Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışmaya mahal vermeyecek ? Öyle bir şey yok tartışılmak istense bir çok şey yazılır, çizilir..Eğer birisi Zoro'nun çocukluğundaki şartlarla,Sanji'nin şartları birmiş gibi bir tezle ZORO çocukken bile dirayetli-iradeli olan-SANJİ EZİKTİR ! diyorsa bu o kişinin ''adil olmayan,irite edici ama yinede kendi bakış açısıyla yaptığı bir yorumudur''

Böyle bir durumda zaten ya efendi gibi tartışılır mevzu yada kapatırsın biter.

Ama her Allah'ın günü forumun bir köşesinde başka fandaşlarının da desteklemesiyle, aynı teraneyi konuyu değiştirip farklı farklı sunuluyorsa, bu iş farklı bir boyuta evrilir.
Sen niye hala benim hakkımda konuşuyorsun ki? Hem ben Sanji'nin nasıl altta olduğunu bir çok şekilde kanıtlıyorum merak etme. Bu arada savaşta falan mıyız? Öyleysek gardımı falan alacağım? şaka şaka manga için kavga edip hakaret edecek adam değilim. Sanji eziğin tekidir var mı? Kıyafeti giymem ühühühü deyip sonra giyer. Buna da Arkadaşları için denir. Ama sonra karı dikizler aynı kıyafetle. Mangada da bir sürü sahne var rahat rahat atıyorum. Ama sen sanki savaş ilanı veriyorsun. Sadece bir tez değil bir çok tez var merak etme. Hiç bir Zoro fanını ciddiye almayacağım deyip de hala yazmaya devam ediyorsun etme. Normalde alıntılamayacaktım ama hala işin içinde olduğum konu hakkında yorum yazıyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık