Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Rayleigh Zirve Döneminde Hangi Seviyededir?

Sizce ?

  • Korsanlar Kralı Seviyesindedir.

    Kullanılan: 34 7.6%
  • Yonkou Seviyesindedir.

    Kullanılan: 272 61.0%
  • Amiral Seviyesindedir.

    Kullanılan: 119 26.7%
  • Amiral Alamaz.

    Kullanılan: 21 4.7%

  • Kullanılan toplam oy
    446
Ben Ray'in seviyesi için başka örnekler de yazarım. Ama şuan o dövüşü baz alıyorsak o zaman bende gayet, madem alacakmış ya sonunda hani alıp götürseydi o zaman derim. Ne de olsa aranan bir efsane.

Garp'ın dediği sözü de müthiş çürüttün he bravo.

Zoro'yu gömmüyorum diyorsun ama siz Zoro'yu yüceltmek için bilmem ne de diyorsun. Kimsenin öyle bir niyeti yok. Sanki, Yok yere ezik adamlara mı seviye kasıyoruz? Bir karakter ile Zoro'yu yüceltecek olsam mis gibi Ryuma var orada zaten. Ama kimseye de gerek yok Zoro'yu yüceltmek için kendisi yeter Zoro. Ama Ray dediğin adam için neler denilmiş, şimdi bu adama yonko seviyesi demenin neresi saçma?

Kizaru dövüşünde de sonraki varsayımlar beni ilgilendirmiyor, Yok devam etse alırmış falan diye. Siz o varsayımı yaparsanız, biz de o zaman alıp götürseydi neden bıraktı yemedi mi? deriz. Dövüşün görünen yüzünde adam gayet tutup çiziği attı bu kadar basit.
Ben sana Luffy örneğinden sebebini açıkladım. E. Oda'nın nasıl düşündüğünde de bahsettim. İkna olmadıysan yapacak bir şey yok.

Garp'ın dediğini süper şekilde çürüttüm. Az biraz dikkat edilse öyle denir zaten. 2 efsane mi evet 2 efsane. Başa çıkmak konusunda senin senin başa çıkma anlayışın Ace'i kurtarıp kurtarıp kaçmaksa belki derim. Ama yok eğer Rayleigh gelseydi Wb tarafı kazanırdı diyorsan diyecek başka bir şeyim yok. :D

Zoro'yu yüceltmen için Zoro yeterli değildir. Eğer Mihawk ya da Rayleigh amiral altı düzeydeyse onların seviyesine erişmek ya da geçmek isteyen Zoro nasıl yonko ya da amiral oluyor?

Roger ortalama bir grand line korsanı gücünde olsaydı ben nasıl Luffy'ye yonkoları geçecek adam derdim? :/

Çiziği ne koşullarda attığını bilmiyorsun galiba, bilseydin böyle demezdin.

Alamama örneğini Luffy ile açıkladım zaten. Hala denizcilerin Kizaru karşısında terleyen Rayleigh'e saldırmaktan ürkeceğini düşünüyorsan, Luffy bir örnekle de ikna edemediysem seni, yarın bir gün Brook>Wb de dersin, Sanji>Roger da. Her şeyi beklerim.
 
Biliyorum. Ancak bu zamana kadar mangada olmayıp animede olan gerçek karakterleri ilgilendiren hangi uzatma sahnenin gerçek dışı olduğunu söyleyebilir misin ? En yakın zaman örneği Naruto’da Obito,kakashi,rin kücüklüğü. Bu sahneler fildi ama sonrasında gerçeğe dönüştüğünü gördük
Diyelim ki söylediğin gibi, bu durum yine de Rayleigh'i amiralden daha güçlü yapmaz çünkü Luffy'e aynı şeyi Katakuri'de yapabiliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık