Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944: Ortak

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya perde kapanabilir. Tayfa yine ayrılacak Zoro giderken Jack ile karşılaşır büyük ihtimal yani hala ihtimal var. Kyoshiro dövüşü yarıda kalcak muhtemelen Hiyori bir şey deyip keser o dövüşü sonra da yolda Jack gelir Big Mom da hapishaneyi yıkar on numara olur :D
Jack işi yaş ben sana söyleyeyim. Yeterince aksiyona girdiler zaten. Jack ile karşılaşırsa zaten yenme ihtimali de yok. Adam iki kılıçlı ve yaralı usta. O yüzden Jack ile hiç karşılaşmama ihtimalleri de var ya da yarım kalacak bir vsye tutuşurlar.
 
Big Mom geliyor, Katakuri gelmeyecek. Oda nın kulağını çınlatırım. Luffy arada birini de Katakuri ye bıraksın bari. Severiz Katakuri yi. 1 yıl boyunca animeyi seyretmeye eğim zaten. 50 bölüm ardı sıra seyrederim artık.
 
Luffy torpilli beyler adamin basina hicbisey gelmedi enies lobye girmedi dunya hukumetine meydan okumadi impel downin altini ustune getirmedi defalarca ölümden dönmedi vs vs ayni sekilde tayfasida aci dolu gecmisleriyle hicbir zorluk yasamadilar hepsi torpilli coktan ölmeliydiler cunku bu seri luffy ve tayfasinin maceralarini anlatan bir seri degil.Masum insanlari öldürmekten baska cokta onemli isler yapmayan kid ve tayfasinin serisi olmaliymis megersem.Bu insanlar ne yiyip ne iciyorlarda boyle yok luffy torpilli yazmayi dusunuyorlar bilmiyorum.Yahu bu seri one piece yani luffynin tayfasiyla birlikte korsanlar krali olma yolunda maceralarini anlatan bir seri yani kurgu luffynin ve tayfasinin ustunde ilerleyecek torpille luffy kendini one piece evrenine mi aldirdi torpil ne la cildiriyorum artik su muhabbeti okudukca :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık