Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

Herkesi karşısına alır ama taktikte önemli,Dragon bodoslama dalmıyar anladığım kadarıyla,ufak ufak operasyonlarla dünya hükümetini yıkmaya çalışıyor.
Haklısın, dostum. Dragon'un çok zeki bi eleman olduğunu düşünüyorum, liderlik vasfında da gücünden çok zekası ön plandadır. Tabii yine gücü yonkou ayarında bence. Ama zaten planını kafasında didik didik kurmuştur ve bence artık hayata daha hızlı geçirmeye başlayacaklar. Sonuçta ölümsüz değil ve bi' yerde planları hızlandırmaya başlaması lazım. Bu arc'dan sonra devrimcileri olayların içinde daha sık görebiliriz. Dragon'dan ziyade onun verdiği direktifleri yerine getiren askerleri, Sabo vs... olaylara daha çok dahil olacaklar bence.
 
Burgess hayal kırıklığı yarattı bu arada.Bu 1.tümen komutanıysa marco yeni yonkou olsun.Arkadaş Jozunun bile ayrı bir ağırlığı vardı.Eşeğe altın semerde vursan yine eşek işte.

2 sene öncede hikeni yiyip oturuyordu aşağı şimdide bön bön bakıyor.
 
ya adamı kimse tınlamadı zaten :D bi' spiker ballandıra ballandıra anonsunu yaptı. Burgess buraya kendi isteğiyle gelmiştir, meyvesiz bi işe yaramıyor adam sırf kaba kuvvet. Güçlenmek için gelmiştir dediğim gibi, BB meyvenin peşinde olsa bunu yollamazdı.
 
Burgess ayaklar altında. Ben zaten birşey beklemiyordum. 2 yıl öncede Burgess Luffyden güçsüzdü. Eee en potansiyelli adamlardan birini geriden gelip geçecek hali yok. Karşısında bide Over Power Sabo çıktı. Öyle yedi şamarı oturdu :D Diamente ayrı bi vaka sen kimsin ya? Herifteki öz güvene bak :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık