Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Sam yine tahmin edilebilir olur. Bence Bran geçmeli tahta, oturmaktan başka işe yaramıyor zaten. Tipini sevdiğimin kötürümü.
Bence Bran ile birini seviştirelim. Ters köşe olsun herkes. Millet "Yahu bu kötürüm değil miydi belden aşağısı nasıl tutuyor?" der. Hem de reyting kasarız Arya sahnesinde olduğu gibi.
 
Herkesin o ikisinden bir şey beklemesi normal. Onların bir şey yapamaması, senaristlerin suçu. Dany, Night King'i yere düşürdü ve ejderha alevi ile yakmaya çalıştı. Keza Jon da teke tek kapışmak için Night King'in peşinden gidiyordu, araya ölüler girdi. Yani laf attığın iki karakter de aksiyona girdiler. Dany yapabileceği tek şeyi yaptı, Jon ise yapabileceği tek şeyi yapamadı. Senaristlerin milleti şaşırtmak için yaptığı saçmalığı bu şekilde yorumlamak çok doğru gelmiyor bana.

Jon tahtı almaz, Dany de hakkı değil diye istemez. Westeros eskisi gibi bölünecek. Jon tekrardan Sur'a dönebilir. Dany Valyria'ya gider.
Ya ben onu karakterleri ezmek için demedim ki:/ Şey olayı gibi düşün sanji(jon) vergo ile kapışıyor araya gaz(ölü ordu) giriyor ve sanji vergo'yu yenmeyi başaramıyor. Smoker(dany) dövüşüyor yenmeyi başaramıyor ama Law ne yapıyor? Bitch please diyip tek atıyor. Burada sanji ve smoker kötülenmiş olmuyor ki. Ha senaristler saçmaladı dersin ve yorumu beğenmezsin ona bir şey diyemem tabi o kişisel beğeni ve düşünceye kalmış.

Jon hakkında aynı düşünüyormuşuz. Jon'un öylece tahta oturup uzaktan bir şeyleri yöneteceğini düşünemiyorum çünkü. Dany'de pek emin değilim çünkü ona inanmış bir sürü insan var ve geri çekilmek onlara ayıp olur gibime geliyor. Yani öyle birisi çıkması gerekiyor ki insanlar ikna olmalı.
 
Son düzenleme:
Yapma gözünü seveyim, biz zaten sıradan hale geldi artık şaşırtmıyor, kimse yaptığı hatanın bedelini ödemiyor diye kaç sezondur beklentimizi sıfırlamışız sen Avengers Endgame'ye bile fazla gelecek kahramanlıklardan vesaire bahsediyorsun. Şu yazdıkların içinde klişe olmayan ne var ? Bir Jesus gelmiyor yani :bilmem:

Adamlar bunları zaten biliyorlardı her daim farklı olacaksa bu seferde korku filmi gibi olsun millet gerim gerim gerilsin sonra rahatlasın diye yapmışlar senaryoyu. Ha arşa beklentisini çıkaranlar yere çarpmış benim gibi olanlar da beğenmiş bölümü :ehe:
Ben got için hiçbir zaman teori ve beklenti yönünden kendimi kasmadım. Her sezona hadi bakalım beni şaşırtın diye başladım.
Sonuç olarak arya arkadan uçarak gelince feleğim şaştı ve ''that's my girl'' dedim.
 
Ne yapıcaklardı ? Robert zaten tüm misyonunu seri başlamadan tamamlamış bir karakterken ne bekledin ki ? Ayrıca kitaplardaki bazı şeyleri bilsem de okumuyorum aslında.Yine de asıl olması gerekenin bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Dizi için konuşuyorum.AA'nın altyapısını az da olsa Mel sayesinde Jon-Dany üzerinden kurdular.Gayette güzel işlenebilirdi bu olay.Asıl her şeyde ters köşe beklemek bana göre yanlış.
Yanlış bilmiyorsam Nigh King için Spin off gelecek orada güzelce açıklarlar pek takılma :bilmem:
 
Madem senaristler bu kadar ters köşeye meraklılar o zaman Cersei'yi Tyrion öldürsün.Yani eğer Cersei'yi Tyrion-Jaime ikilisinden biri öldürecekse onların mantığına göre Tyrion öldürmeli.Çünkü artık herkes Jaime-Cersei geriliminin farkında ve daha şairane olması için Jaime'nin Cersei'yi öldürmesi bekleniyor.Herkes bunu beklediği için bu yanlış o zaman.Tyrion öldürmeli.

Yanlış bilmiyorsam Nigh King için Spin off gelecek orada güzelce açıklarlar pek takılma :bilmem:
Yok bea orda da açıklayamaz bu mallar.
 
Bir de Mel Arya için ''Mavi gözler kapatıcaksın'' demişti diyenler...Mel bunu 3. sezonda söylediğinde AA Stannis'dir diye geziyordu.Şu repliği şu bölümde tekrar söyletmek direk izleyiciyle başak geçmektir.Tamamen şansa denk gelmiş bir lafı bakın aslında Arya'nın NK'yi öldüreceğinin altyapısını kurduk demek izleyiciyle dalga geçmek,kendini akıllı sanıp malın teki olmak demektir.
Zaten Arya nin öldürecegini 3 senedir düşünüyoruz dediler. Kendilerini yalanliyorlar resmen ya
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık