Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 744: Devrim Ordusu Kurmay Başkanı

Şimdi bırak sen bunu, Kyros adam Dof'un kafayı tek hamlede kesiyor. Sırf bu hamlesinden dolayı 100 üzerinden güç seviyeleri konusunda '80' puan alıyor. Adamın bi gideri böyleyse Dof'tan kan çıkarsa hafiften 95 rahat alıcak. O yüzden Kyros'a laf yok herif serinin enlerinden.
Kyros zaten güçlü ama ne kadar güçlü orası belli değil.Bende zaten diyorumki dofun karizması çizildiyse eğer kyrosta amiral gücündedir en az.Amiralden aşağısı Doflamingoya o hareketi yapabilir mi mümkün mü ? Hatta o kadar kolay olsaydı aokijide halletmeliydi.Kyros daha bile güçlü gözüküyor.
 
Punk Hazard'da resmen Law şov izledik ardından da Dressrosa'ya geldik gene Law şov izledik.Law paket olduktan sonra adaya gelen Sabo ise apayrı bir gösteri sundu bize.Yani neredeyse 2 yıldır Luffy'nin geri planda kaldığı sayıları okuyoruz bu yüzdendir ki artık Luffy'nin kendini gösterme zamanı geldi diye düşünüyorum. Dof'u Luffy'den başka birisi veya beraber saldırarak(Kyros-Luffy vs Dof gibi) yeneceklerse hayal kırıklığına uğrarım açıkçası.

Geri planda kalan Luffy'nin patlama yapacağını düşünüyorum ve umarım yanılmam.
 

Roronoa Zoro

Güç olarak değil statü olarak :D
Ben anlamam Statü falan, herif o haliyle bile şeytan meyvesi kullanıcılarını avlayabiliyordu ( Enel'e bildiğin red kadranı çekti hayvan herif ). Kyros'tan hızlı görüyorum bunun nedenide kullandığı kayak tarzı maddelerden , bazukalar falan. Hani Franky'nin kullandığı silahlar gibi :D

Milennium, Kyros şuan bile '80' zaten amirale yakın bir seviye, Dofla doğru düzgün kapışmadan bu seviyede. Rebecca'dan iyi K.hakisi vardır, B.haki kesin değil ama olsa bile kıytırığından vardır. 3000 dövüş abartılıyor, kimleri yendi görmedik ki. 3000 rakibin hepside kudretli olacak değil yani.

Amiral falan çok uçuk yani Kyros korsan olsa Barto, Bellamy gibi bir müttefik olur o kadar. Franky'nin en başta yendiği ikiliden birini indirdi şimdilik, zaten o herifler Dof'un en dandik adamının dandik adamı.
 
dof yine luffynin rakibi bu bölümden bunu anladım ben. final fight dof vs luffy.

sabo tıpkı ace smokerdan nasıl kaçmasını sağladıysa sabo amiralden kurtarıcaktır luffyi bence. arc bitiminde biraz görürüz saboyu sonra lawla birlikte yonkou'ya yürürler heralde.
 
Baylar bayanlar benim aklıma bir soru geldi . Bilmiyorum konuşuldu mu bu konu ya da soruldu mu . Robin Sabo'nun ölmediğini biliyor muydu sizce ? 2 yıl boyunca Devrimcilerle beraber olmuş ve Poneglyph'leri okuyabilen tek kişi olarak üst makamlarla beraber bulunmuştur düşüncesindeyim . Sizce ??
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık