı bunu Carmelin konuşmasından anlayabilirsin. Kadının vücutu hakisiz hakili gibi zaten bunun altı defalarca çizildi. Sen bazı şeyleri yanlış değerlendiriyorsun. Bu kadın doğuştan canavar. Meyve veya haki ile güçlü biri olmuş biri değil. Haki konusunda da hakili veya hakisiz ne fark eder? Queen savunmada haki mi kullandı da Koca Ana kullanmaya gerek duyacak? Luffy ile dövüşünde bile G4 açınca ilk kez ufak modda açtı. Ayrıca haki kullanmak için illa koka gerekmiyor. Şimdi niye komik olduğunu anlamışsındır :D
Abi inanılmaz bilgiler ediniyorum sayenizde yav :rolleyes: Kokasız haki kullanılabiliyor falan. İnanılmaz :alkis: :D

Ben demek istediğini anladım. BM meyvesiz de yonkou seviyesinde olurdu. Ama bu farklı bir şey. Karakter zaten o potansiyeli taşıyorsa yonkou olur. Bu, zamanında tartışılan şu konuya benziyor. "Garp meyve yeseydi Tanrı olurdu". Yok öyle bir şey. Karaktere biçilen seviye ne ise o karakter o seviyeye gelir. Meyveli/meyvesiz, hakili/hakisiz. Yani demem o ki Bm'nin meyvesiz de yonkou seviyesine gelebilecek bir karakter olması Bm'nin şu an meyve kullandığını ve meyvenin ona hatırı sayılır bir güç sağladığı gerçeğini değiştirmiyor. Biz Bm'yi değerlendirirken meyvesinden bağımsız olarak mı değerlendiriyoruz ? Hayır. Yani meyvesini çıkarsan da yonkou gücünde olur demek farklı bir şey meyvenin kendisine güç sağlaması farklı bir şey. Haki meselesi de aynı. BM, hakisiz 10 puanlık vuruş yapıyorsa hakili 20 yapar. Senin demene göre BM hakisiz de 20 puanlık vuruş yapar. Başka bir örnek vereyim. BM, Kaido'nun hakili olarak attığı bir yumruğu hakisiz atabilir mi ? Sana göre atabilir çünkü BM haki ve meyve olmasa da yonkou gücünde ? Öyle bir dünya yok ama.
Haki bir katkı sağlamıyor mu o zaman ? Dediğin buna geliyor. Hakiyi, gücü artıran bir unsur olarak değerlendirmemiz lazım. Yine senin demene göre BM haki de kullanmasa meyve de kullanmasa yonkou gücünde olduğu için bunları kullanması aslında gereksiz. BM, Shanks ya da Kaido'yla savaşırken hadi hakisiz savaşsın bakalım ne oluyor ? :rolleyes:
 
Hiyori leş gibi bir karakter. Momonosuke gibi kusursuz bir karaktere böyle bir kardeş yakışmadı.
 
Hawkins meyvesi yediği saldırıyı kukla koyduğu bedene aktarıyor yani hawkins öyle bir saldırıya maruz kalmalıki kaido -da o saldırıyı hissetsin ama öyle bir saldırı yok hawkins ölür kaido yaşar
Şimdi adam hafifçe bileklerini kesiyor ve lawın adamlarınında bilekleri kesiliyor. Normalde hawkins haki kullanmadığından haki ile engelleyebilmeleri gerekiyordu. Ama yapamadılar. Aynı kesik ordada oldu. Bence kaidoyu bu şekilde öldürsün
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık