Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun nihai tekniği değişmiş olabilir. Güçten ziyade kesmeye odaklanmış olabilir. İki de bir kesmeyeceğim şey yok demesi bu teknikten dolayıdır belki...
 
Luffy dezavantajlı bir güç ile böyle bir güç artışı sağlıyorduysa uyanışlı Dof ya da Katakuri'yi yenmek için. Aynısını Zoro'dan beklemek lazım. Seride bu kadar erken yaşta o kadar güçlü olmanın bedelini sadece Luffy odememeli. Belki Zoro'nun da kullanacağı güç onu sonrasında dezavantaja sürükleyecek bir şeydir diye gormuyoruzdur öğlen bir tekniği. Ama Jack karşısında felan görürüz belki.

Tabi kullandıkça dezavantajını atlatmaya başlamış gibi duruyor ama sonuçta hala daha böyle bir dezavantaj var.
 
Kesici aletler evet, luffynin antisi. Sebebi şu: Luffynin kolu uzuyor, uzayıp çekerken bir zaman kaybediyor ve açık veriyor. Bu zaman diliminde iyi bir kılıç ustası o eli kesebilir. Mesela, hyozo kesti. Mihawka dalsa ellerini kaybedecekti. Cracker kesti. Konu haki meselesi değil. Açık vermesi.
Seride bir tek Luffy'nin bir yerleri kesiliyor zannımca. Bunu da öğrenmiş olduk.:D Ha bir de Luffy, yonko 3'üncü komutanı seviyesindeki kılıç ustası(!) adamdan darbe alıyor, amma velakin sonuç sadece acı. Ortada ne kesilen bir uzuv var, ne de başka bir şey. Hani daha iyi bir kılıç ustası nasıl oluyor, merak ettim. :)
 
Bence zoro tek kılıçla amiral alır. Hatta zoro'nun tek kılıçla Oden'i bile keseceği düşüncesindeyim. Mf de luffy yerine Zoro olsaydı Ace kurtulurdu. Çunkü tek kilicla amiral alan adam 3 kilicla 3 amirali alir ustune mihawk'in bir gozunu de alirdi...
 
Son 15 sayfa, KF'nin yıllardır yaptığı tartışmaların özeti gibi olmuş lan. Her şey var anasını satayım. :/ Luffy-Zoro kıyası, Doffy, Cracker, Vista-Mihawk, Doffy'nin handikap mevzuları, kim daha güjlüdür, yıllardır dile gelen Zolo uçacak olm az kaldı ehehe nidaları, Kaido nasıl inecek, tek başına olmaz olm'cular, danaya girer gibi girecekçiler... Altın değerinde 15 sayfa.

Foruma yeni gelen birileri varsa son sayfaları okumaları yeterlidir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık