Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama doğru bu.:D Oda'nın açıklaması var ''Tayfa üyelerinin ödüllerinde kaptanın etkisi var.'' diye. Bu adamın öyle bir avantajı da yok. Ona rağmen birçok süpernovadan çok daha fazla ödülü var.:D
O da yancı ya. :artiz:
Aslında o da Luffy'den geçiniyor. Vs vs...:fool:

Diğer novaların çoğundan daha çok ödülü olmasına gelince ben şahsen merak içindeyim niye diye.
Law, dikkat çekmemeye çalışan bir adam. Ömründe bir kere böyle bir şeye ihtiyacı oldu, onda da shicibukailik için korsan kalpleri toplamıştı. (Korsan kalbi toplamak :hhh:)
Belki marineford'dan Luffy'yi kurtarması zıplatmıştır o ödülü. Bak gene Luffy:fool:
 
O da yancı ya. :artiz:
Aslında o da Luffy'den geçiniyor. Vs vs...:fool:

Diğer novaların çoğundan daha çok ödülü olmasına gelince ben şahsen merak içindeyim niye diye.
Law, dikkat çekmemeye çalışan bir adam. Ömründe bir kere böyle bir şeye ihtiyacı oldu, onda da shicibukailik için korsan kalpleri toplamıştı. (Korsan kalbi toplamak :hhh:)
Belki marineford'dan Luffy'yi kurtarması zıplatmıştır o ödülü. Bak gene Luffy:fool:
Herkes birilerinin yancısı zaten. :)

Adam güçlü çünkü. O kadar ödül alması boşa değildir. Sabaody'de Law-Kid-Luffy üçlüsü boşa çizilmedi. Geleceğe yön verecek isimler bunlar.:)
 
@Notanymore Sana daha önce gökkuşağı teorisinden bahsetmiştim hatırlıyor musun? :D

Bir çivit mavisi vardı giydiği sweatshirti falan söylemiştim vs. Tesadüfe bak bizim bildiğimizin aksine Law'ın saçı garip bir mavi. Sanırım çivit mavisi oluyor bu da. :bilmem:

Şu animede niye olduğu gibi yansıtmazlar ki mangayı. :bilmem:

 
DİKKAT-ÇOOOK UZUN BİR YAZI-DİKKAT


Tayfada geçmişlerine başlarına gelen olaylara bakarsak genel olarak ;

Luffy:Ana-baba nedir bilmeyen , sorumsuz bir dede tarafından dağ haydutlarına emanet edilmiş.Çocukluğunda (Anne-baba-dede) rol modeli olacak kimse bulamayınca kendisine iyi davranan korsanları örnek almış.Örnek aldığı korsan kendisi için kolunu feda etmiş.Ve o haydutlar arasında 2 kardeşi saydığı kişi kazanmayı başaran birisi luffy.Ancak kasedi biraz ileri sarıyoruz dedesi hariç aile saydığı iki kişiden birisi (sabo) "ölüyor".Kasedi biraz daha ileri sarıyoruz , luffy kendine birsürü arkadaş/aile ediniyor tayfa arayışında , ama pat diye hepsini bir anda kaybediyor , öldüler mi ? Ölmedilerse neredeler ? Bütün tayfasını/ailesini 'kaybetmesinin' ardından 2 abisinden geriye kalanın idam edileceği haberi eline geçiyor.Tam kurtaracakken kollarında can veriyor.Sabo küçükken gitti , tayfayı yeni kaybetti , geriye kalan ace de gitti ve ace i kurtarma sırasında kanbağı olan tek akrabası dedesiylede bağları koparma durumuna geldi.Ace öldüğü andan itibaren luffy kimsesiz duruma düşüyor.(Genel özet bu)

Zoro:İlk gördüğümüzde direğe bağlı durumda , açlıktan ölüme(kasaba halkını korumak için) terk edilmiş durumda tanışıyoruz kendisiyle.Çocukluğundan bildiğimiz kadarı ise aynı luffy gibi anne-baba yok ortalıkta.Luffyden eksi olarak sorumsuzda olsa dede bile yok.Ama dojo öğretmenini bir baba modeli almış olduğunu varsayabiliriz.Aynı dojonun sahibinin kızıyla rekabet halindeler.Kız ölür.Kızın isteğini yerinde getirmeye , dünyanın en iyisi olmaya yemin eder.Dojoda büyüdüğü için bu yönden zoro şanslı diyebiliriz.Bir dojo dolusu akran kişi ve hocası vardı.Ailesi hakkında pek bir bilgimiz olmadığı için zoro luffyden daha rahat çocukluk yılları geçirmiştir diyebiliriz şimdilik.

Sanji:Geçmişi yeni öğrendik.Çok acıklı geçmişi olan bir karakter.Psikopat babası tarafından bir deney ürünü olarak dünyaya gelmiştir sanji.Ancak diğer 4 kardeşinin aksine sanji başarısız bir üründür.Kardeşleri tarafından hor görülür (ablası hariç , ancak o da diğerleri tarafından hor görülmemek için sanjiye arka çıkamaz) , babası tarafından yok sayılır , kendisine tek iyi davranan annesini kaybeder.Annesine iyileşmesi amacıyla yemek yaparken yemek yapmayı sever.Ancak başarısız bir deney olduğu açığa çıktıktan sonra babası tarafından öldü denilerek cenazesi yapılır.Ancak kendisi zindanda dünyanın ışığını asla görmeyeceği bir yerde yüzüne takılan metal maskeyle(olurda birisi görürde tanımasın diye) kapalı tutulmaktadır.Bir şans eseri ve ablasının yardımıyla kaçmayı başarır , kendisini ilk gördüğümüz noktaya , aşçı çırağı olarak çalıştığı gemiye ulaşır.Bu gemi grand line dan dönen zeff korsanları tarafından saldırıya uğrar.Ancak çıkan fırtınada iki gemide batar.Şans eseri okyanusun ortasında ufacık bir adacıkta sadece kendisi ve gemilerine saldıran geminin kaptanı zeff kısılı kalmışlardır.Zeffte iki torba yemek vardır , birisi büyük birisi küçük.Küçük torbayı sanjiye verir ve durdukları adacığın diğer kıyısına gidip gemileri gözlemesini söyler.Uzun bir zamab sonra yiyeceği biten sanji zeffin torbasına saldırır ancak içinde yemek değil altın ve mücevherler olduğunu görür ancak asıl şaşırtıcı olan yiyeceği olmayan zeffin kendi ayağını yemiş olmasıdır.Daha sonra kurtulan sanji ve zeff ikilisi yüzen bir restorant açarlar.Zeffi kendisine rol modeli alır sanji.Ayağıyla dövüşmeyi , yemek yapmayı ve asla bir kadına vurulmaması gerektiğini zefften öğrenir.(Bütün kek adasında olanları yazmak istemiyorum)

Nami:Kendisi daha bir bebekken savaşın ortasında kalmıştır.Annesi-babası kim veya hayattamı bilinmemektedir.Kendisini ve ablasını(nojiko , kan bağı olmadığı halde bebek namiyi kendiside ufacık olmasına rağmen kucağında taşıyıp kurtarmaya çalışmıştır) evlat edinen bellmere adlı denizci sayesinde hayatta kalmıştır.Bellmere zengin değildir ,ama iki evladına birden ucu ucuna da olsa bakabilmektedir yetiştirdiği ve sattığı portakallar sayesinde.Ancak herşey arlong denen azılı korsanın adalarını ele geçirmesi ve hayatta kalmak isteyen herkesin belli bir bedel ödemesi gerektiğini açıklamasıyla değişir.Bellmere nin sadece ya kendisini yada iki kızını karşılayacak kadar parası vardır.Parayı onlar benim kızlarım/evlatlarım diyerek nami ve nojiko için vermiştir.Kendisi o noktada arlong tarafından öldürülmüştür.Naminin harita çizimindeki yeteneği ve yatkınlığını öğrenen arlong namiyi tayfasına katmak ister ve ortaya belli bir miktar para toplarsa adalarını geri satın alabileceğini söyleyerek namiyi kandırır.Naminin annesini öldürmesine rağmen arlongun tayfasına katıldığını öğrenen ada halkı ilk başta namiyi dışlarlar(o sırada namiyi ölüm pahasınada olsa arlongtan kurtarmaya hazırlanmışlardır) ancak asıl gerçeği öğrendiklerinde naminin yaptığı bu büyük fedakarlığı ellerinden birşey gelmeyecek şekilde izlerler.Nami yıllar boyunca küçük yaşından itibaren hem harita çizer hemde çalarak , kandırarak , çalışarak gerekli miktarı toplar ancak arlong tarafından oyuna getirilmiştir bile , topladığı para arlongun ortağı olan kanı bozuk bir denizci tarafından çalıntı para denerek el konulur.Arlonga karşı savaşan ve arlongu ve kanı bozuk denizciyi aradan çıkaran hasır şapka korsanlarına gerçek mana da katılmış olur.

Usopp:Tayfanın geri kalanı gibi usoppundan çocukluğu kolay geçmeyen cinsten.Babası rüyalarımın peşinden gidiyorum diyerek ufak usoppu ve annesini geride bırakarak denizlere açılır.Aradan bir süre geçer ve usoppun annesi hastalanır.Annesine babasının geldiğini söyler(ilk yalanı galiba?) bir parça bile umutlandırmak için ancak herşey çok geçtir.Annesini kaybeden usopp hem yetim hem öksüzdür.Korsan olan babası hayattamı veya ölümü olmadığını düşünürsek tabii ki.Ailesiz kalan usopp köyüne sürekli korsanlar geliyor diyerek kandırmaya başlar ancak tek isteği babasının geri dönmesidir.Babası asla gelmez.Yalanlarını kasabalarının zengin ve ama hasta kızı olan kayayla paylaşır.Kayayla arkadaş olurlar.Ancak kayanın uşağı hain planlar peşindedir.Kayayı henüz yeni yapılanmakta olan hasır şapkaların yardımıyla kurtarır ve hasır şapkaların bir üyesi olarak usoppta babasının adımlarını takip ederek denize açılır.

Chopper:Aslında bir ren geyiğidir.Sürüsünden farklı bir burun rengine sahip olduğu için dışlanır/atılır.Bu sıralarda insan insan meyvesini yer ancak insana dönüşmek yerine insan geyik arası bir canlıya dönüşür.İnsan meyvesiyle dönüşen chopper belki insanların arasında yaşayabilirim diye düşünür ancak "canavar" denilerek silahlarla kovalanır.Ölümün kıyısındayken dr. hiluluk tarafından kurtarılır.Dr. hiluluk chopperı tedavi eder , hayat felsefesini paylaşır , oğlu gibi davranır.Ancak dr. hiluluk hastadır.Bu sebepten dolayı chopperı kendinden uzaklaştırmak ister.Doktorun hasta olduğunu öğrenen chopper kitapta kuru kafa ile işaretli bir mantarı aramaya çıkar(Okuma bilmez , hilulukun kuru kafa ve iskeletli bayrağından ve bunun özgürlüğü temsil ettiğinden bir bağlantı kurar).Mantarı bulur ancak atıldığı ren geyiği sürüsünden dünyanın dayağını yer.Elinde mantarla dayak yemiş halde dr. hiluluğa ilacı bulduğunu söyler.Dr. hiluluk zehirli olduğunu bildiği halde mantarı yer.Ancak dr. hiluluk ne zehire nede hastalığa ölür.Vapol tarafından oyuna getirilir.Kendisini havaya uçurur.Chopperı doktorine emanet eder.Doktorine choppera bütün medikal bilgisini aktarır.Daha sonra adaya gelen , vapolu yenen hasırşapkalara katılır ve denize açılır.

Robin:Annesiz ve babasız birşekilde , akrabaları yanında yaşar robin.Bu akrabalar iyi cinsden değildir ama , robin kıtkanaat olsada yaşamayı başarır.Bu arada adanın bilginlerinden ders alır , gizlice poneglif okumayı bile çözer.Daha o yaşında profesör ünvanı verilir robine.Daha sonra jaguar D. saul adlı bir devle adanın kıyısında tanışır.Hayatta zor anlarda gülmesi gerektiğini öğretir saul.Annesi hakkında da bilgi edinmeyi başarır.Hayat böyle devam etmez ama.Dünya hükümeti robinin adasındaki bilim adamlarının poneglifler üzerinden araştırma yaptığını öğrenir.Bu dünya hükümetinin en büyük tabularından biridir.Denizciler bütün bilginleri bir araya toplar ve öldürürler.Robinin annesi nico olvia da(adaya yeni dönmüştü) bu arada ölür.Robin nico olvianın annesi olduğunu bile bilmez.Siz benim annem misiniz ? lafı sonrası nico olvia robini tehlikeye sokmamak için bilmezden gelir ancak sonuç pekte değşmez.Buster call sonucu bütün ohara yeryüzünden silinir.Jaguar d. saul kuzan tarafından öldürülür , ancak kuzanı ikna etmeyi başarır , robin adadan canlı çıkmayı başarır.Ancak o küçük yaşında başına hükümet tarafından devasa bir ödül konulur.Robin ilerleyen yaşlarında kimseye güvenemeyeceğini anlar.Taa ki hasırşapkalarla tanışana kadar.

Franky , brook ve jinbeyi sonra yazarım.Enerjim bu kadarına yetti.

Şahsi fikrimi söyleyemem gerekirse , tayfada en rahat (psikolojik travmalar bakımından) çocukluğu zoro ve usopp geçirmiş.Zoronun geçmişini ve ailesini öğrenirsek wanoda bu ikiliden geriye sadece usopp kalır.Ama şu anda en rahat çocuklu geçiren 1. kişi zoro.Öyle dojoya can kurban.
 
Son düzenleme:
DİKKAT-ÇOOOK UZUN BİR YAZI-DİKKAT


Tayfada geçmişlerine başlarına gelen olaylara bakarsak genel olarak ;

Luffy:Ana-baba nedir bilmeyen , sorumsuz bir dede tarafından dağ haydutlarına emanet edilmiş.Çocukluğunda (Anne-baba-dede) rol modeli olacak kimse bulamayınca kendisine iyi davranan korsanları örnek almış.Örnek aldığı korsan kendisi için kolunu feda etmiş.Ve o haydutlar arasında 2 kardeşi saydığı kişi kazanmayı başaran birisi luffy.Ancak kasedi biraz ileri sarıyoruz dedesi hariç aile saydığı iki kişiden birisi (sabo) "ölüyor".Kasedi biraz daha ileri sarıyoruz , luffy kendine birsürü arkadaş/aile ediniyor tayfa arayışında , ama pat diye hepsini bir anda kaybediyor , öldüler mi ? Ölmedilerse neredeler ? Bütün tayfasını/ailesini 'kaybetmesinin' ardından 2 abisinden geriye kalanın idam edileceği haberi eline geçiyor.Tam kurtaracakken kollarında can veriyor.Sabo küçükken gitti , tayfayı yeni kaybetti , geriye kalan ace de gitti ve ace i kurtarma sırasında kanbağı olan tek akrabası dedesiylede bağları koparma durumuna geldi.Ace öldüğü andan itibaren luffy kimsesiz duruma düşüyor.(Genel özet bu)

Zoro:İlk gördüğümüzde direğe bağlı durumda , açlıktan ölüme(kasaba halkını korumak için) terk edilmiş durumda tanışıyoruz kendisiyle.Çocukluğundan bildiğimiz kadarı ise aynı luffy gibi anne-baba yok ortalıkta.Luffyden eksi olarak sorumsuzda olsa dede bile yok.Ama dojo öğretmenini bir baba modeli almış olduğunu varsayabiliriz.Aynı dojonun sahibinin kızıyla rekabet halindeler.Kız ölür.Kızın isteğini yerinde getirmeye , dünyanın en iyisi olmaya yemin eder.Dojoda büyüdüğü için bu yönden zoro şanslı diyebiliriz.Bir dojo dolusu akran kişi ve hocası vardı.Ailesi hakkında pek bir bilgimiz olmadığı için zoro luffyden daha rahat çocukluk yılları geçirmiştir diyebiliriz şimdilik.

Sanji:Geçmişi yeni öğrendik.Çok acıklı geçmişi olan bir karakter.Psikopat babası tarafından bir deney ürünü olarak dünyaya gelmiştir sanji.Ancak diğer 4 kardeşinin aksine sanji başarısız bir üründür.Kardeşleri tarafından hor görülür (ablası hariç , ancak o da diğerleri tarafından hor görülmemek için sanjiye arka çıkamaz) , babası tarafından yok sayılır , kendisine tek iyi davranan annesini kaybeder.Annesine iyileşmesi amacıyla yemek yaparken yemek yapmayı sever.Ancak başarısız bir deney olduğu açığa çıktıktan sonra babası tarafından öldü denilerek cenazesi yapılır.Ancak kendisi zindanda dünyanın ışığını asla görmeyeceği bir yerde yüzüne takılan metal maskeyle(olurda birisi görürde tanımasın diye) kapalı tutulmaktadır.Bir şans eseri ve ablasının yardımıyla kaçmayı başarır , kendisini ilk gördüğümüz noktaya , aşçı çırağı olarak çalıştığı gemiye ulaşır.Bu gemi grand line dan dönen zeff korsanları tarafından saldırıya uğrar.Ancak çıkan fırtınada iki gemide batar.Şans eseri okyanusun ortasında ufacık bir adacıkta sadece kendisi ve gemilerine saldıran geminin kaptanı zeff kısılı kalmışlardır.Zeffte iki torba yemek vardır , birisi büyük birisi küçük.Küçük torbayı sanjiye verir ve durdukları adacığın diğer kıyısına gidip gemileri gözlemesini söyler.Uzun bir zamab sonra yiyeceği biten sanji zeffin torbasına saldırır ancak içinde yemek değil altın ve mücevherler olduğunu görür ancak asıl şaşırtıcı olan yiyeceği olmayan zeffin kendi ayağını yemiş olmasıdır.Daha sonra kurtulan sanji ve zeff ikilisi yüzen bir restorant açarlar.Zeffi kendisine rol modeli alır sanji.Ayağıyla dövüşmeyi , yemek yapmayı ve asla bir kadına vurulmaması gerektiğini zefften öğrenir.(Bütün kek adasında olanları yazmak istemiyorum)

Nami:Kendisini daha bir bebekken savaşın ortasında kalmıştır.Annesi-babası kim veya hayattamı bilinmemektedir.Kendisini ve ablasını(nojiko , kan bağı olmadığı halde bebek namiyi kendiside ufacık olmasına rağmen kucağında taşıyığ kurtarmaya çalışmıştır) evlat edinen bellmere adlı denizci sayesinde hayatta kalmıştır.Bellmere zengin değildir ,ama iki evladına birden ucuna da olsa bakabilmektedir yetiştirdiği ve sattığı portakallar sayesinde.Ancak herşey arlong denen azılı korsanın adalarını ele geçirmesi ve hayatta kalmak isteyen herkesin belli bir bedel ödemesi gerektiğini açıklamasıyla değişir.Bellmere nin sadece ya kendisini yada iki kızını karşılayacak kadar parası vardır.Parayı onlar benim kızlarım/evlatlarım diyerek nami ve nojiko için vermiştir.Kendisi o noktada arlong tarafından öldürülmüştür.Naminin harita çizimindeki yeteneği ve yatkınlığını öğrenen arlong namiyi tayfasına katmak ister ve ortaya belli bir miktar para toplarsa adalarını geri satın alabileceğini söyleyerek kandırır.Naminin annesini öldürmesine rağmen arlongun tayfasına katıldığını öğrenen ada halkı ilk başta namiyi dışlarlar(o sırada namiyi ölüm pahasınada olsa arlongtan kurtarmaya hazırlanmışlardır) ancak asıl gerçeği öğrendiklerinde naminin yaptığı bu büyük fedakarlığı ellerinden birşey gelmeyecek şekilde izlerler.Nami yıllar boyunca küçük yaşından itibaren hem harita çizer hemde çalarak , kandırarak , çalışarak gerekli miktarı toplar ancak arlong tarafından oyuna getirilmiştir bile , topladığı para arlongun ortağı olan kanı bozuk bir denizci tarafından çalıntı para denerek el konulur.Arlonga karşı savaşan ve arlongu ve kanı bozuk denizciyi aradan çıkaran hasır şapka korsanlarına gerçek mana da katılmış olur.

Usopp:Tayfanın geri kalanı gibi usoppundan çocukluğu kolay geçmeyen cinsten.Babası rüyalarımın peşinden gidiyorum diyerek ufak usoppu ve annesini geride bırakarak denizlere açılır.Aradan bir süre geçer ve usoppun annesi hastalanır.Annesine babasının geldiğini söyler(ilk yalanı galiba?) bir parça bile umutlandırmak için ancak herşey çok geçtir.Annesini kaybeden usopp hem yetim hem öksüzdür.Korsan olan babası hayattamı veya ölümü olmadığını düşünürsek tabii ki.Ailesiz kalan usopp köyüne sürekli korsanlar geliyor diyerek kandırmaya başlar ancak tek isteği babasının geri dönmesidir.Babası asla gelmez.Yalanlarını kasabalarının zengin ve ama hasta kızı olan kayayla paylaşır.Kayayla arkadaş olurlar.Ancak kayanın uşağı hain planlar peşindedir.Kayayı henüz yeni yapılanmakta olan hasır şapkaların yardımıyla kurtarır ve hasır şapkaların bir üyesi olarak usoppta babasının adımlarını takip ederek denize açılır.

Chopper:Aslında bir ren geyiğidir.Sürüsünden farklı bir burun rengine sahip olduğu için dışlanır/atılır.Bu sıralarda insan insan meyvesini yer ancak insana dönüşmek yerine insan geyik arası bir canlıya dönüşür.İnsan meyvesiyle dönüşen chopper belki insanların arasında yaşayabilirim diye düşünür ancak "canavar" denilerek silahlarla kovalanır.Ölümün kıyısındayken dr. hiluluk tarafından kurtarılır.Dr. hiluluk chopperı tedavi eder , hayat felsefesini paylaşır , oğlu gibi davranır.Ancak dr. hiluluk hastadır.Bu sebepten dolayı chopperı kendinden uzaklaştırmak ister.Doktorun hasta olduğunu öğrenen chopper kitapta kuru kafa ile işaretli bir mantarı aramaya çıkar(Okuma bilmez , hilulukun kuru kafa ve iskeletli bayrağından ve bunun özgürlüğü temsil ettiğinden bir bağlantı kurar).Mantarı bulur ancak atıldığı ren geyiği sürüsünden dünyanın dayağını yer.Elinde mantarla dayak yemiş halde dr. hiluluğa ilacı bulduğunu söyler.Dr. hiluluk zehirli olduğunu bildiği halde mantarı yer.Ancak dr. hiluluk ne zehire nede hastalığa ölür.Vapol tarafından oyuna getirilir.Kendisini havaya uçurur.Chopperı doktorine emanet eder.Doktorine choppera bütün medikal bilgisini aktarır.Daha sonra adaya gelen , vapolu yenen hasırşapkalara katılır ve denize açılır.

Robin:Annesiz ve babasız birşekilde , akrabaları yanında yaşar robin.Bu akrabalar iyi cinsden değildir ama , robin kıtkanaat olsada yaşamayı başarır.Bu arada adanın bilginlerinden ders alır , gizlice poneglif okumayı bile çözer.Daha o yaşında profesör ünvanı verilir robine.Daha sonra jaguar D. saul adlı bir devle adanın kıyısında tanışır.Hayatta zor anlarda gülmesi gerektiğini öğretir saul.Annesi hakkında da bilgi edinmeyi başarır.Hayat böyle devam etmez ama.Dünya hükümeti robinin adasındaki bilim adamlarının poneglifler üzerinden araştırma yaptığını öğrenir.Bu dünya hükümetinin en büyük tabularından biridir.Denizciler bütün bilginleri bir araya toplar ve öldürürler.Robinin annesi nicola (adaya yeni dönmüştü)robinde bu arada ölür.Robin nicolanın annesi olduğunu bile bilmez.Siz benim annem misiniz ? lafı sonrası nicola robini tehlikeye sokmamak için bilmezden gelir ancak sonuç pekte değşmez.Buster call sonucu bütün ohara yeryüzünden silinir.Jaguar d. saul kuzan tarafından öldürülür , ancak kuzanı ikna etmeyi başarır , robin adadan canlı çıkmayı başarır.Ancak o küçük yaşında başına hükümet tarafından devasa bir ödül konulur.Robin ilerleyen yaşlarında kimseye güvenemeyeceğini anlar.Taa ki hasırşapkalarla tanışana kadar.

Franky , brook ve jinbeyi sonra yazarım.Enerjim bu kadarına yetti.

Şahsi fikrimi söyleyemem gerekirse , tayfada en rahat (psikolojik travmalar bakımından) çocukluğu zoro ve usopp geçirmiş.Zoronun geçmişini ve ailesini öğrenirsek wanoda bu ikiliden geriye sadece usopp kalır.Ama şu anda en rahat çocuklu geçiren 1. kişi zoro.Öyle dojoya can kurban.
Hepsi sevdiği insanları kaybetmiş..Ama bunun yanında çocukluklarında ki yaşam standartlarını, psikolojik baskıları düşününce Law-Nami-Robin-Özellikle Sanji'nin olayı daha bir beter..

İyi uğraşmışsın teşekkürler. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık