Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 944 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer da Katakuri gibi çıktı
Tam bunu yazmaya gelmiştim.:)

Kimsenin Killer'ın saldırı gücünü küçümsediği yok. Alakasız argümanlarla geliyorsunuz. Mühim olan o saldırıyı nasıl isabet ettirdiği. Gerçekten forumdaki bu yanlı bakış açısı insanı hayrete düşürüyor.

Killer'ın tam güçte dövüşüp dövüşmediği belli değil ancak Zoro da tam güçte değildi. Göründüğü kadarıyla Zoro hakkıyla vs yi kazandı, Killer'a tek attı. Bunu hazmetmek bazıları için çok zor olsa gerek.
Şu suçlayıcı tavırlar olmasa yazmayacaktım da...

Eeee Kamazo da tek darbe ile adamı bayılttı. Madem o kadar objektifiz neden bunu görmüyoruz? Arkasındaki adam bas bas bağrıyor Zoro'ya saldırıyorum diye. Ama Zoro seri hareket edemiyor. Neden bunları göremiyoruz. Zoro için gözlem konusunda konular açıldı. Peki bu kadar muhteşem gözleme sahip, neden sıyrılamıyor hantal bir saldırıdan? İşinize gelse eksikleri görürsünüz ama... Neyse.
 
Killer in kamazo olması ne kadar saçma değil mi ? Şaşkinim :artiz::eek: Big Mom sonunda geldi daha öncede söyledim Big Mom i fiziksel güçle yenecek seride kimse yok diyebilirim. Kaido bile öldüremez akla yatkın tek şey zehirlenerek öldürülmesi ...
 
Adamın gülüyor olmasıyla gücünün düşmesi arasındaki saçma bağlantıyı birileri kurdu, sen de o saçma bağlantıyı bana argümanmış, onaylanmış bir bilgiymiş gibi yazıyorsun ve fanboyculuk yapan ben oluyorum. Killer'ın handikaplı bir durumda olduğunu gücünün düştüğünü görelim kabul ederiz. Biz her halta kulp bulan, 180 derece dönen adamlar değiliz. Ama ortada öyle bir şey yokken...
Neyse güzeeeeelll. Aynen devam :good:
Killerin eski fotoları ortada bandaj yok ama şuan komple bandajlı? Bu sana handikapsız mı gibi geliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık